Şimdi Ara

LG LH-T3632SD ev sinema sistemi.Mükemmel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
18.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün arkadaşa LG LH-T3632SD ev sinema sistemi satın aldık.Hemen kurup dvd ve divx performanslarını denedik.Sonunda eli yüzü düzgün alt yazı sorunu olmayan bir ürün piyasaya çıktı diyebilirim.Türkçe altyazılarda sorun yok.Denediğimiz divxlerden sadece bir tanesinde Türkçe karakterler biraz bozuk çıktı diğerlerinde her hangi bir sorunla karşılaşmadık.

Veee işte bombayı patlatıyorum;alt yazı isimleri film isimlerinden farklı da olsa aynı klasör içinde olduğu sürece istediğiniz alt yazıyı çalıştırabilirsiniz.

Bu film denenmiştir.

Mesela meet the parents filminin video ismi

meet.avi

altyazılar:

meettr.sub
    meeteng.sub

Film klasörünün içindeyken hangi altyazıyı çalıştırmak isterseniz o alt yazıya gelip enter diyorsunuz daha sonra da film dosyasına enter diyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde filmimiz alt yazımız ile çalışıyor.

Bir de radyosu var AM/FM.Antenleriyle beraber geliyor.Kumandası gayet şık;ses açma kapama düğmesine kadar hepsi mevcut.

Film ismiyle aynı olan altyazılar zaten çalışıyor onu belirtmeme gerek bile yok.Ayrıca 5+1 ses sistemi de gayet doyurucu.Fiyatı teknosa'da 349/12 taksit.

Çok güzel bir ürün.Ön panel siyah,kasa gri ağırlıklı oldukça şık bir görünüme sahip.divx player ve 5+1 sistem almak yerine tercih edilebilecek bir ürün.

şimdilik bu kadar.Daha sonraki deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 2 Kasım 2006; 1:09:40 >

• Bugün cihazı daha fazla inceleme imkanım oldu.Cihaz sadece çok eski ve biraz çizik olan bir divx filmi açmakta zorlandı;kesik kesik oynattı.Dvd ve diğer divxlerde herhangi bir sorun yok.Bazı alt yazılarda Türkçe karakterleri göstermedi.Onların da çözümünü buldum.Film oynarken "Subtitle" tuşuna uzun basıyorsunuz ve 1254 koduna gelinceye kadar bir kaç kez basıyorsunuz.1254 kodu Türkçe için kullanılan uluslararası bir kod.Daha sonra çıkmayan Türkçe karakterlerde de bir sorun olmadığını gördüm.

Aynı isimle kaydedilmeyen bazı divx altyazılarını rahatlıkla açarken bazılarını açamadı.Belki de alt yazı formatını desteklememiş olabilir.Ama video dosyasıyla aynı isimde olan altyazılarda herhangi bir sorun yok.Sadece video dosyasına enter yapmanız yeterli.Türkçe karakter desteği kesinlikle var.

Menü dillerinde Türkçe seçeneği mevcut değil fakat bu pek de sorun oluşturmuyor.Çünkü artık çoğumuz İngilizce teknoloji terimlerine aşina olmuş durumdayız.Menü arabirimi gayet sade ve şık hazırlanmış.M p 3 dosyalarını oynatırken biraz daha işlevsel bir arabirim daha faydalı olabilirdi.

758 parçadan oluşan dvd'yi de rahatlıkla okudu.Ses çıkışı da gayet tatmin edici kalitede.İçine 6 divx film kaydedilen DVDleri de herhangi bir sorun çıkarmadan çalıştırdı.

Değinmek istediğim başka bir nokta da AUX girişi.Bu girişe uydunuzun audio L ve R'sini cihazın AUX girişine bağlıyorsunuz.Böylece uydudan aldığınız sesi de cihazın 5+1 sisteminden dinleyebiliyorsunuz.Televizyonun sesiyle hiçbir alakanız kalmıyor.

