Şimdi Ara

LG LB SERİSİ TV LERDE FLASH PLAYER DESTEĞİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
55.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG 47LB730V 3D TV aldım büyük bir hevesle...

Servis kurulumu yaptıktan sonra ilk olarak WEB Browser'a girip üyesi olduğum TürkcellTV yi açmaya çalışmak oldu.Çalıştım ama açamadım.Çünkü TV "Bu aygıtta Flash Player desteklenmemektedir" dedi.Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve sordum ,onlarda onayladı evet yok dediler.

Ama WEB Browser üzerinden dailymotion, izlesene.com, filmizle vb...sitelere girerek video içerikleri hiç sorunsuz tam ekran olarak izleyebildim.

LG Türkiye ve LG Kore'ye konuyla ilgili mail attım.Her iki merkezdende flash player olmadığı konusunda cevap geldi.(Bu arada LG Kore ,sizi üzdüğümüz için özür dileriz diye başlamış cevaba.. )

Dailymotion'a baktım Flash v12.0.0.77
    TurkcellTV Flash v12.0.0.77

iken nasıl oluyorda dailymotion videoları açılıyor türkcell açılmıyor.

yada şöyle sorayım Üretici firmanın bile Flash Player desteği yok dediği bir TV de nasıl oluyorda Flash tabanlı video içerikler yayımlayan bir sitenin içerikleri izleniyor.

Şaştım kaldım.Şimdi bu cihazda Flash player var mı yok mu ?

Dipnot:LG store bünyesindeki TurkcellTV uygulaması 47lb730v de çalışmıyor..O yüzden web üzerinden denedim.

• Flash konusunda yanlış bir algı var. Youtube'da flash player ile yayın yapıyor ama tarayıcınız flash desteklemiyorsa doğrudan html5 playera geçer. Bu işlem arkaplanda gerçekleşir bizim haberimiz bile olmaz.
    Bilgisayarınızdan flash player'ı kaldırıp youtube'a girdiğinizde videoları sorunsuz olarak oynatabilirsiniz. Video siteleri böyle bir ayrıntıyı atlamaz.

Yani bu kullandığımız cep telefonu, tablet, tv gibi cihazların yeteneklerinden ziyade video izlediğimiz sitenin html5 player kullanıp kullanmamasıyla ilgili. Html5 desteği dediğimizde 2 satır kodla eklenebilen bir şey aslında. Dizi sitelerinin bile çoğu flash kullanmadan video oynatabiliyor artık. Turkcell tv desteklemiyorsa başka bir sebebi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flort

Flash konusunda yanlış bir algı var. Youtube'da flash player ile yayın yapıyor ama tarayıcınız flash desteklemiyorsa doğrudan html5 playera geçer. Bu işlem arkaplanda gerçekleşir bizim haberimiz bile olmaz.
    Bilgisayarınızdan flash player'ı kaldırıp youtube'a girdiğinizde videoları sorunsuz olarak oynatabilirsiniz. Video siteleri böyle bir ayrıntıyı atlamaz.

Yani bu kullandığımız cep telefonu, tablet, tv gibi cihazların yeteneklerinden ziyade video izlediğimiz sitenin html5 player kullanıp kullanmamasıyla ilgili. Html5 desteği dediğimizde 2 satır kodla eklenebilen bir şey aslında. Dizi sitelerinin bile çoğu flash kullanmadan video oynatabiliyor artık. Turkcell tv desteklemiyorsa başka bir sebebi vardır.
    geçen sene LA620S almıştım fakat evime hırsız girdi çalındı. Bu sene 42LB670 aldık, bugün kurulumu gerçekleşti. web browserda istediğiniz gibi gezinebiliyorsunuz. hızı çok güzel. genelde her video yu da oynatıyor fakat bazı sitelerdeki videoları büyütmüyor mesela tam ekrana geçemedik. onu araştırıyorum şimdide . aynı sorunu yaşıyan var mı?

• titemm T kullanıcısına yanıt
    titemm sen web browserdan canlı tv izle de herhangibir online tv sitesine gir bak bakalım açıyor mu.Açmayacak emin olabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UBANA

titemm sen web browserdan canlı tv izle de herhangibir online tv sitesine gir bak bakalım açıyor mu.Açmayacak emin olabilirsin..
    Flash'ın ömrü yavaş yavaş azalıyor.
    Bu arada Kore ile nasıl anlaştınız? Korece biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Korece bilmenize gerek yok. İngilizce yeterli. Oda yoksa sen Türkçe yaz. Orada her dili anlayan Personel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UBANA -- 23 Mayıs 2014; 10:07:07 >
  • quote:

quote:

Korece bilmenize gerek yok. İngilizce yeterli. Oda yoksa sen Türkçe yaz. Orada her dili anlayan Personel var

Vay be çok iyiymiş. Nereden konuşuyorsunuz? Küresel sayfası vardı galiba.
  • quote:

quote:

quote:

Vay be çok iyiymiş. Nereden konuşuyorsunuz? Küresel sayfası vardı galiba.

