Şimdi Ara

LG Led arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32LA620 tv de ses var, görüntü yol. Youtube da araştırdım led arızası olduğunu öğrendim. Tv açıkken fener tuttuğumda götüntüleri görebiliyorum. Yani aydınlatma gitmiş. 200-250 arası deniliyor. Bu ücret fazla gibi geldi ama yetkili servis olması da etken. Özelde daha uyguna yaptırabilir miyim yoksa yetkili de yaptırayım mı? Ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 4 gün önce özel servis müdahalesinde led bar değiştirmeye çalışırken hücreyi kıran tamirciden yetkili servise giden tv nin raporunu gördüm. Adam tv yi biçmiş resmen, led bar arızasını tespit edebilmek için pertinax üzerindeki hatları kazıyıp dışarıdan enerji vermiş, söktüğü led barları elektrik bantı ile geri yapıştırmış, sizin konuyu görünce resim istedim arkadaşlardan, yolladıklarında konuya eklerim.

Yazık hem vatandaşın panelini kırmış hem de artık tv nin onarılabilir durumu kalmamış üstüne bir de paketleyip göndermiş, adam çaresiz, karşısında muhatap yok, gitsem azını burnunu kırsam ben suçlu olurum diyor tüketici.

İşini hakkını vererek yapanlara lafım yok ancak piyasanın durumu da ortada. Bu nedenle yetkili Servise yaptırın en azından karşınızda bir muhatap bulursunuz bir sorun olursa.

led barlar birim bazında 24-35Tl arası değişiyor, sanırım sizin tv de 2 adet olması lazım. Bu anlamda dışarıya da yaptırsanız çok çok uçuk bir fark çıkacağını pek düşünmüyorum.

Yine de karar sizindir elbette

• Teşekkürler bilgiler için. Muhatap önemli, doğru diyorsunuz. Yetkili servise vereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.