Şimdi Ara

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
755
Cevap
14
Favori
68.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2015 panellerde de aynı sorun var mı acaba, bilgisi olan var mı?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

beyler 2015 panellerde de aynı sorun var mı acaba, bilgisi olan var mı?_

Lg nin butun led tvlerinde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

beyler 2015 panellerde de aynı sorun var mı acaba, bilgisi olan var mı?_

Evet var ama bu bütün televizyonlarda olacak demek değildir. Bende 49uf8507 aldım net şekilde vertikal banding sorunu mevcut. Servis değişim yazdı ama genel merkez onay vermedi. Mahkemeye gideceğim ve para iadesi isteyeceğim .

• 2014 yılı ocak ayında aldığım vertical banding problemi olan 47 LA 660s model LG tv yi bu gün itibariyle satın aldığım yere götürüp iade ettim ve ödediğim 2399 TL yi geri aldım.

Televizyonun şu andaki fiyatı 1259 TL görünüyor aşağıdaki linkte. Aldığım yerdeki görevli de TV nin şu anki fiyatının 1200 TL olduğunu söyledi. Gerçi satılmıyordur artık bu model.

LG47LA660S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 22 Kasım 2015; 21:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmydean

Bu gün itibariyle, satın aldığım yere 47 LA 660s model LG yi götürüp iade ettim ve ödediğim 2399 TL yi geri aldım. Televizyonun şu andaki fiyatı 1259 TL görünüyor aşağıdaki linkte.

LG47LA660S

Biraz daha detay alalım

• Teşhir ürünü olduğunu yazıyor. Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nötr06

Teşhir ürünü olduğunu yazıyor. Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz

Satılmıyordur artık, bilgilerde yanlışmış, şimdi fark ettim. Dahili HD alıcı yok diyor halbuki Hd uydu alıcısı vardı televizyonun.
    Neyse, neredeyse iki yıl kullandım ve iade ettim. Şimdi philips 48pfk5500 modeli ile bir maceraya başlayacağım. Bakalım o nasıl olacak.
  • Bende garanti süremin dolmasına 1 gün kala mahkemeye basvurdum. tv fiyatı 4.000 TL oldugu için. Mahkeme dosyayı kabul edip mahkeme günü verdi gelişmeleri paylaşacağım.

ekatmer arkadaşa ayrıca tesekkur edrim.

Son güne kadar bekledim mahkeme için. Çünkü hem servisteki hemde satıcı gürbüz tic. e tv yi son güne kadar kullanıp paramıda sizden faiziyle birlikte çatır çatır alacağım diye söylemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan207

Bende garanti süremin dolmasına 1 gün kala mahkemeye basvurdum. tv fiyatı 4.000 TL oldugu için. Mahkeme dosyayı kabul edip mahkeme günü verdi gelişmeleri paylaşacağım.

ekatmer arkadaşa ayrıca tesekkur edrim.

Son güne kadar bekledim mahkeme için. Çünkü hem servisteki hemde satıcı gürbüz tic. e tv yi son güne kadar kullanıp paramıda sizden faiziyle birlikte çatır çatır alacağım diye söylemiştim

Hayırlı olsun kardeşim ozamana kadar bizim davalar biter emsal karar olur.

• Adamlarin en ust duzey led tv sinde bile var bu olay. Sozde panel ureticisi.

• Güneş batarkenki dalga dalga olan çizgilenme bandingmi?
  • ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Sizin başlattığınız bu başlık sayesinde haberdar oldum. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim, haklı buldular.
    TV yi, 2 yıl önce aldığım yere götürüp iade ettim ve paramı aldım.

Teşekkürler.
  • quote:

Sizin başlattığınız bu başlık sayesinde haberdar oldum. Tüketici hakem heyetine şikayet ettim, haklı buldular.
    TV yi, 2 yıl önce aldığım yere götürüp iade ettim ve paramı aldım.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun kardesım

Karar ve sonuçları belgeleri ile beraber ekletseniz herkes faydalansın.

Tşk

• ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda evrakları paylaştığım mesaj

17 Kasım da yukarıdaki linkten de erişilebileceği gibi daha önce paylaşmıştım.

Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Yukarıda evrakları paylaştığım mesaj

17 Kasım da yukarıdaki linkten de erişilebileceği gibi daha önce paylaşmıştım.

Tekrar teşekkürler.

Tamamdır dostum mobilden baktım yukarıları görmemişim 😀

• evet mahkemeyi kazanmış bulunmaktayım gerekceli kararı aldım.
  • Firma ne diyo bağlantıya geçtinmi ?

