Şimdi Ara

LG LAS355B Soundbar 279 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ne yazık ki, kullandığım ürün konu başlığın daki üründür. Son ses ve ses kalitesi beni tatmin ediyor. Ev ortamında max 12. seviyeye çıkartıyorum ses seviyesini fakat bass konusunda beklentin hiç olmasın eğer bass diyor isen.
    Ama sizin beklentileriniz fazla sanırım,şundan eminim sizin beklentilerinizi karşılayacak bir ürün değil. Eğer ki olasılığınız var ise, teknoloji mağazalarına gidin ve şahsen test edin. Eminim karar verme konusunda size daha çok yardımcı olacaktır.
  •  LG LAS355B Soundbar 279 TL
    Odamda fotoğrafını eklediğim ürünü kullanıyorum. "Logitech Z523" bu kalitede bassı ve sesi olan bi soundbar arıyorum doğrusu. olmadı dediğin gibi deneyip alacağım...
  • 193 tlye bimeks kampanyasından lg las450h aldım. Şimdi Birşey daha soracağım, lg televizyonuma bağladım , en kaliteli ses performansını tv den, optik kablo ile mi alırım? Yoksa out tv arc çıkışlarından falan mı?(gerçi o çıkışlar ne işe yarıyor bilmiyorum, anlatırsanız sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsappbilgi -- 3 Temmuz 2016; 0:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Ben optik kablo ile kullanıyorum, konuya da çok fazla hakim değilim, standart bi soundbar kullanıcısıyım :) kimisi hdmi arc ile bağlantı yapanlar dts ses alamıyormuş, kimisi 5.1 in kalitesini sadece optik bağlantı ile alıyormuş. Sadece duyduklarımı söylüyorum.
    İsterseniz farklı bağlantılar ile test ederseniz, daha güzel verim almış olursunuz.

Saygılar.
  • benim tv de optical giriş yok. bunu alırsam kullanamıcam anlamına mı geliyor.
  • Lg las454b şuanda migrosta 299 tl.
  • Arkadaşlar Lg las454b cihazına herkesin bluetooth ile bağlanmaması için bir ayar varmıdır. Apartmanda bluetooth açık olan herkes cihazı görüyor hiç beklenmedik anda bağlanıyor bu durum hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.