Şimdi Ara

LG LAS355B Soundbar 279 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ayın Sonuna Kadar Teknosalarda LAS355 499 TL Yerine 279 TL'den Satışta 120W Ses Çıkış Gücü Var.. Fena Değil.. Ses Kalitesi Olarak Muazzam Değil Ama Fiyatına Göre Performansı Çok İyi.. Kesinlikle Soundbar Alıcaklara Tavsiyemdir..

Tek Eksi Yanı Subwoofer Aktif Değil..

Teknosa LG LAS355 Soundbar !

• pasif mi yani

ne demek aktif değil,
  • Gecen gun ayni ozellikte samsung 199tl di ben aldim kullaniyorum ses kalitesi fiyatina gore tam f/p urunudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

pasif mi yani

ne demek aktif değil,

• Bu ürün ile ilgili teknik detay nereden bulabilirim. Tv olarak lg 50pm6900 kullaniyorum. Cihazı te ile kullandığımda verim alabilir miyim? Tv kapaliyken usb den müzik dosyaları oynatabili mi? Btooth ile telefon, tablet üzernden medya dinleemk mümkün mü?

Cihazla ilgili lg.com da detay bulamadım...özeliikleri ile ilgili döküman paylaşan olursa çok makbule geçer

Saygılar/sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

Bu ürün ile ilgili teknik detay nereden bulabilirim. Tv olarak lg 50pm6900 kullaniyorum. Cihazı te ile kullandığımda verim alabilir miyim? Tv kapaliyken usb den müzik dosyaları oynatabili mi? Btooth ile telefon, tablet üzernden medya dinleemk mümkün mü?

Cihazla ilgili lg.com da detay bulamadım...özeliikleri ile ilgili döküman paylaşan olursa çok makbule geçer

Saygılar/sevgiler
    selman aktif olan subwooferlar enerji gerektirip prize bağlanır ve devre kartı olduğu için daha verimlidir. fakat bu ürünün sub'ı soundbarın kendisine bağlanıyo ondan elektrik alıyo <3 :D

J355'te çok güzel bi ürün Watt olarak aynı ama ikisini kıyasladığın zaman LAS355 Daha Tatmin Edici..

50pm6900 televizyonla birebir kullanabilirsin sorunsuz olarak. fakat optik üzerinden bağlantı yapman lazım. tv olmasada bluetooth özelliği ile telefondanda çalabiliyosun.

Sitesinde Pek Fazla Bilgi Yok Ama Ek Döküman Olarak Kaynaklardan Şunları Sunabilirim..

LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaltintas -- 19 Ekim 2015; 22:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oaltintas

selman aktif olan subwooferlar enerji gerektirip prize bağlanır ve devre kartı olduğu için daha verimlidir. fakat bu ürünün sub'ı soundbarın kendisine bağlanıyo ondan elektrik alıyo <3 :D

J355'te çok güzel bi ürün Watt olarak aynı ama ikisini kıyasladığın zaman LAS355 Daha Tatmin Edici..

50pm6900 televizyonla birebir kullanabilirsin sorunsuz olarak. fakat optik üzerinden bağlantı yapman lazım. tv olmasada bluetooth özelliği ile telefondanda çalabiliyosun.

Sitesinde Pek Fazla Bilgi Yok Ama Ek Döküman Olarak Kaynaklardan Şunları Sunabilirim..

LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL LG LAS355B Soundbar 279 TL

Alıntıları Göster
    quote:

Yanı Subwoofer Aktif Değil
    tövbee tövbeee

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Fuat

quote:

Yanı Subwoofer Aktif Değil
    tövbee tövbeee

Alıntıları Göster
    499,00 TL mi olmuş tekrar?
  • Bitti mi kampanya?
  • Bitmedi ! İnternet sitesinde 499 ama mağazalarda fiyatı 299TL olarak Güncellediler.. ay sonuna kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaltintas

Bitmedi ! İnternet sitesinde 499 ama mağazalarda fiyatı 299TL olarak Güncellediler.. ay sonuna kadar
    NB3530A ile kıyaslayacak olsak ne kadar eksisi var acaba, 3D olayı ne kadar fark eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

NB3530A ile kıyaslayacak olsak ne kadar eksisi var acaba, 3D olayı ne kadar fark eder?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben ürünü geçen hafta aldım.

-Subwoofer tatmin edici değil, elektriği prizden almıyor elektriği soundbar dan alıyor.
    +Ürünün ses kalitesi fiyatına göre fevkalade diyebilirim gayet etkileyici, seviyesi 100 deyken bile seslerde en ufak bir bozulma olmuyor.
    +Bluetooth özelliği çok güzel, bluetooth destekleyen mobil aygıt veya tabletler ile soundbar'ınızı müzik sistemi olarak bile kullanabilirsiniz.
    +Malzeme kaliyesine göre, çok kötü bir yapısı yok kibar zarif fazla gösterişli değil.
    +Ürünün film, müzik, vb. gibi modları var, kullanma şeklinizi mod'lara göre ayarlarsanız keyifli bir ses elde edebilirsiniz.
    +Ürün 4 metrelik bir mesafeden, ses seviyesi 13'te gayet yeterli bir ses dağıtmaktadir.

