Şimdi Ara

LG L90 vs Sony Xperia M2 ... telefon lazim kisitli butce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M2 ve L90 arasında kaldıysan kesinlikle M2 çerçeveleri metal falan baya dayanıklı.Zenphone 5 ide incele derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaya10 K kullanıcısına yanıt
    Asusu bilmiyorm ozellik olarak ama yuz lira daha koy ay sonuna kadar s4 mini al derim. Digerlerinden daha iyi oldugunu dusunuyorum kitkat guncellemesini aldi ve kamerasi da gayet iyi o listedekileri ezer gecer. Dedigim gibi bu Soylediklerim asus haric. Touchwiz kasmiyor bu cihazda. Bos Ram 400 kadar kaliyor islem yapsak bile. cihazda bosken ram 900mb A Kadar cikiyor. Gerisini touchwwiz ve digerleri kullaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L90 Pişmanlık olur diyorum, anlatamıyorum :))

Giriş seviyesi bir işlemci 4 çekirdek ile süslenmiş! bildirim LED' i bulunmamakta, geri ve menü tuşları ışıklandırmasız, ön kamera VGA, PPI Değeri komedi, 235, Çözünürlük 960x540, video çekim çözünürlüğü 720p, Ölü pixel sorunu ve toz alma sorunları bazı serilerinde bulunmakta, ele tuttuğunuzda kalite hissi vermez.

M2 her türlü kalite ve ele aldığınızda tutuş bakımından ve özellikleri bakımından tercih edilir, L90' ın artı yönleri, güzel bir arayüz, klasik lg pil performansı ve dizaynıdır..

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    Peki ozaman bakarim

T50 ve asus zenfone 5 ve lg 90 arasinda kalirsan hangisini alirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Asusu bilmiyorm ozellik olarak ama yuz lira daha koy ay sonuna kadar s4 mini al derim. Digerlerinden daha iyi oldugunu dusunuyorum kitkat guncellemesini aldi ve kamerasi da gayet iyi o listedekileri ezer gecer. Dedigim gibi bu Soylediklerim asus haric. Touchwiz kasmiyor bu cihazda. Bos Ram 400 kadar kaliyor islem yapsak bile. cihazda bosken ram 900mb A Kadar cikiyor. Gerisini touchwwiz ve digerleri kullaniyor.

Samsung un mini cihazlarina pek guvenmiu
    guvenmiyorum ya, touchwiz biraz agir geliyor bi cihazlara.

Onun yerine sony xperia m2 alsam daha karli gelir bence...

Ana konusuna girin s4mini nin kastigini soyleyen bir kisiye Rastlayamazsiniz. Almisken yuz lira daha fazla verip daha iyisi tabi. Asus a da bakin derim s4 mini den iyiyse onu alin. Sonradan fiyati artabilir de. Gmd gibi.

• Birazda s4 mini nin dis gorunumu ve kullanilan malmzeme biraz altta kaliyor asus ve t50 nin ve m2 nin yaninda

• Up

• m2yi inceledim malzeme kalitesi oldukca iyi gozukuyor diger tellere gore , akiciligi gayet iyi. tabi 1000 lira bu donanım fazla bence 800 filan bulursanız alabilirsiniz.
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Peki 800 lira ya ne onerirsiniz? Hadi m2 alamadim?

m2 olmazsa sp alın.Sonyden şaşmayın.

M2 kullanıyorum cihaza kitkat'da geldi ve gerçekten malzeme kalitesi çok iyi,ayrıca gorilla glass 3 kullanılıyor ön kısımda arka kısımda ise yine korumlı cam var.Bence 100 tl daha koyup M2 almalısınız.
  • Asus Zenfone 6 tercihimdir.

• ThEagles kullanıcısına yanıt
    Onun boyutu buyuk ele sigmaz...

Cep telefonu alinacak , tablet degil ;)

• Tmm kardesim.

Android L guncellemesini alirmi sizce m2?

asus zenfone ve t50 ve lg l90 arasinda kalsan hangisini tercih edersiniz?

Bu telefonu almadığın için pişman olursun. Asus gibi sağlam bir marka var arkasında.

• M2 ...

• ThEagles kullanıcısına yanıt
    Asus zenfone 6 yerine 5 aliriz :)

6 cok buyuk , cep telefonu degil tablet.

Sence guncelleme alirmi ileride?

Saglamlik konusunda asus nasil? Malzeme kullanimi falan plastikmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

L90 Pişmanlık olur diyorum, anlatamıyorum :))

Giriş seviyesi bir işlemci 4 çekirdek ile süslenmiş! bildirim LED' i bulunmamakta, geri ve menü tuşları ışıklandırmasız, ön kamera VGA, PPI Değeri komedi, 235, Çözünürlük 960x540, video çekim çözünürlüğü 720p, Ölü pixel sorunu ve toz alma sorunları bazı serilerinde bulunmakta, ele tuttuğunuzda kalite hissi vermez.

M2 her türlü kalite ve ele aldığınızda tutuş bakımından ve özellikleri bakımından tercih edilir, L90' ın artı yönleri, güzel bir arayüz, klasik lg pil performansı ve dizaynıdır..

Ne kadar bilgisiz olduğun belli kardeş, s400 giriş seviyesi mi?, m2 nin ön kamerasıda vga, telefon 30 fps hızında 1080p full hd video çekiyor.
    Telefon gayet ağır ve kaliteli duruyor. Daha telefon çıkalı 3 ay oldu ve karşıma hiç toz alma sorunundan yakınan çıkmadı

• M2 ye 1000 tl yazık günah.Zenfone 5 derim.Denk cihazlardır.

• Valla bilemicem kardesim , m2 diyorlar bizdeuygun.com da fiyati 900 tl

Yurt disinda fiyatlar 190 euro dan basliyor.

Asus z5 i inceledinizmi kendiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.