Şimdi Ara

LG Led Tv Arka Işık ayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

siyah seviyeyi otomatikte kullanın. dusuk yada yuksek ayari daha cok oyun oynarken fark yaratiyor. monitor yada tv ye baglanmasina bagli olarak. rgb ayarlari ile ilgili.

maalesef otomatik seçeneği yok. siyah seviyesi düşük seçildiğinde görüntü iyi fakat bahsettiğim arka ışığın kısılması olayı oluyor. yüksek seçtiğimde bahsettiğim sorun kayboluyor fakat görüntüde bozulma oluyor.

Aslında lg yeni bir yazılımla bu olayı düzeltebilir, düşük orta yüksek seçenekleri olabilir, orta ayar biraz kurtarır görüntü kalitesini.

Yüksek ve düşük ayar arasında ciddi fark var, yüksek yapınca siyah renkler aşırı parlamaya başlıyor.

• merhaba arkadaslar, benim televizyonun modeli 43uh610v. Benim de şu sorunum var, bazı maç yayınlarında pilot kamera sağa sola hareket ettiğinde kararıp tekrar aydınlanma durumu oluyor bunun için bildiğiniz bir çözüm var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

merhaba arkadaslar, benim televizyonun modeli 43uh610v. Benim de şu sorunum var, bazı maç yayınlarında pilot kamera sağa sola hareket ettiğinde kararıp tekrar aydınlanma durumu oluyor bunun için bildiğiniz bir çözüm var mı ?
    bu sorun bende de var bir çözüm bulamadım. televizyon arka ışığı kafasına göre ayarlıyor bazen kısıyor bazen açıyor. bunu kapatmanın yolunu bulan varsa söylesin lütfen

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok kötü bir durum bu maçlarda parlaklık otomatikmiş gibi kendi kendine ayarlıyor bir kararıp bir aydınlanıyor nasıl çözeriz bu durumu tüm ayarları denedim olmadı bilen varsa yardım ederse çok iyi olur.

• LG arka ışık muhabbeti geçmişken ben de buradan fikir alayım. 2017 Haziran’da aldığın 43UJ651V model televizyon Aralık ayında ekrandaki mavileşmeler yüzünden servise gitti. Servisten geldiğinde bu resimdekine benzer durumdaydı, sercise itiraz ettim ama normal olduğu söylendi ben de lanet edip üstüne gitmedim. Nisan ayında bu kez ekranın üst bölümü belirgin şekilde karardı ve tekrar servise gitti. Servisten gelen televizyonun durumu aşağıdaki fotolarda görülebiliyor. Yine servisle tartıştım. Bu TV normal midir? Bence değildir çünkü bu televizyonu sıfır aldığımda böyle değildi, böyle olsaydı zaten almazdım. Garantinin bitmesine bir ay kaldı, eminim bu televizyon yine kararacak. Sizce ne yapmalıyım?

LG Led Tv Arka Işık ayarı

LG Led Tv Arka Işık ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 21 Mayıs 2019; 16:14:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

merhaba arkadaslar, benim televizyonun modeli 43uh610v. Benim de şu sorunum var, bazı maç yayınlarında pilot kamera sağa sola hareket ettiğinde kararıp tekrar aydınlanma durumu oluyor bunun için bildiğiniz bir çözüm var mı ?
    Arkadaşlar hala bu soruna çözüm bulamadım bulan varsa yazabilir misiniz ?

• arkadaşlar lütfen yardım edin benim televizyonun modeli 43uh610v. Benim şu sorunum var, bazı maç yayınlarında pilot kamera sağa sola hareket ettiğinde ekran ışığı kararıp tekrar aydınlanma durumu oluyor(sanırım reklam panolarının değişmesi de bunda etkili) bunun için bildiğiniz bir çözüm var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.