Şimdi Ara

Lg la860v ya da vestel pf9060 sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftalardır bu konu altında yazılanları okuyorum ancak hala bir karar verebilmiş değilim.3000 tl butcem var ve lg la860v bu butceye alabilecegim bir televizyon.Diğer yandan da vestel 47pf9060 + playstation 3 ve iyi bir android tv box alabilirim.Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?

• Ben lg 60 plazma tercih ediyorum
    gece vakti oyun konsoluna plazma yakışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alırsın bilmem ancak Vestel den uzak dur. Yazıktır günahtır.

Tivibu bağlattım evime kuruluma geldiler baktım ellerinde Vestel box dedim ben bunu istemiyorum. Elimizde bir tek bu var dediler o zaman iptal edin dedim. Gittiler airties getirdiler o derece diyim sana :)

Not : Ben tivibu ya da para vermem de paket halinde indirimli kampanya vardı :)
  • white3535 W kullanıcısına yanıt
    Elinizde hangi somut delile göre konuşuyorsunuz? çalışanı mısınız, parça tedarikçisi misiniz? Servisi misiniz?

Sakın bana aç forumlara bak demeyin, tüm markalar hakkında bir dünya şikayet bulunabilir.

Eğer sadece marka algısı ile konuştuysanız asıl o zaman yazıktır günahtır.

Asıl trajikomik olan elin gavurunun bizim malımızı bizden daha çok beğenip satın alması. Sonuçta devasa bir tv fabrikası her gün tv. ürtiyor. Peki kim alıyor?
  • kanmet kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Elinizde hangi somut delile göre konuşuyorsunuz? çalışanı mısınız, parça tedarikçisi misiniz? Servisi misiniz?

Sakın bana aç forumlara bak demeyin, tüm markalar hakkında bir dünya şikayet bulunabilir.

Eğer sadece marka algısı ile konuştuysanız asıl o zaman yazıktır günahtır.

Asıl trajikomik olan elin gavurunun bizim malımızı bizden daha çok beğenip satın alması. Sonuçta devasa bir tv fabrikası her gün tv. ürtiyor. Peki kim alıyor?

Kanmet senin neyi savunduğunu asıl ben anlamadım. Ben kendi tecrübelerimle yazdım. Servisi beni dolandırdı şikayet kaydı açtım yapacak bir şey yok dediler.

Onu geçtim servise gidiş nedenimde uydu alıcısının sürekli arza vermesiydi. Mikrodalgasını aldım bir de aman aman diyim başıma gelmeyen kalmadı.

Ben almam kimseye de tavsiye etmem. Siz beğeniyor iseniz evinize bol bol alınız.

• Benim Vestel ile hiçbir bağım yok. Sadece 1 uzak akrabamın eşi fabrikasında depo şefi o kadar.

Vestel dünya çapında üreticilere tv yazılımı satan, philips, jvc, toshiba gibi markalara oem tv üreten avrupanın tek çatı altında en büyük tv üretim fabrikasına sahip firması.

Benim savunduğum yerli malının insanlara empoze edilen algılar yüzünden ön yargı ile karşılanmaması.

Bir Alman a alman malı olmayan ya da almanya üretimi olmayan bir şeyi kolay kolay aldıramazsınız.

Bir Türk e de Türk malını.

Burada sizin "vestel mi aman aman uzak dur" demenizi yadırgadım sadece. Sizin kötü tecrübeleriniz sonucu bir önyargınız oluşmuş, haklısınız sorunlar yaşamışsınız.

Genel olarak biz de yerli malına karşı bir ön yargı vardır zaten. Sizin daha önce yaşadığınız sorunlar markaya bakış açınızı olumsuz etkilemiş olsa bile, yeni çıkardığı ve özellik olarak diğer üreticilerin aynı segment tvlerinden geride olmayan bir televizyon için de olumsuz referans olmanızı gerektirmez. En azından bu kadar sert bir şekilde.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.