Şimdi Ara

LG LH-T3632SD ev sinema sistemi.Mükemmel. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
18.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar ben lg ses sistemi içn hoparlör ayakları alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

LG LH-T7652 EV SİNEMA PAKETİ
  • hoparlör ayağı da ayrı bi masraf bu işi ucuza nasıl halledebiliriz ki
  • Arkadaşlar 3632 SD ev sinema paketini 1 hafta önce aldım.Yorumlarım şöyle ;
    1.İlk defa ev sinema paketi kullancaklar için mükemmel bir ses kalitesi var.Apartman dairesinde sesi fazla yükseltemiyorsunuz komşular rahatsız oluyor.
    2.Şu ana kadar izlediğim divxlerde sorun çıkarmadı.Altyazı boyutu ise şöyle.CNBCE den altyazılı olarak dizileri izleyenler için ufak.Ama ben bir problem yaşamadan izleyebiliyorum.Bazen 4-5 satır altyazı oluyor ve sorunsuz.
    3.Arka hoparlörlerin kabloları salonum için yetersiz geldi.Ben de ses kablosu alarak uzattım.
    4.Hoparlör ayaklarının olmaması büyük bi dert.Hoparlörlere zarar vermeden bi ayak nerden bulabiliriz bilmiyorum.
    5.Bana kalırsa digital veya optik çıkışları olmalıydı.Gerçi bunu bilerek aldım ama yine de eksi bir özellik.
    6.USB sini kullanarak divx izlendiğinde özellikle filmlerin başında takılmalar oluyor ama çok az.Sonra rahatsızlık vermiyor.Lost dizisinin bölümlerinde hiç takılma yaşamadı.

Sonuç olarak;
    Bence fiyatına göre çok etkileyici bir performansı var.Bir de bu paketi daha pahalı sistemlerle karşılaştırmak çok yanlış.Almadan önce PHILIPS HTS 3154/12 modeli ile arada kalmıştım ama pişman değilim.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

• sense 21 arka kabloların kısa gelmesi sorun bende de var. daha doğrusu kabloları kenardan dolandırarak götürmek istediğimde yetişmiyor. şimdilik mecburen ortalıkta. bende uzatmak için kablo almak istiyorum. bu uzatmak için aldığınız kabloların ismi ne olarak geçiyor nerelerde satılıyor. fiyatları ne civarda. bir de kaboları uzatmak için birbirine bağlama işlemini nasıl yaptınız bu konuda bilgi aktarabilirmisiniz.
    teşekkürler
  • Bende aldım bundan, fiyatı oldukça iyi.

DTS dvdlerde vs oldukça iyi bir ses veriyor, ses gücü ise apartmanda yaşayan birisi için fazlasıyla yeterli.

Her tür şekilde klasörlere inebiliyor, divxlerde filmden farklı klasörlerdeki altyazıları bile gösterebiliyor. Divx fonksiyonu gayet iyi, 1-2 film hariç bütün filmlerimi okudu..

xts pro, xts gibi ekolayzır seçenekleride oldukça başarılı, genede bir basss-tiz ayarı olsaydı iyi olurdu.

Optic giriş ve çıkışı yok, ama zaten bu fiyat aralığındaki bir cihazdan bunları beklemekte mantıksızlık olurdu. Aux in girişi var ve burdan her tür cihazı bağlayabiliyorsunuz.

Ön panelde mikrifion girişleri ve kulaklık çıkışı var, görüntü çıkışı olaraksa tek bir scart var. Video in yok. Ayrıca ön panelde usb bağlantı noktası var, uygun şekilde formatlanmış bütün bellekleri okuyabiliyor.

Sonuç olarak 300 ytlye alınabilecek bir alet..