Hayırlı olsun

• arkadaslar benımde lg55lf650v ekım ayında aldıgım tvnın aldıktan 15 gun sonra bandıg sorunu sorunu oldugunu gördum kirli ekran,lg musterı hızmetlarını aradım servıs geldı baktı sorunu gösterdıgım halde yok dedı rapor tuttu,40 tlde para aldı servıs dışı dedı,en son teknosayı aradım durumu bıldırdım onlarda servısın olumsuz rapor yazması durumunda degısıklık olucagını soyledı,6 kasım hakem heyetıne başvurumu yaptım,17 aralık aksamı bilirkişi geldı baktı kontrol ettı sorunu gördu olumlu rapor tuttu,18 aralık cuma hakem heyetını aradım 1 hafta ıcınde sonuçlanır dedı,bu arada lg servıste sorun olmadıgını idda edıyormuş,şuanda önumuzdekı hafta çıkıcak haberı beklıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurserap

arkadaslar benımde lg55lf650v ekım ayında aldıgım tvnın aldıktan 15 gun sonra bandıg sorunu sorunu oldugunu gördum kirli ekran,lg musterı hızmetlarını aradım servıs geldı baktı sorunu gösterdıgım halde yok dedı rapor tuttu,40 tlde para aldı servıs dışı dedı,en son teknosayı aradım durumu bıldırdım onlarda servısın olumsuz rapor yazması durumunda degısıklık olucagını soyledı,6 kasım hakem heyetıne başvurumu yaptım,17 aralık aksamı bilirkişi geldı baktı kontrol ettı sorunu gördu olumlu rapor tuttu,18 aralık cuma hakem heyetını aradım 1 hafta ıcınde sonuçlanır dedı,bu arada lg servıste sorun olmadıgını idda edıyormuş,şuanda önumuzdekı hafta çıkıcak haberı beklıyorum,

Servisin garanti süresi içinde para alması soygun gibi olmuş. Şikayet var'a yazın BİMER e yazın. O ne öyle, Garantili ürüne gelip bakacaksın para almak neymiş.

Bende de gelip baktılar (para falan isteseler döverdim herhalde :) ) kendi standart testlerini uyguladıklarında banding görünmüyor tabi. Ben hareketli görüntüyü oynattığımda aa evet varmış diyorlar. Ama bizim testlerde olmadığı için bunu hata olarak kabul edemeyiz diyorlar.

Bilirkişi gelmiş, heyet sonucu yakın zamanda belli olur, olmuştur belki de. Lehinize olumlu olursa, TV yi satın aldığınız yere götürün paranızı alın.

Ben yaptım oldu, umarım sizde muvaffak olursunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omurserap

arkadaslar benımde lg55lf650v ekım ayında aldıgım tvnın aldıktan 15 gun sonra bandıg sorunu sorunu oldugunu gördum kirli ekran,lg musterı hızmetlarını aradım servıs geldı baktı sorunu gösterdıgım halde yok dedı rapor tuttu,40 tlde para aldı servıs dışı dedı,en son teknosayı aradım durumu bıldırdım onlarda servısın olumsuz rapor yazması durumunda degısıklık olucagını soyledı,6 kasım hakem heyetıne başvurumu yaptım,17 aralık aksamı bilirkişi geldı baktı kontrol ettı sorunu gördu olumlu rapor tuttu,18 aralık cuma hakem heyetını aradım 1 hafta ıcınde sonuçlanır dedı,bu arada lg servıste sorun olmadıgını idda edıyormuş,şuanda önumuzdekı hafta çıkıcak haberı beklıyorum,

Servisin garanti süresi içinde para alması soygun gibi olmuş. Şikayet var'a yazın BİMER e yazın. O ne öyle, Garantili ürüne gelip bakacaksın para almak neymiş.

Bende de gelip baktılar (para falan isteseler döverdim herhalde :) ) kendi standart testlerini uyguladıklarında banding görünmüyor tabi. Ben hareketli görüntüyü oynattığımda aa evet varmış diyorlar. Ama bizim testlerde olmadığı için bunu hata olarak kabul edemeyiz diyorlar.

Bilirkişi gelmiş, heyet sonucu yakın zamanda belli olur, olmuştur belki de. Lehinize olumlu olursa, TV yi satın aldığınız yere götürün paranızı alın.

Ben yaptım oldu, umarım sizde muvaffak olursunuz.

hakkınızı her ne olursa oldun arayın benim mahkeme kararını verdi isterlerse temyize gitsinler vaz gecmek yok .

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.