Şimdi Ara

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
19.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım ben de de aynı sistemden var tv bağlantıları konusunda herhangibir sorunum yok tv ile gayet uyumlu çalışıyor fakat ben de bazı dvix ve dvd' leri açmıyor. acaba servisten yazılım güncelleme filan mı yapmam lazım.ayrıca tv bağlantılarını evde kontrol edip sana yazacağım. bu konuda fikri olan diğer arkadaşların da yardımlarını bekliyorum.
  • tv yi dvd receiver'a scart ile bağla..dvd den tv -audio sekmesini yada aux'u seç ..
  • selamlar.
    bu sistem divx ultra (divx6) okuyor mu okumuyor mu anlayamadım?
    cevap veren olursa sevinirim.
    saygılarımla...
  • sevgili arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
    bu sistem bir dvd içerisine 5-6 divx film kaydedilince okuyamıyor mu? (divx6-ultra)
    forumda bazı arkadaşlar divx6-ultra formatını okuduğunu belirtmişler ama ben beceremedim.
    acaba yazılım mı güncellemek gerekiyor acaba?

cevabınız için şimdiden sağolun.

saygılarımla...
  • Arkadaslar merhaba. Ben de LG LH-T7652SA kullanıcısıyım. Üründen son derece memnunum.

Benim bir sorum olacak. Bu sistemi Samsung LE40S81B'ye bağladım. Ama en iyi görüntüyü nasıl alacağımı bilemiyorum. Şu anda sarı bir kabloyu dvd player'ın "monitor out" çıkışından Televizyonun Av In - Video girişinde kullanıyorum. Orjinal DVD filmlerde bile görüntüde kaymalar oluyor. Filmdeki kişinin yüzünün sağ ve sol tarafı aşağı yukarı kayıyor. Sizce scart üzerinden mi bağlantı kurmalıyım, yoksa Y-Pb-Pr (sanırım component video out oluyor) mi daha iyidir, yoksa s-video'mu. Televizyonun ayarlarında "progresive scan" denen bir seçenek var ama şu anki durumda seçemiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim...
  • merhabalar
    ilk önce bende sony ht-ss1100 almıştım ama memnun kalmadım. çünkü benim istediğim düzeyde ses vermiyordu.
    sonra geçen gün bu sistemi alarak ses sistemi konusunda bi giriş yaptım.
    her ne kadar kararsız kalsamda ama diğer ev sinema sistemlerini incelediğimde onlardan aldığım ses yeterli gelmemişti.

ilerde bi anfi alarak bu sistemin kolonlarını yeni alacağım profesyonel anfide kullanabilirmiyim.
    darty mağazasında pioneer vsx 516 anfiyi gördüm hoşuma da gitti ama artı kolon maliyeti beni aşacağı için almadım.

sizce nasıldır. bu kolonları kullanarak alabileceğim bi anfi önerirmisiniz. şimdilik kullansamda malum coaxial ve optik girişleri yok... ama sesinden çok memnunum özellikle basları gerçekten güzel. diğer artı eksilerinden bahsetmiyorum ama bu güce sahip olmakta bambaşka birşeymiş. techno müziklerde süper performansı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 28 Aralık 2007; 14:45:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SayDenet

Y-Pb-Pr (sanırım component video out oluyor) mi daha iyidir, yoksa s-video'mu. Televizyonun ayarlarında "progresive scan" denen bir seçenek var ama şu anki durumda seçemiyorum.

compenent video bağlantı kablosu alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. progresive scan o zaman aktif oluyor çünkü. bazı arkadaşlarda sub ın sesi kısılmıyor falan demişler ama bütün kolonların ses düzeyi ayarlanabiliyor.
  • iyi
  • quote:

Arkadaslar merhaba. Ben de LG LH-T7652SA kullanıcısıyım. Üründen son derece memnunum.

Benim bir sorum olacak. Bu sistemi Samsung LE40S81B'ye bağladım. Ama en iyi görüntüyü nasıl alacağımı bilemiyorum. Şu anda sarı bir kabloyu dvd player'ın "monitor out" çıkışından Televizyonun Av In - Video girişinde kullanıyorum. Orjinal DVD filmlerde bile görüntüde kaymalar oluyor. Filmdeki kişinin yüzünün sağ ve sol tarafı aşağı yukarı kayıyor. Sizce scart üzerinden mi bağlantı kurmalıyım, yoksa Y-Pb-Pr (sanırım component video out oluyor) mi daha iyidir, yoksa s-video'mu. Televizyonun ayarlarında "progresive scan" denen bir seçenek var ama şu anki durumda seçemiyorum.