Genel olarak sistem verilen parayı hakeden kaliteli bir cihaz.Estetik olarak da odanıza bir hava katacağı kesin.Eğer divx player ve 5+1 sistem almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz.Pişman olmazsınız.349/12 teknosa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 2 Kasım 2006; 23:13:47 >

• bilmeksde ben LG sinema sistemlerini inceledim mükemmel ses var sistemlerinde hayran oldum şimdi kodunu hatırlamıyorum ama 1450 idi 15 taksitli fiyatı
  • bir noktada ben eklemek istiyorum cihazın ustunde USB girişi var external hdd baglayarak cok daha zahmetsız bır sekılde flimlerinizi seyredebilirsiniz
  • DVD RW okuyormu?
  • yalnız usb'den bağlanarak divx oynatmadığı yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erci541

Bugün cihazı daha fazla inceleme imkanım oldu.Cihaz sadece çok eski ve biraz çizik olan bir divx filmi açmakta zorlandı;kesik kesik oynattı.Dvd ve diğer divxlerde herhangi bir sorun yok.Bazı alt yazılarda Türkçe karakterleri göstermedi.Onların da çözümünü buldum.Film oynarken "Subtitle" tuşuna uzun basıyorsunuz ve 1254 koduna gelinceye kadar bir kaç kez basıyorsunuz.1254 kodu Türkçe için kullanılan uluslararası bir kod.Daha sonra çıkmayan Türkçe karakterlerde de bir sorun olmadığını gördüm.

Aynı isimle kaydedilmeyen bazı divx altyazılarını rahatlıkla açarken bazılarını açamadı.Belki de alt yazı formatını desteklememiş olabilir.Ama video dosyasıyla aynı isimde olan altyazılarda herhangi bir sorun yok.Sadece video dosyasına enter yapmanız yeterli.Türkçe karakter desteği kesinlikle var.

Menü dillerinde Türkçe seçeneği mevcut değil fakat bu pek de sorun oluşturmuyor.Çünkü artık çoğumuz İngilizce teknoloji terimlerine aşina olmuş durumdayız.Menü arabirimi gayet sade ve şık hazırlanmış.M p 3 dosyalarını oynatırken biraz daha işlevsel bir arabirim daha faydalı olabilirdi.

758 parçadan oluşan dvd'yi de rahatlıkla okudu.Ses çıkışı da gayet tatmin edici kalitede.İçine 6 divx film kaydedilen DVDleri de herhangi bir sorun çıkarmadan çalıştırdı.

Değinmek istediğim başka bir nokta da AUX girişi.Bu girişe uydunuzun audio L ve R'sini cihazın AUX girişine bağlıyorsunuz.Böylece uydudan aldığınız sesi de cihazın 5+1 sisteminden dinleyebiliyorsunuz.Televizyonun sesiyle hiçbir alakanız kalmıyor.

Genel olarak sistem verilen parayı hakeden kaliteli bir cihaz.Estetik olarak da odanıza bir hava katacağı kesin.Eğer divx player ve 5+1 sistem almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz.Pişman olmazsınız.349/12 teknosa.

dostum bende yukarda bahsettiğin sistemi teknosadan almayı düşünüyorum? bu bbağlamda bir kaç soru sormak istiyorum.

1-bende vestel 4550 divx player var.ve hiç memnun değilim,
    dwd rw okuyor mu?
    ben uydudan aldığım sesi tv nin hoparlörlerinden değilde bu cihazın 5+1 kolonlarından almak istiyorum bu mümkün mü? bu aux kablosu cihaz ile verilebiliyor mu?
    teknosa malum sattığı ürünün arkasında genelde durmuyor?seni servis ile başbaşa bırakıyor? bu ürünün garantisini kim veriyor?satış sonrası destek hangi firma tarafından veriliyor? yani herşehirde başka başka elektronikçiler tarafından mı sağlanıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: mert1978

quote:

Bugün cihazı daha fazla inceleme imkanım oldu.Cihaz sadece çok eski ve biraz çizik olan bir divx filmi açmakta zorlandı;kesik kesik oynattı.Dvd ve diğer divxlerde herhangi bir sorun yok.Bazı alt yazılarda Türkçe karakterleri göstermedi.Onların da çözümünü buldum.Film oynarken "Subtitle" tuşuna uzun basıyorsunuz ve 1254 koduna gelinceye kadar bir kaç kez basıyorsunuz.1254 kodu Türkçe için kullanılan uluslararası bir kod.Daha sonra çıkmayan Türkçe karakterlerde de bir sorun olmadığını gördüm.

dostum bende yukarda bahsettiğin sistemi teknosadan almayı düşünüyorum? bu bbağlamda bir kaç soru sormak istiyorum.