Alıntıları Göster
    47LB670V için takipteyim. En önemli olaylardan birisi de digiturkplay olayi. Gelecek sezon için de aldim digiturkplay'i...
    Browser'dan Digiturkplay sitesine sorunsuz giriliyor mu? Maç esnasında Tam ekran etme de herhangi bir sıkıntı var mı?
    32ln575s ile hiç bir sorun yaşamıyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: @dizzy

47LB670V için takipteyim. En önemli olaylardan birisi de digiturkplay olayi. Gelecek sezon için de aldim digiturkplay'i...
    Browser'dan Digiturkplay sitesine sorunsuz giriliyor mu? Maç esnasında Tam ekran etme de herhangi bir sıkıntı var mı?
    32ln575s ile hiç bir sorun yaşamıyordum...

Alıntıları Göster
    iyi günler,

LB730V aldım fakat maalesef bu modelde yani WEBOS Sürümü olan televizyonda Flash player desteği yok. Özellikle bazı siteleri denedim (digiturk gibi) flash desteğinin olmadığı uyarısını aldım her defasında.

LA Serisi bir televizyon bulup denediğimde ise sorusuz bir şekilde flash desteği gerektiren siteler açıldı.

LB serisindekilerde güncelleme gelmesi gerek ki flash destekli siteleri izleyebilelim. Aksi taktirde LA Serileri bu konuda daha iyi. ve ayrıca çokda fiyat olarak uygun ve performans açısından da pek fark yok.

ben televizyonumu iade edip LA serisi almayı düşünüyorum ciddi ciddi.

Eğer flash sorunu için bir çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın. aksi taktirde değişeceğim televizyonu.

• @dizzy kullanıcısına yanıt
    1858 tl ye aldıgım 42lb670v yi dün kurdular akşam biraz kurcaladım bazı sitelerde tam ekran sıkıntısı var digitürkplay için denemedim ama aksam bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerim007 -- 28 Mayıs 2014; 11:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerim007

1858 tl ye aldıgım 42lb670v yi dün kurdular akşam biraz kurcaladım bazı sitelerde tam ekran sıkıntısı var digitürkplay için denemedim ama aksam bakarım
    hocam 1858 tl ye nerden aldın fiyatı iyi gibi geldi bana en de düşünüyorum lb 670 i de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerim007

hayırlı olsun. Cihazın garantisi nedir? bir de cihazı playstation ile kullanacaksanız performansı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
  • Arkadaşlar LG ve Turkcell ile yaptığım tüm görüşmeler sonucu edindiğim sonuç, Yakın zamanda ki Haziran ayı kuvvetle muhtemel güncelleme ile bu sorunlar giderilecek. Digitürk ü denemedim ama benim sorunum Turkcell tv ile idi.
    47lb730v. ..
  • quote:

Arkadaşlar LG ve Turkcell ile yaptığım tüm görüşmeler sonucu edindiğim sonuç, Yakın zamanda ki Haziran ayı kuvvetle muhtemel güncelleme ile bu sorunlar giderilecek. Digitürk ü denemedim ama benim sorunum Turkcell tv ile idi.
    47lb730v. ..
    html5. konu kilit üye ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

Bu ne demek şimdi.
  • quote:

quote:

Bu ne demek şimdi.

Alıntıları Göster
    tvde flashplayer yoksa güncellemeyle gelmez ...

html5 tabanlı sitelerden video izleyin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

tvde flashplayer yoksa güncellemeyle gelmez ...

html5 tabanlı sitelerden video izleyin artık

Alıntıları Göster
    apple gercekten buyuk firma daha doğrusu steve jobs flash ile ilgili öngörüleri tutyor adamlaraın flash ölmeye mahkum bir sistem ve ölecek..artık flashı unutun (CW deki the flash dizisi hariç )
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

apple gercekten buyuk firma daha doğrusu steve jobs flash ile ilgili öngörüleri tutyor adamlaraın flash ölmeye mahkum bir sistem ve ölecek..artık flashı unutun (CW deki the flash dizisi hariç )

O bir ongoruden cok hamleydi bence.
  • quote:

quote:

Hic bir şey hiç kimsenin tekelinde olmamalı. .
  • quote:

quote:

quote:

Hic bir şey hiç kimsenin tekelinde olmamalı. .

Alıntıları Göster
    koca TVye esek yükü para verip te olanaklarında kısıtlılık yasamak cok koyuyor insana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.