Şimdi Ara

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
755
Cevap
14
Favori
69.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haksızlığa tahammülüm yok gözümün ıcıne baka baka 40 tl ıstedıler verdım ama içimdende dedım,bu iş burda bitmeyecek dedım,inşallah hersey istedıgım gıbı olurda kısmetse evıme gelırlerde tvyı alırken bir cümle lafım olucak inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurserap

haksızlığa tahammülüm yok gözümün ıcıne baka baka 40 tl ıstedıler verdım ama içimdende dedım,bu iş burda bitmeyecek dedım,inşallah hersey istedıgım gıbı olurda kısmetse evıme gelırlerde tvyı alırken bir cümle lafım olucak inşallah

Servis bir daha gelmeyecek işte. İade hakkı çıktığında TV yi satın aldığınız yere kendiniz götürüyorsunuz. Bence Şikayet var sitesine adres isim vererek bu durumu yazın, onlarda çok güzel işletiyorlar süreci.
  • arkadaşlar 6 kasımda basvurdugum hakem heyeti lehime sonuçlandı bugun postaneden hakem heyetı kağıdını aldım,dosyayı bu aksam paylasıcam,
  • arkadaslar 6 kasım 2015te hakem heyetıne verdıgım bandıg sorunu lehime sonuclandı sonuc kağıdını bu akşam paylaşıcam
  • arkadaslar hakem heyeti sonucunu paylaşmasını beceremedım ama lehime sonuçlandı,şimdi sıra geldı teknosa ıle göruşmede
  • işlem tamamdır 4 kasımda baslayan dava bugun son buldu ve teknosadan gelen dosya ıle bır ara teknosaya gıdıp tvyı iade edıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurserap

işlem tamamdır 4 kasımda baslayan dava bugun son buldu ve teknosadan gelen dosya ıle bır ara teknosaya gıdıp tvyı iade edıcem

Hayırlı olsun patır patır dava sonucları gelıyor.

Şu ana kadar kaybeden yok herhes hakkının karsılıgını aldı.

Sıra banada gelıyor az kaldı
  • tvyı iade ettım ve biraz daha para verıp başka tv aldım hersey 2 ayda oldu bitti
  • Benim TV yi dün bilirkişi inceledi. Mart 5 mahkeme var..

Vercem TV yi ellerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Benim TV yi dün bilirkişi inceledi. Mart 5 mahkeme var..

Vercem TV yi ellerine

• Mahkemeden bilir kişi raporu geldi...

Bilirkişi a dan z ye ürün hatası olduğunu net bir şekilde belirtmiş...

Martta duruşma var son noktayı koyup hukuk savaşımı kazanacağım inş...

Emsal kararı eklerim...

• Arkadaşlar phılıps 49PUK4900 modelini aldığım günün ertesi servise gönderdim.
    Bendeki sorunda vertical banding sorunuydu.
    Yalnız benim tv de dikey çizgiler bantlanma ve perdeleme gibi değildi.Hareketli sahnelerde arka planda veya maç esnasında dikine doğru çok çok ince çizgi halinde.Bu banding sorunu değişik şekillerde nüksediyor anlaşılan.Aslında görüntü mükemmel diyebilirim ve takılma filanda yok gayet akıcı. Ama gözünüze bir çarptımı başka bişey görmüyor insan.Bakalım phılıps ne derece ürünlerinin arkasında duruyor.Servis cevabını çok merak ediyorum.
  • malesef aynı sorun bir hafta önce aldığım philips 55pus9109 da da var. gerçekten rahatsoz edici. ankara çankayaya bakan servisi aradığımda kumandadan görüntü ayarlarını değiştirerek düzeltebileceğimi söylediler ancak olmadı. panelde bariz kalıcı gölgeler var. aynı süreci ben de başlatacağım sanırım.

sorum şu olacak; banding tespitini yapmak için tv yi götürmeleri gerekecek mi. sizde nasıl oldu.

teşekkürler

• Bugün duruşma vardı hakim ayıplı ürün iadesi yönünde karar verdi gerekçeli kararda 1 aya cıkar...

Hukuk savaşımı kazandım sayılır

• serinkan S kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun kötü bir durum.
    Servis gelip alıyor, sözde (veya gerçekte) 1-2 gün test ediliyor. sorun varmı yokmu diye.
    İşin garip tarafı;bizim gördüklerimizi servistekiler göremiyor.

Servisteki tv dün geldi.Herhangi bir problem yok denildi.Sadece yazılımı eskiymiş yeni yazılım yüklemişler.
    Tekrar iyice kontrol ettim. Pek belirgin olmadığından ve de uğraşmak istemediğimden dolayı şimdilik kullanmaya karar verdim.

Yalnız benim tv de sizinki gibi pek kalıcı gölgelenmeler olmuyor.Tv nizde sanırım Phılıps ın en üst modellerinden.Az para değildir. uğraşmaya hayli hayli değer.Kanunen bütün haklarınızı kullanın bence.
  • Ben de philipsi aradım servisi yönlendirdiler. ancak geldiklerinde bir tespit yapmalarını istiyeceğim, televizyonu vermeyeceğim. Çıkacak netice sizinki gibi olacak.

Satıcı ile de görüşmedim. Onun da diyeceği az çok belli. Direk tüketici mahkemesinde dava açacağım.
  • Arkadaşlar acil sorum olacak;
    LG 47 LA860v model televizyonum var. Menülerini gezdim bluetooth özelliğini bulamadım. Kablosuz kulaklık aldım hevesle geldim baktım bulamadım. Acaba bu tv de bluetooth yokmu?

• thekinger T kullanıcısına yanıt
    Bluetooth yok wifiden aynı ağdan bağlanırımı bilemem.
    Ben WiFi üzerinden eşleştiriyom pc yi cebı felan...

• Şuan şoktayım nası olmaz ya bluetooth? Kulaklığı boşa almışım. Evde bebek uyuyor bu yüzden ses olmasın diye kablosuz kulaklık almıştım. Akıllı tv yapmışlar güya bluetooth yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

Şuan şoktayım nası olmaz ya bluetooth? Kulaklığı boşa almışım. Evde bebek uyuyor bu yüzden ses olmasın diye kablosuz kulaklık almıştım. Akıllı tv yapmışlar güya bluetooth yok.

Valla yinede bir kurcala bende 55 olanı kullanıyom ama Bluetooth görmedim kullanmadım

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.