1-bende vestel 4550 divx player var.ve hiç memnun değilim,
    dwd rw okuyor mu?
    ben uydudan aldığım sesi tv nin hoparlörlerinden değilde bu cihazın 5+1 kolonlarından almak istiyorum bu mümkün mü? bu aux kablosu cihaz ile verilebiliyor mu?
    teknosa malum sattığı ürünün arkasında genelde durmuyor?seni servis ile başbaşa bırakıyor? bu ürünün garantisini kim veriyor?satış sonrası destek hangi firma tarafından veriliyor? yani herşehirde başka başka elektronikçiler tarafından mı sağlanıyor?

LG - LH-T3600SE modeli nasıldır arasında 20 ytl fark var

• quote:

yalnız usb'den bağlanarak divx oynatmadığı yazıyor.

Dün gelen cihazın kutusunda

"USB Plus (Divx Playback)" yazıyordu. Henüz denemedim. Ama bu USB den Divx çalabildiği anlamına geliyor.
    Birkaç güne kadar onu da deneyebilirim.
  • imzamdaki sistem aşağı yukarı aynı mantıkda bir cihaz.divx görüntüleri usb harddiskimden okutabiliyorum,root şeklinde açılıyor,istediğini seçiyorsun
  • beyler bende de aynı ürün var,ama şöyle bir sorun var divx oynatırken yaklaşık20-30 dk sonra stop tuşuna bastığınızda mak.kilitleniyor ektanda siyah bir görüntü kalıyor ve uzaktan kumandanın hiçbir tuşu kommut etmiyor power tuşu dışında sizinde başınıza böyle bir şey geldimi? sizce sorun neden kaynaklanıyor
  • bende öyle bir sorun yok. senin cd lerinden kaynaklanıyor olabilirmi? birkaç değişik cd ile deneme yaparsan ortaya çıkar zaten. normalde stop tuşuna bastığımda bana cd deki dosyaların menüsü geliyor. stop dediğin zaman cdyi okuyamıyor olabilir.

Birde bu model için firmware güncellemesi olup olmadığını bulamadım. ufotek sitesinde yok. bilginiz varmı?
  • birde değişik cd ler ile deneyeceğim bende yazılım güncellemesi aradım hiçbir yerde bulamadım.yetkili servisine sorum bu lg lerde gnelede pek olmuyormuş sadece fab.çıkış yazılımları bulunurmuş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1978

birde değişik cd ler ile deneyeceğim bende yazılım güncellemesi aradım hiçbir yerde bulamadım.yetkili servisine sorum bu lg lerde gnelede pek olmuyormuş sadece fab.çıkış yazılımları bulunurmuş....

yazdırma yönteminden kaynaklanıyormuş,sorun hallettim nero ile yazdırdığım cd lerde böyle yapıyor...
  • uydu alıcınızda iki adet scart varsa, birini tv ye diğerini dvd playere bağladığınızda sesi dvd player üzerinden alabilirsiniz. ayrica uzaktan kumandadan dvd tuşuna bastığınızda tv nizde otomatik olarak dvd playirin görüntüsü gelir. ayrıca alete card reader bağlayarak hafıza kartlarınızdaki mp3 leri dinleyebilirsiniz, ama bu kartlardan divx filmleri oynatamıyor.
  • bu modelin HDMI girişi var mı
  • Hayır yok. 1 ad scart ve ses girişi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galata25

Hayır yok. 1 ad scart ve ses girişi var.

O zaman lcd'ye bağlantıda ses kalitesi açısından sorun olmuyor mu ?
  • Hayır zaten kendisi amfi recevier. yani 5+1 hoparlörle geliyor.
  • alt yazı boyutundan kimse bahsetmemiş????
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.