Şimdi Ara

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
14
Favori
68.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendede Lg 55LB670V var banding sorunu var ışık sızması var gölgelenme var yani alıcağınız yok yok televizyonda Maşallah (!)
    lanet olası servisi aradım bunun sorun olmadığını söylediler ailem bu sorunu görmüyor fakat ben bildiğim için izlerken çok kötü rahatsız ediyor daha yeni lig tv aldık ben şimdi bu maçları nasıl izleyeceğim onu merak ediyorum açıkçası ama inŞALLAH zamala alışırım yoksa durum vahim

ha buradan tv alıcaklara sesleneyim kesinlikle sizin yerinizde olsam plazma tv alırım çünkü led lerin çoğu sorunlu plazmanın tek sıkıntısı elektrik faturasının fazla gelmesi eğer bütçeniz bunu kaldırabilirse kesinlikle plazma tv alın derim

İYİ GÜNLER

SAYGILAR
  • merhaba;

Ben 60"banding kutumu iade edebildim fakat tabiki banding sorunundan değil. kumandası çalışmamaya başladı servis kumanda bozuk diye rapor tuttu ve bilginiz olsun yasalar size böyle durumlarda bazı haklar veriyor fakat servis bunları sizden gizliYor.
    Hemen açıklamak gerekirse ürünü aldığınız tarihten 6 ay içinde herhangi bir sebepden dolayi bozulursa yada ayıplı olduğu servis tarafından doğrulanirsa size 4 seçim hakkı veriliyor

1) ürünü iade eder paranızı alırsınız

2) ayıp bedeli kadar indirim alırsınız

3) aynı ürünle değişim yaparsiniz

4) ücretsiz tamir ettirirsiniz

Bu 4 seçenekten birini seçme hakkınız var ve kimse size bunlardan birini dayatamaz

Bana hicbirsey sormadan kumandayı değiştirmişler bende değişim hakkımı değil iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim ve tv nin ücretini mağazadan geri aldım umarım sizde sorunlarınızı cözebilirsiniz kolay gelsin...
    ve unutmayın
    LG siz bir hayat mutlu bir hayat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06paintball

merhaba;

Ben 60"banding kutumu iade edebildim fakat tabiki banding sorunundan değil. kumandası çalışmamaya başladı servis kumanda bozuk diye rapor tuttu ve bilginiz olsun yasalar size böyle durumlarda bazı haklar veriyor fakat servis bunları sizden gizliYor.
    Hemen açıklamak gerekirse ürünü aldığınız tarihten 6 ay içinde herhangi bir sebepden dolayi bozulursa yada ayıplı olduğu servis tarafından doğrulanirsa size 4 seçim hakkı veriliyor

1) ürünü iade eder paranızı alırsınız

2) ayıp bedeli kadar indirim alırsınız

3) aynı ürünle değişim yaparsiniz

4) ücretsiz tamir ettirirsiniz

Bu 4 seçenekten birini seçme hakkınız var ve kimse size bunlardan birini dayatamaz

Bana hicbirsey sormadan kumandayı değiştirmişler bende değişim hakkımı değil iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim ve tv nin ücretini mağazadan geri aldım umarım sizde sorunlarınızı cözebilirsiniz kolay gelsin...
    ve unutmayın
    LG siz bir hayat mutlu bir hayat..

Son cümle mantıksız olmamış mı?

Şu anda piyasada sorunsuz kaliteli TV var mı?

• Arkadaşlar selamlar;

İlk Tüketici Mahkemesi sonucu geldi.

Mahkeme ürünün ayıplı olduğuna hükmedip satış bedelinin tüketiciye iadesine karar verdi.

10 güne kadar gerekçeli karar yazılmış olur.

Nasipse Haziranda benim davada görülmeye başlanacak.
    Bu Dava sonucunu da emsal olarak kullanabiliriz.

cLas_cocuq Nickli FATİH kardeşimizi tebrik ediyoruz.
    Onun izni ile de kararı paylaşıyorum.

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 31 Mart 2015; 8:42:30 >

• Arkadaşımız Tv yi yıllarca izledi şimdide muhtemlen aldığı paranın faizi ile beaber geri alacak..

O para ilede gidip yeni TV sini alacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 31 Mart 2015; 8:41:40 >
  • Ben sharp lc60le857e aldım LG yi iade ettikten sonra herkese tavsiye ederim aqua quaTron teknolojisi var ve ne ışık sızmasi ne banding hiç bir problem yok ayrıca içindeki ses sistemi çok güçlü yanlış hatırlamıyorsam 2x10w ses çıkışı 1x15 w sub. Fakat bazı serileri ben bir kere degistirdim bulutlu alırken dikkat edersen süper tv.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Arkadaşlar selamlar;

İlk Tüketici Mahkemesi sonucu geldi.

Mahkeme ürünün ayıplı olduğuna hükmedip satış bedelinin tüketiciye iadesine karar verdi.

10 güne kadar gerekçeli karar yazılmış olur.

Nasipse Haziranda benim davada görülmeye başlanacak.
    Bu Dava sonucunu da emsal olarak kullanabiliriz.

cLas_cocuq Nickli FATİH kardeşimizi tebrik ediyoruz.
    Onun izni ile de kararı paylaşıyorum.

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU

Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar merhaba 5 ocakta başvurduğum il hakem heyetinden bugün dönüş yapıldı bilirkişi aradı çarşamba günü incelemek üzere evime gelecek bakalım gelişmeleri yazarım
    gösterebileceğim demo videolar vs. olursa yazın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar merhaba 5 ocakta başvurduğum il hakem heyetinden bugün dönüş yapıldı bilirkişi aradı çarşamba günü incelemek üzere evime gelecek bakalım gelişmeleri yazarım
    gösterebileceğim demo videolar vs. olursa yazın lütfen

Bekliyoruz saygılar.

