Şimdi Ara

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
19.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5x110WATT(4ohm) HOPARLÖR+150WATT(3ohm) SUBWOOFER
    Okunabilen Formatlar : MP3,JPEG,DIVX 6
    (DVD, SVCD, VCD, DVCD, CD, MP3 formatlari)
    XTS Pro Full Dijital Amplifikatör: Dolby Digital, DTS, Pro-Logic II
    Mikrofon Girişi
    Dual kesintisiz tarama
    Orjinal sinyal

bu sistemi dün aldım ama daha kuramadım nasıl sizce arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nero Bianco -- 10 Eylül 2006; 17:36:36 >

• çok iyi değil ama tatmin edici ...
  • LG de usb den data alma şansınızda var ve LG de kademe 10 dan fazla açamıyorum 10 da çok kalite ses veriyor ve daha şık görünüme sahip.
  • dün akşam kaba taslak kurdum ve baya iyi sese sahip en azından beklentilerimi karşıladı..usb olması çok iyi ,
    televizyonumda lg sistemde lg ilk başlarda tv nin kumandasıyla sistemi idare edebiliyordum sonradan düzeldi sanki fazla kurcalayamadım..şu an tek sorunum bu sistemin kolonlarını tv izlerkende kullanmak istemem onu araştırıyorum..
  • Selam dostum evde ben tv izlerken denemedim ama reciever dan ses çıkışlarını dvd nin arkasında aux girişleri olan kabloları vermn yeterli olacaktır. kırmıı ve beyaz kablo bul onlarla ses olayını halledersin tos kablomu ne diyorlar onlarada.
  • hocam aynısını bende aldım ve 700wattlık sesi için aldım bu cihazı ama daha kurmadım haftasonu memlekete goturup orda kuracam.
    divx ve altyazı konusunda bana yarrrrrrrdddııııımmmm
  • Divx konusunda diğer ürünler kadar hassas okuyor usb disk takıyorum alt yazı filimle aynı isimde olmak zorunda çok fazla divx seyretmedim ama performans olarak iyi bir cihaz 40 gb lik usb diskimin içine filmleri kopyalıyıp rahatlıkla izliyorum tv de başarılı bi alet. yanlız HDD yi fat 32 formatında biçimlendirmelisiniz. Başka sormak istediğin bişi olursa sorabilrisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum yalnız bir sorum var bende jamo kolonlar var 6 ohm bu cihaz 4 ohm ön kolonları çıkartıp kendi kolonlarımı takaçağım ohm ları farklı bir sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakanki -- 27 Ekim 2006; 22:25:05 >
  • arkadaşım sistemi nereden ve kaça aldın? şu anda piyasada kalmamış bulamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: sadberk

5x110WATT(4ohm) HOPARLÖR+150WATT(3ohm) SUBWOOFER
    Okunabilen Formatlar : MP3,JPEG,DIVX 6
    (DVD, SVCD, VCD, DVCD, CD, MP3 formatlari)
    XTS Pro Full Dijital Amplifikatör: Dolby Digital, DTS, Pro-Logic II
    Mikrofon Girişi
    Dual kesintisiz tarama
    Orjinal sinyal

bu sistemi dün aldım ama daha kuramadım nasıl sizce arkadaşlar

• ben bugun LG mağazasında gördüm gayet başarılı bir ses veriyo (nekadar LG markasına kanım ısınmasada)
    yalnız dikatimi çekti USB girişi görmedim ben neresinde ve int araştırdığımda USB ile ilgili bir tanım çıkmadı karşıma ve lg mağazası divx 6 desteklemiyor dedi....
  • Bu sistemden bugün aldım arkadaşlar. 6 taksitle 534 YTL.(Teknosa).... USB girişi (sol altta konumlandırılmış),hoparlör ayağı hediyesi ve 700 W gücü ikna etti beni.
    Birşey sorayım TV sesini hoparlörlerden almak için ne yapmak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakgursoy

Selam dostum evde ben tv izlerken denemedim ama reciever dan ses çıkışlarını dvd nin arkasında aux girişleri olan kabloları vermn yeterli olacaktır. kırmıı ve beyaz kablo bul onlarla ses olayını halledersin tos kablomu ne diyorlar onlarada.

TV nin sesini hoparlörlere vermek için Uydu alıcısının arkasındaki VCR scart çıkışını, cihazdaki scart girişine taksak olur mu ? Olursa bugün bir scart kablosu alıcam.
    Dün kurdum sistemi müthiş ses var. en çizik CDleri bile rahatlıkla okuyabiliyor.
  • Cevap veren olmadı ama bugün aldım denedim oldu. Yukarıda bahsettiğim gibi taktım tamamdır.DVD playerın TV-Audio konumunda olması lazım tabii.
  • Bu divx playerin firmwire güncellemesini nereden yapabiliriz. Hiç bir yerde bulamadım. Altyazıları çok büyük gösteriyor. Bazen 4 satır oluyor.
  • Lg 7652 SA divx playerım divx 5 leri açlmıyor. ne yapa bilirim.
  • hangi altyazı formatlarını görüyor?
  • ben de bu sistemi alalı 3 gün oldu bi sorum olacak kullanıcı arkadaşlara USB den divX izlerken ileri-geri sarma özelliklerini kullanamıyorum...

acaba ben bi yanlış yapıyorum yoksa yapamıyor mu...?

bi de ileri-geri sarma çalışmam sırsında sistem donuyor ve tepki vermiyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: acar76

Lg 7652 SA divx playerım divx 5 leri açlmıyor. ne yapa bilirim.

Divx 6 var diyor divx 6ların divx 5 i kapsaması gerekmezmi

Bende bu aleti alayım diyorum ama tam emin değilim divx performansından kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?
  • bence panasonic ve sony de bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cece35

bence panasonic ve sony de bak

500 YTL civarı bişeylere bakıyorum ama sonyde de bayağı sorun yaşayan arkadaşlar var panasonicler de de o fiyata anca 55 W subwoofer var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.