• 3600se modeli 199 ytl ye aldım metrodan.
  • arkadaslar bende bu sıstemı almaya karar verdım fakat arastırırken .. goldda bu model degılde LG LH-T3632SE diye bi model var satılan .. bunların arasındaki fark nedir acaba ..

gerci LG nin kendi sitesinden farkına bakıyım dedım fakat kendi global sitesinde LT-H3602SE var baska model yok
    Turkiye sitesinde ise LH-T3632SD var ... hıcbırısı bırbırını tutmuyo nedir bu durum anlayamadım ...

yanlıs yazım gıbı bı sorun mu var ya da pıyasadan mı kalktı modeller nedir sonuc bunu acıklayabılıcek var mı acaba ..
  • 1)bu aletten bıraz daha pahalı olarak LG HT502SH var... acaba farkı nedir bilen var mı .. ılk bakısta gorunen tek fark ses gucu gibi ama onun dısında bısı var mı acaba ??

2)bıde acaba bu 3632SD modelinde .... dıyelımkı DVD'nin icine 3 tane farklı fılm attık hatta 2 ser dosyadan 6 tane avi formatlı dosya attık DVD'yi taktıgımızda istedigimiz birini secmemıze ızın verıyo mu yoksa bu secım sansı sadece altyazı ıcın mı gecerlı ... yanı dvd'yi ve ya cd'yi koydugumza dırek ıcındekı dosyayı baslatmıyo heralde ...

3)yuklenen filmlerde 5.1 destegi oldugu surece ses ile ilgili herhangibi bir sorun olusmuyor heralde dimi .. yanı 5.1 ızleyebılmemız ıcın tek gereklı olan sey filmin destekliyo olması ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 28 Mayıs 2008; 18:33:43 >
  • 1- 502sh estetik olarak da farklı ses gücü yüksek ama o kadar ses evde gerek yok
    2 - istediğni kadar filmi yani divx i ister dvd ister cd den istersen de usb den içindeki menüden seçip izleyebilirsin. altyazıyı da ayrı seçebiliyorsun. yani herşeyi menü olarak gösteriyor tabi okuyabildiği formatları
    3 - 5,1 dvd ler de performansı gayet güzel acaip bir hava veriyor ortama o ses. ama 5,1 kayıtlı divx bilemiyorum hiç görmedim
  • cok tesekkur edıyorum cvpların ıcın .. buyuk ıhtımalle 3632SD modelini alıcam en yakın zamanda ...
  • 3632SD modelinde optik giriş yok 502sh de optik giriş var. bence en onemli ayıran ozellik bu. ileride pc'nden ya da ps3 ten 5.1 icin optik bağlantı yapmak istersen 3632SD de yapamazsın.
  • LG'nın global sitesinden bilgileri almak icin bakıyorum fakat bu 3632SD ve 3600SE modelleri sadece LG'nin turkiye sayfasında bulunabılınıyo .. nedir bu durum .. bıze ellerinde kalmıs ve hatta kullanmadıkları eski teknoloji aletleri mi yolluyolar ..

Global sitede 3602SE var yani bizde satılan 3600SE nin ust modeli sanırım cunku
    - 5.1 Channel 300W Home Theater System
    - XTS Pro Full Digital Amplifier
    - DVD, DVD±R/RW, VCD, SVCD, DivX, Xivd, CD-R/RW, MP3, WMA, JPEG
    - Dolby Digital, DTS, Dolby Pro-Logic I & II
    - Dual Progressive Scan (PAL/NTSC)
    - S-Video / Composite / Component / Optical
    - USB Plus
    - Microphone Inputs for Karaoke!

ozellikleri bunlar ... bızdekı modelle karsılastırıldıgı zaman 3632SD'den bile daha iyi cunku optık baglantı noktasıda var ..