• Arkadaşlar merhaba bugün bilirkişi geldi tv yi inceledi sorular sordu önceden hazırladığım test videolarını izlettim arızanın olduğunu söyledi
    raporuna yazacağını arızanın sebeplerini anlattı bakalım gelişmeleri buraya yazarım bu süreç içinde LG den değiştirelim,tamir edelim gibi şeyleri kabul etmememi söyledi
    Bakalım bekliyorum heyecanla
  • quote:

Arkadaşlar merhaba bugün bilirkişi geldi tv yi inceledi sorular sordu önceden hazırladığım test videolarını izlettim arızanın olduğunu söyledi
    raporuna yazacağını arızanın sebeplerini anlattı bakalım gelişmeleri buraya yazarım bu süreç içinde LG den değiştirelim,tamir edelim gibi şeyleri kabul etmememi söyledi
    Bakalım bekliyorum heyecanla

Gayet guzel hocam raporu Alınca paylaşırsın

• Arkadaşlar çok mutluyum bugün karar geldi eve mahkeme itirazımı kabul etmiş ürünün bedeli iade edilecek tarafıma faizi ile birlikte
    ekatmer hocam'a ne kadar teşekkür etsem azdır o olmasa bu işin altından kalkamazdım.

Not: Hocam şimdiki süreç nasıl olacak tv yi onlarmı gelip alacak benimmi teslim etmem gerekiyor ?
  • quote:

Arkadaşlar çok mutluyum bugün karar geldi eve mahkeme itirazımı kabul etmiş ürünün bedeli iade edilecek tarafıma faizi ile birlikte
    ekatmer hocam'a ne kadar teşekkür etsem azdır o olmasa bu işin altından kalkamazdım.

Not: Hocam şimdiki süreç nasıl olacak tv yi onlarmı gelip alacak benimmi teslim etmem gerekiyor ?

Hayırlı olsun telefonda görüştüğümüz üzere konuyu takip edelim

Gelişmelere göre değerlendiririz

• mahkeme itirazı kabul etmiş, yani sonuçlandı mı? TV nin geri alınması ve paranın iadesi gerçekleştiğinde bilgi verirseniz bende hemen süreci başlatmak istiyorum.

Çabanız ve bizimle bilgi paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim @ekatmer @ReflexAction
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmydean

mahkeme itirazı kabul etmiş, yani sonuçlandı mı? TV nin geri alınması ve paranın iadesi gerçekleştiğinde bilgi verirseniz bende hemen süreci başlatmak istiyorum.

Çabanız ve bizimle bilgi paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim @ekatmer @ReflexAction

Dostum o mahkeme değil.

Tüketici hakem heyeti kararı. Nihayetinde karar bağlayıcıdır Firma kararı ya uygulayacak yada Tüketici mahkemeisnde dava acacaktır. Açsada durum değişmeyecektir

Bu arada zaten üst kısımda Tüketici Mahkemesinde görülen davanın sonucu mevcuttur.
    Gerek bilirkişi gerek mahkeme ayıplı ürün yönüde karar vermiş arkadasımız davayı kazanmıstır.

Bunları emsal gösterip hakkınızı arayabilirsiniz.
    Çnceki sayfalarda sürece ilişkin bütün bilgiler mevcut

cLas_cocuq dostum kesin kararı aldı isen buraya koyarmısın yada mail atabilirsin bendeki senin numarayı kaybettim.

• merhaba
    bilirkişi raporunuda ekleyebilirseniz hepimiz faydalansak. bende dava açıcam ekine koymak istiyorum.
    teşekkurler
  • LG 42LA660S model led tv mde bugun vertical branding sorunu baş gösterdi.

sürekli 2 tane yanyana yukardan asagiya çizgi.

hizlial firmasindan almistim 13ay once. firmaya msj yolladim napmam gerektigi yönünde. bide kutusunubda atmıştım tv nin. napmam lazim yaa

• ZeKeR kullanıcısına yanıt
    mutlaka eve servis getirin baksınlar rapora sorunu yazdırın büyük ihtimal sorun yok diyecekler sonra gereken prosedürleri başlatın
  • quote:

mutlaka eve servis getirin baksınlar rapora sorunu yazdırın büyük ihtimal sorun yok diyecekler sonra gereken prosedürleri başlatın

lg servis geldi aldilar tv yi.

tv de çizgi olan yerlerde su izi buldular garanti dışı sayacaklardi temizlettirdik garantiden hallettik servis bu hafta getircek.

ekrana fis fis spreylerle temizleyici sikmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeKeR

quote:

lg servis geldi aldilar tv yi.

tv de çizgi olan yerlerde su izi buldular garanti dışı sayacaklardi temizlettirdik garantiden hallettik servis bu hafta getircek.

ekrana fis fis spreylerle temizleyici sikmayin...

Hocam o nasıl bir açıklama öyle... Banding ile tv yi su yada sprey sıkmanın bir alakası yok servis olayı abartmış hafif nemli bezle sil kurula amenna garanti felan korkutmasınlar seni

Çakallara bak yaaa

Neyse dostum bandınge servısın yapacağı bısey yok tv gelınce kontrol et sorunun devam ettıgını servıs fişine yaz açıklamalı şeklide

Sonunda iade edersın

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.