Şimdi Ara

LG - LGX14 Netbook Şarj Aleti Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evde bir tane netbook var. Uzun zamandır evde duruyor. Şarj cihazı olmadığından çalıştığından bile emin değilim. İnternette bir çok uygun şarj cihazı buldum. Fakat ben elden almak istiyorum. Şu an bana yakın Vatan, Bimeks, Teknosa, Hibrit gibi yerler var. Hibritte bir çok şarj cihazı buldum. Ama hangisi uyumludur bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hibritin sitesi:
    http://www.hibrit.net/index.asp

Ayrıca netbookta şöyle bir şey yazıyor:
     LG - LGX14 Netbook Şarj Aleti Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlytrabzonly -- 25 Aralık 2014; 14:46:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski adaptörün olmadığından laptopta yazan verilere göre giriş 20V 2A olduğundan alacağın adaptörün Output değeri 20V 2A olmalıdır güç değeride zaten 40W civarı olur bu değerler alacağın adaptörün üzerinde yazar
    eski bir netbook olduğuna göre giriş ucu ince olabilir onada dikkat et aparatıda yanında oluyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nico1907 -- 25 Aralık 2014; 15:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nico1907

eski adaptörün olmadığından laptopta yazan verilere göre giriş 20V 2A olduğundan alacağın adaptörün Output değeri 20V 2A olmalıdır güç değeride zaten 40W civarı olur bu değerler alacağın adaptörün üzerinde yazar
    eski bir netbook olduğuna göre giriş ucu ince olabilir onada dikkat et aparatıda yanında oluyor genelde

Sizin dediğinize göre TOCHI ERA-LG050 buldum. Bakalım etrafımda alabileceğim bir yer varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.