bu ayrım insanın canını gercekten cok sıkıyo .. sadece LG ile alakalı olan bısı degıl bu ..her zaman 2. planda kalıyoruz sanırım ulke olarak .. cıdden sınır bozucu bısı .. hele ki kendi ulkemızde uretılen malların bıle 1. sınıflarının baska ulkelere gonderıldıgını bıldıkten sonra ınsan ıyıcı sınır oluyor .. nese

ha bırde herzaman herseyde oldugu gıbı .. Yurtdısındakı siteler bir urun ıcın onlarca ayrıntılı bılgı verırken aynı markanın turkiye sayfasına bakıyosunuz 2 satır acıklama yazıyo ... buda ne kadar onemsenmedigini hissetiriyo insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 28 Mayıs 2008; 19:39:47 >

• 3632se eskimiş denebilecek bir model. ben tek çekim 269 ytl ye almıştım hemde teknosadan. yani güzel ses sistemi ama vereceğin fiyat çok önemli 300 ün üstünde para haracayacaksan daha iyi şeyler bulunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

3632 eskimiş denebilecek bir model. ben tek çekim 269 ytl ye almıştım hemde teknosadan. yani güzel ses sistemi ama vereceğin fiyat çok önemli 300 ün üstünde para haracayacaksan daha iyi şeyler bulunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

3632SD modelinde optik giriş yok 502sh de optik giriş var. bence en onemli ayıran ozellik bu. ileride pc'nden ya da ps3 ten 5.1 icin optik bağlantı yapmak istersen 3632SD de yapamazsın.

ayrıca LG HT502SH ev sinema sistemi 500 watt teknosanın sitesinde şu an 299 ytl olarak geçiyor.
    bu fiyata güzel sistem bence

geçenlerde mağzada dinledim ben ama ya eleman anlamıyordu yada bilmiyorum ben aşırı derecede mükkemmelci miyim neyim tizleri sanki biraz az gibiydi.. ama bilmiyorum ortam kalabalıktı, ayak üstü yanıltıcı bir deneme olmuş da olabilir görevli kız da sadece sesini açıp kapatmayı biliyordu ekolayzer yada başka ses efektleri var mı yok mu anlayamadık yani başka birine sordu o da bilmiyordu.
    bu aleti kullanan sesten ve sistemden anlayan biri bu durumu bi aydınlatırsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 5 Haziran 2008; 0:30:16 >

• usb bellekleri görmeyen arkadaşlar

bellekleriizin dosya sistemini fat 32 yapın, ntfs destekleyen bi divxpayer yok
  • bu alette blueray rip izleyebilirmiyiz. film 2,2 gb. boşuna indirmiim diye soruyrum. film bilgileri şöyle
    General #0
    Complete name : C:\Documents and Settings\Depo\Desktop\#083 No Country for Old Men\No Country For Old Men 2007 Brrip Xvid Ac3 Prodji.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Format/Family : RIFF
    File size : 2.19 GiB
    PlayTime : 1h 57mn
    Bit rate : 2422 Kbps
    Writing application : VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2066/release)
    Writing library : VirtualDubMod build 2066/release

Video #0
    Codec : XviD
    Codec/Family : MPEG-4
    Codec/Info : XviD project
    Codec settings/Packe : No
    Codec settings/BVOP : Yes
    Codec settings/QPel : No
    Codec settings/GMC : 0
    Codec settings/Matri : Custom
    Bit rate : 1961 Kbps
    Width : 720 pixels
    Height : 304 pixels
    Aspect ratio : 2.35
    Frame rate : 25.000 fps
    Resolution : 8 bits
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.358
    Writing library : XviD0046

Audio #0
    Codec : AC3
    Bit rate : 448 Kbps
    Bit rate mode : CBR
    Channel(s) : 6 channels
    Sampling rate : 48 KHz
    ChannelPositions : Front: L C R, Rear: L R, Subwoofer

• Bunun ses sistemini pc ye bağlayabilirmiyiz.
  • Bende de aynısı varda ses sistemini nasıl tv ye bağlayabilirim onu öğrenmek istiyordum TV Markası modeli LG 47LA620S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.