Kaliteli bir compenent video kablosu al ve TV ye bununla bağla (YPBPR) bu çıkış sana HDMİ kalitesinde görüntü verir . YPBPR bağlantısı sadece görüntü taşır ama HDMİ seside taşır. Sen şu anda sarı kablo ile :) sadece kompozit görüntü taşıyorsun. Yani scart tan bile düşük bir kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurtek61 -- 4 Ocak 2008; 16:38:32 >

• bu tabloda bağlantı çeşitlerini ve kalitelerini görebilirsiniz.
    bu cihazla yapabilececeğiniz en iyi bağlantı component bağlantıdır.bu bağlantıda progresive scan "on" modunda 576i taramalı görüntü alabilirsiniz.(tv nunuz destekliyorsa)

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI
  • herkese teşekkürler. component ile oldukça güzel bir görüntü aldım.
    bir sorum daha var. laptop'ın ses çıkışını ses sistemine aktarmak istiyorum. ne yapabilirim. hoparlör çıkışını iki ucu erkek 3.5 mm jaklı kablo ile mikrofon girişine bağladım ama çok fazla gürültü oluyor. daha iyi bir yolu var mı? teşekkürler...
  • quote:

herkese teşekkürler. component ile oldukça güzel bir görüntü aldım.
    bir sorum daha var. laptop'ın ses çıkışını ses sistemine aktarmak istiyorum. ne yapabilirim. hoparlör çıkışını iki ucu erkek 3.5 mm jaklı kablo ile mikrofon girişine bağladım ama çok fazla gürültü oluyor. daha iyi bir yolu var mı? teşekkürler...

laptopunuzu ses sistemine bağlayabilmenin başka bir yolu zaten yok dostum.laptop ses kartınızda başka çıkışlar olsa dahi(coax veya optik gibi...) cihaz üzerinde başka giriş yok.
    bence bu cihazın önemli eksiklerinden birisi de bu zaten
  • SayDenet aynı ürünü ben de yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.

Ben TV ile alet arasındaki bağlantıyı scart ile değil de S-video kablosu ile yaptım. Şu an için tüplü TV kullandığım için görüntü kaybı farkedilmiyor. TV'nin sesini de, TV'de bulunan 3,5 mm lik kulaklık çıkışını (diğer ucu iki erkek) aletin arkasındaki ses girişine bağlayarak yaptım. aynı olayı sen de dizüstü bilgisarın ses çıkışını aletin artasında bulunan iki adet (sağ ve sol diye iki adet) ses girişine bağlayarak yapabilirsin.

bu arada forumu ben daha yeni okudum. bu aleti kötüleyen arkadaşların yazılarını okuyunca da bilinçsizce, sadece ön yargılarımız ile nasıl önümüze gelen herşeyi eleştiren bir millet olduğumu yine anladım.

ben bu aleti 500 YTL'ye ayak hediyeleri ile birlikte almıştım(vogel's VLS120 marka ayaklar). ben aldıktan bir hafta sonra ayak hediyesiyle birlikte 549'a falan çıktı. muhtemelen adamlar da zarar edeceklerini anladılar çünkü, size verdikleri ayaklıklar nasıldı bilmiyoruma ama benim aldığım ayaklığın internetten falan fiyatına baktım geçen sene 120 YTL değerindeydi, hatat şimdi yetkili satıcısının sitesinde 95 EUR fiyatı var.

ilk başlarda PHILIPS HTS311512 modelina bakıyordum. açıkçası HDMI bağlantı şekli cezbetmişti. ama bir mağzada iki ürünü de test etme şansım olmuştu. aynı cd den aynı MP3'ü taktık. önce philips'e taktık cd'yi. cd'yi okuması biraz uzun sürmüştü. biraz norlam seste bas ve tizleri dinledikten sonra, yüksek sesde deneme yaptık. ama sonuç felaketti. tam ahtırlamıyorum ama 30 kademe ses vardı (çok da önemli değil), son seste alet acı çekiyor gibiydi. hemen kıstık sesi. mazallah elimide falan kalır diye korktuk açıkçası.

sonra LG'ye taktık. CD'yi daha hızlı okudu ve hemen parçaları çalmaya geçebildik. iki aletinde kumadası yoktu o yüzden standart ses ayarlarını kullandık. sonra LG'de de önce kısık seste kaliteyi denedik. açıkçası bas ve tizler daha temiz geliyordu. son sesteki durumu hiç anlatmayayım isterseniz. hiç bir bozulma olmadı ver tüm mağaza müzük sesi ile inledi. insanları rahatsız etmemek içinde kıstık tabi hemen.

