Bildirim
LG LED TV tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben yeni lg led tv aldim
LG 42" 42LX6500 42LX650N diyede gecebilir 3d bir led tv
200 hz 2 ms tepkime suresi var yanlis hatirlamiyorsam
brde yanlis degilsem ekrani mat bn tv yi pencereye dogru koydum izlerken yansima yapmiyor parlama yapmiyor tv yi ilk actigimda bi tuhaf gelmisti ekrani bulanik gibi :D(kapaliyken)
3d yide denedim ama ps3 oyununda denedigim icin pek bisey anlamadim bir film izlemem lazim.
incelemeni tavsiye ederim
ben yurt disindan aldigim icin turkiyede fiyati ne tam bilmiyorum 12 bin krondu ben alirken indirimden 7 bine aldim geri cikarmislar 10 bin e :
birde tv internete baglaniyor sanirim netcast diye bir ozelligi var denemedim daha bir usb aparat takinca kablosuz baglaniyor bluetoth ozelligi var sanirim birde 80 milyon konstrat var
yanlislar varsa arkadaslar duzeltebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 27 Mart 2011; 14:31:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X