Bildirim
lg led tv yazılım güncelleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlla ki gözle görülür bir şey olmasına gerek yok hocam güncelleme verilmesi için. Yazılımsal bir hatayı düzeltmiş olabilirler, versiyonun içeriğini araştırın bakalım neler değişmiş. -
İçerik vermiyor bu üreticiler maalesef o yüzden ne değişmiş bilemiyoruz eğer somut bir değişiklik yoksa. Birşey kesin değişmiştir tabii ki de bu çok ufak birşey de olabilir, hiç kullanmadığın bir fonksiyona ait bir update de olabilir. -
ben belki yeni bi özellik gelir diye güncelleme yaptım.ama tv nin herşeyini kurcaladım.herşey aynı.belki dediğiniz gibi yazılımsal bi hatayı düzeltmiştirler.peki bu servis menüsünde tool options 3 kısmında bluetooth seçeneği var.karşısındki değer 0 olarak gözüküyor.bu tv de bluetooth olabilirmi acaba.tv nin modeli lg 42le5300. -
Evet 1 yaparsan büyük ihtimalle devreye sokarsnı Bluetooth u. Ama servis menüsü sakattır mesuliyet kabul etmem -
senin göremediğin bir yere yapmışlardır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X