bende hemen aldım bir tane..

alette 40 kademe ses seviyesi var. ben xts pro normal konumunda kullanıyorum. bu tv seyrederken arka hoparlörlerden de sterio ses gelmesini sağlıyor. aynı zamanda basları da kuvvetlendiriyor. evde açıkçası 10. kademeyi geçemiyorum. sadece mp3 yada track parça dinlemek istediğimde de 14-15. seviyeden sonra vitrinin camları sallanmaya başlıyor. 40'ı bir kez gördü alet evde. onda da kapı pencere oynuyordu, komşular evi basmasın diye geri kıstım. ama hiç bir bozulma olmadı. önceki sayfalarda bir kişi başka bir başlığı kaynak gösterip, LG sesten anlamaz demiş ama orada ürünü eleştirip, başka bir marka ürün alan arkadaş, hoparlörlerin ayrı ayrı ses ayarlarının yapılabildiğini daha öğrenemeden aleti boşu boşuna değiştirmiş.

birde genelde insanlar altyazıların açılabilmesi için film adı ile anı olması gerektiğini yazmış. böyel bir durum söz konusu değil. eğer aletin otomatik olarak almgılamsını istiyorsanız bu şekilde olmalı ama liste konumundayken önce altyazı üstüne gelip "enter" tuşuna bazınca sağ üste "Subtitle On" yazısı çıkıyor. sonra da filmi açıyorsunuz. ben bu şekilde alakasız altyazıları bile açabiliyorum

bir de tv seyrederken isterseniz XTS Normal modda, arka hoparlörlerin sesini biraz daha açarak daha tatlı bir ses alabilirsiniz. içindeki kullanma kitapçığında neyin nasıl yapıldığı yazıyor. eğer kitapçığınız yoksa lg'nin sitesinden manuels'dan indirebilirsiniz...

hep merak etmişimdir, ben orta seviye bir aletle bile evde 15. seviyeleri geçemezken insanlar pro aletler kurup evlerinde nasıl dinliyor. açıkçası benim bir komşum bu şekilde evinde müzik dinlesi ya da film seyretsin, direk polis ile kapıya dayanırım. seste insanlar ne bekliyor?

neyse işte sonuç olarak fiyat performans konusunda başka markalara hiç bakmayın. ama HDMI bağlantılı birşeyler almak isterseniz de bu aletin bir üstü var. biraz daha para verip onu alabilirsiniz ama component bağlantılar ile de görüntü kalitesi tatmin edebilir.

• bu ürünün şu anki fiyatları

akakçe
    LG LH-T7652SA
    1 Profilo Protein 510,07 17/01/08 19:19
    2 HızlıAl.com 525,37 17/01/08 16:35
    3 alisveris.com 548,70 17/01/08 17:22
    4 Weblebi.com 549,00 17/01/08 19:14

http://www.profiloprotein.com/?c2F5ZmE9dXJ1bl9kZXRheSZlbl9hbmFfaWQ9JnVydW5faWQ9OTg0MA== 510,07 ytl havale ile 489,66 ytl

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995902&CS_Category=_dvd_li94&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu 549 ytl havale ile 532,53 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151645&productid=evlglht7652sa 549 ytl havale ile 532,53 ytl

bilginize.

• Arkadaşlar bu cihazdan almak isteyen olursa ilanıma bakaiblir..ACİLİYETTEN 320 YTL ye bırakıcagım.

