Şimdi Ara

lg led tv yazılım güncelleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tv nin yazılımını güncelledim ama değişen bişey olmadı.menü aynı.yeni bir özellik gelmedi.neden yeni yazılım çıkarmışlar ne amaçla çıkarmışlar anlamadım.

• İlla ki gözle görülür bir şey olmasına gerek yok hocam güncelleme verilmesi için. Yazılımsal bir hatayı düzeltmiş olabilirler, versiyonun içeriğini araştırın bakalım neler değişmiş.
  • İçerik vermiyor bu üreticiler maalesef o yüzden ne değişmiş bilemiyoruz eğer somut bir değişiklik yoksa. Birşey kesin değişmiştir tabii ki de bu çok ufak birşey de olabilir, hiç kullanmadığın bir fonksiyona ait bir update de olabilir.
  • ben belki yeni bi özellik gelir diye güncelleme yaptım.ama tv nin herşeyini kurcaladım.herşey aynı.belki dediğiniz gibi yazılımsal bi hatayı düzeltmiştirler.peki bu servis menüsünde tool options 3 kısmında bluetooth seçeneği var.karşısındki değer 0 olarak gözüküyor.bu tv de bluetooth olabilirmi acaba.tv nin modeli lg 42le5300.
  • Evet 1 yaparsan büyük ihtimalle devreye sokarsnı Bluetooth u. Ama servis menüsü sakattır mesuliyet kabul etmem
  • senin göremediğin bir yere yapmışlardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.