Şimdi Ara

LG LB SERİSİ TV LERDE FLASH PLAYER DESTEĞİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
55.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 42LB670v aldım 1 aydır digiturkplay ve dsmart blue den maç izleyemiyorum güncelleme gelir diye bekliyorum geleceği yok html5 olmayan sitelerde video izlenemiyor anlaşılan.. iade edemez miyim la serisi alıp her maçı izlemek istiyorum ben bu TV yi diğer cihazlarla uğraşmadan internetten maç izlemek için aldım..
  • Aynı dert bende de mevcut, bir çok video sitesi çalışırken digiturk play çalışmıyor. Hatta playstation 4 de de çalışmıyor. Digiturk ün webmaster ları anlaşılan pek uzman tipler değil ya da gelişmelerden haberdar değiller. Tv modeli LG 55 LB652 WebOS
  • digitürkplay e girebiliyorum ancak maçlar açmıyor siyah ekranda kalıyor flash yükle diyor basınca desteklenmiyor yazısı geliyor yine ilerleme var eskiden siteye bile girilmiyordu
  • Markamiza göstermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

Belirtmiş oldugunuz modelde Flash player detseği mevcut değildir ve yüklenememektedir.
    Cihazınızın HTML5 desteği bulunmaktadır. Bu versiyonu destekleyen videoları izlemeniz mumkundur.lg yetkili servisin mesaji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olacak 2015 LG de Flash desteği yok diye Digitürkplay hala maçları açmıyor..Ya Digitürkplay kendini geliştirip html5 yapsın yada lg biraz kendini küçültsün..mağdur olan yine vatandaş..
  • arkadaşlar konuyu hortlattım sanıyorum ama yeni aldım lg 47lb652v-za son güncelleme 4.32.20 yüklü flash player olayını çok araştırdım. şu video ve web sayfasını buldum. denemedim. acaba olurmu. ne dersiniz. ingilizcemde yok.

Yaegeryoutube
    How to install flash player on Smart TV!
    http://www.youtube.com/watch?v=wuv98HhIZVw

• mutsuzsun M kullanıcısına yanıt
    samsungda zaten flash player var ...bu video bana saçma geldi. ingilizcede yokki
  • Bende de 43uf6407 var. Dun film izleyelim dedik tarayicidan flashtan dolayi acamadi ama html5 te desteklenmiyor dedi. Acaba site mi yoksa tv mi desteklemiyor? Var midir bir cozum yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay sonu itibariyle youtube flash desteğini sonlandırıyor !
  • arkadaşlar lg la 860 tv var bende. harici harddisk bağlantısı ile izlemeye çalıştığım videoların oynatma hızını arttıran bir ayar var mı. you tube daki gibi videonun oynatma hızını arttırmak istedim ama yapamadım. tv ye video oynatıcı proğram yükleyebiliyormuyuz. yardımcı olmanızı rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.