LİNK:http://forum.donanimhaber.com/m_20743351/mpage_1/key_//tm.htm#20743351
  • arkadaşlar bende bu ürünü kullanalı bir yıl oluyor gayet memnunum. bu ürünle ilgili tek başaramadığım şey mikrofonu taktığımda ses alamamam. aranızda başarabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • ARKADAŞLAR İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN.BUGÜNE KADAR DİNLEDİĞİM EN MÜKEMMEL EV SİNEMA SES SİSTEMİ LG T7652SA DIR.SONY MİŞ SAMSUNG MUŞ PANASONİC MİŞ YANLARINA BİLE YAKLAŞMAYIN.ÇÜNKİ BU SAYDIK OLDUĞUM SİSTEMLER DEN EN İYİ PERFORMANS ALABİLMEK İÇİN 1000YTL Yİ GÖZÜNÜZDEN ÇIKARMANIZ GEREKİR.
    GELELİM ASIL KONUYA
    BEN DAHA YENİ ALDIM LG T7652SA SES SİSTEMİNİ
    HANİ DERLER YA İNSANI GÖRÜNÜŞÜNDEN PUAN VERMEYECEKSİN DİE
    BU SÖZ BU ÜRÜN İÇİNDE GEÇERLİ DİNLEDİĞİNİZ ZAMAN İÇİNİZDE BİR HEYECAN KOPACAK VE ÜRÜNE KANINIZ ISINACAK
    OKADAR KUVVETLİ OKADAR SAĞLAM BASSLARI TİZLERİ VARKİ ANLATAMAM YANİ
    İNSANIN DİNLEDİKÇE DİNLEYESİ GELİYO İNANIN.
    20 SEVİYEDE GAYET TATMİN EDİCİ SESİ VAR.MAX 40 SEVİYESİNE KDAR ÇIKIYOR.
    MÜTHİŞ BASSLARI VAR VE SON SES DE DAHİL BOZULMUYORLAR(BEN BU ÜRÜNE DJ TİK TAK ŞARKISINI DİNLEYEREK AŞIK OLDUM)GÖRÜNTÜ SÜPER ŞIK ZARİF VE Bİ OKADARDA ETKİLEYİCİ.
    KARDEŞLERİM KİM NE DERSE DESİNLER İSTERLERSE TÜM DÜNYA BU ÜRÜNÜ KÖTÜLESİN UMRUMDA BİLE DEĞİL.
    BÖLE DEVASAL Bİ ÜRÜN OLAMAZ.AKIL ALMAZ BASSLARI İNSANIN YÜREĞİNİ HOPLATIYOR
    VE BEN BU ÜRÜNÜ TEKNOSA DA DİNLEME ME RAĞMEN ÇOK BEĞENDİM HEMEN 5 TAKSİTLE ÜRÜNÜN SAHİBİ OLDUM.YANINDA HEDİYE OLARAK 2 AYAKLIK VERDİLER ARTILARI VAR YANİ ÜRÜNÜN.
    NEYSE EVE GELDİM KURDUM İNANIN EV ORTAMIYLA SALON ORTAMINDA DİNLEMEK ÇOK FARK EDİYOR
    SANKİ EVDE 9 ŞİDDETİNDE DEPREM OLUYOMUŞ GİBİ CAMLAR KAPILAR SEHBALAR YERİNDEN OYNUYOR SON SESDE.
    ŞİDDET İLE TAVSİYE EDİYORUM LG BU İŞİ BAŞARMIŞ
    HİÇ DURMAYIN HEMEN GİDİN ALIN ÇOK ÇOOK MEMNUN KALACAKSINIZ BEYLER. . . .. .

• bir sorunum var bendede lg LH-T7652SA var kullananar bilir usb girişinin yanında mikrofon girişide var 2 adet.... ben bu mikrofon girişine bilgisayarda kullandığım mikrofonu takıyorum dvdplayerın ekranında mic in yazıyor ama kolonlardan ses alamıyorum ? bilen varmı neden neyi yanlış yapıyorum acaba?
  • valla soruna çözüm bulmak isterdim ama hiç mikrofon takıp denemedim kumandadn mic volume yükseltmeyi denesene
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmydante

merhabalar
    ilk önce bende sony ht-ss1100 almıştım ama memnun kalmadım. çünkü benim istediğim düzeyde ses vermiyordu.
    sonra geçen gün bu sistemi alarak ses sistemi konusunda bi giriş yaptım.
    her ne kadar kararsız kalsamda ama diğer ev sinema sistemlerini incelediğimde onlardan aldığım ses yeterli gelmemişti.

ilerde bi anfi alarak bu sistemin kolonlarını yeni alacağım profesyonel anfide kullanabilirmiyim.
    darty mağazasında pioneer vsx 516 anfiyi gördüm hoşuma da gitti ama artı kolon maliyeti beni aşacağı için almadım.

sizce nasıldır. bu kolonları kullanarak alabileceğim bi anfi önerirmisiniz. şimdilik kullansamda malum coaxial ve optik girişleri yok... ama sesinden çok memnunum özellikle basları gerçekten güzel. diğer artı eksilerinden bahsetmiyorum ama bu güce sahip olmakta bambaşka birşeymiş. techno müziklerde süper performansı var :)

sony ht-ss110 benimde düşündüğüm sistemler arasında bunda dvd yok dimi sadece ses sistemi birde kanallar 5*143w + 285w subwooferı ile çok güçlü bir sistem sanki benim merak ettiğim hoparlörler tek yollumu yoksa, 2 yollumu nasıl bir ürün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.