Aklınıza birşeyler takılırız ise, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar. Bende daha ürünü tam anlamıyla test edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

-Subwoofer tatmin edici değil, elektriği prizden almıyor elektriği soundbar dan alıyor.
    +Ürünün ses kalitesi fiyatına göre fevkalade diyebilirim gayet etkileyici, seviyesi 100 deyken bile seslerde en ufak bir bozulma olmuyor.
    +Bluetooth özelliği çok güzel, bluetooth destekleyen mobil aygıt veya tabletler ile soundbar'ınızı müzik sistemi olarak bile kullanabilirsiniz.
    +Malzeme kaliyesine göre, çok kötü bir yapısı yok kibar zarif fazla gösterişli değil.
    +Ürünün film, müzik, vb. gibi modları var, kullanma şeklinizi mod'lara göre ayarlarsanız keyifli bir ses elde edebilirsiniz.
    +Ürün 4 metrelik bir mesafeden, ses seviyesi 13'te gayet yeterli bir ses dağıtmaktadir.

Aklınıza birşeyler takılırız ise, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar. Bende daha ürünü tam anlamıyla test edemedim.

Hocam Selamlar ,

Bende bu ürünü Media Marktta gördüm fiyatı uygun şu an subwoofer ev kullanımında tatmin edici olmaz mı ? Bu yuzden farklı ürünlere daha fazla fiyat vermeye gerek varmı sizce ?

tşklr,

• quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

quote:

Hocam Selamlar ,

Bende bu ürünü Media Marktta gördüm fiyatı uygun şu an subwoofer ev kullanımında tatmin edici olmaz mı ? Bu yuzden farklı ürünlere daha fazla fiyat vermeye gerek varmı sizce ?

tşklr,

Alıntıları Göster
    Hocam ben çok fazla memnun kalmadım subwoofer olayına, yalnız şöyle bir durumda söz konusu bass'ı hissediyosun ama etkili değil. Bir çok samsung soundbar kullanıcısı subwoofer'ı deaktif ediyor bass tan sesi net alamadıkları için, anlayacağınız ev kullanıcısı için idealdir, ama öyle bangır bangır bass beklemeyin lütfen.

• quote:

Hocam ben çok fazla memnun kalmadım subwoofer olayına, yalnız şöyle bir durumda söz konusu bass'ı hissediyosun ama etkili değil. Bir çok samsung soundbar kullanıcısı subwoofer'ı deaktif ediyor bass tan sesi net alamadıkları için, anlayacağınız ev kullanıcısı için idealdir, ama öyle bangır bangır bass beklemeyin lütfen.
    subwwofer ile soundbar arasındaki kablo mesafesi ne kadar acaba?_benım yer biraz biçimsiz..yardımcı olursanız sevinirim.
  • 120w olması ve arkadaşların bahsettiği üzere subwoofer elektriğini prizden almaması evde film yada maç izlemeyi olumsuz etkiler mi.ayrıca buna 349 TL li fiyatlar vermek sizce mantıklı mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanzz

120w olması ve arkadaşların bahsettiği üzere subwoofer elektriğini prizden almaması evde film yada maç izlemeyi olumsuz etkiler mi.ayrıca buna 349 TL li fiyatlar vermek sizce mantıklı mi
    Google marketteki "lg music flow" uygulaması ile ses sisteminin yazılımı(firmware) güncellenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 1 Mayıs 2016; 15:13:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Google marketteki "lg music flow" uygulaması ile ses sisteminin yazılımı(firmware) güncellenebiliyor.

Alıntıları Göster
    Bu üründe bass ayarını nasıl yapıyoruz? kendimiz bass' ı yükseltik azaltabiliyor muyuz? ve son olarak kendi odamda logitech z523 2+1 kullanıyorum, bu ürün aynı performansı verir mi? bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Bu üründe bass ayarını nasıl yapıyoruz? kendimiz bass' ı yükseltik azaltabiliyor muyuz? ve son olarak kendi odamda logitech z523 2+1 kullanıyorum, bu ürün aynı performansı verir mi? bilgilendirirsen sevinirim.

Hocam kumanda dan bass ayari var fakat, bass yok denecek kadar az. Ben sadece ses seviyesini kullaniyorum film izlerken beni tatmin ediyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Hocam kumanda dan bass ayari var fakat, bass yok denecek kadar az. Ben sadece ses seviyesini kullaniyorum film izlerken beni tatmin ediyo.

Alıntıları Göster
    bass benim için önemli ya. son ses açma imkanım var çünkü. LG LAS454B iyi diyorlar fakat onunda tipi hoşuma gitmiyor, (o yuvarlak kabin kısımlarını içerde istiyorum ben el değmicek yani) o isteğime uygun LG LAS450H yi buldum şimdi 200W o nasıdlır iyi midir bir bilgin var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.