Bu iki televizyon arasında kararsız kalmış bulunmaktayım.Lg nin teknik özelikleri ve usb den hd-divx desteği tercihimi lg ye kaydırıyor.Ama henüz piyasaya girmemiş olduğu için bu tv hakkında kullanıcı yorumlarını değerlendirmem mümkün değil.Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?İki televizyonun standart özellikleri dışında ayrıldıkları noktalar aşağıda yazdığım gibi.Yorumlarınızı bekliyorum.. le-32a656 629E+KDV 32LH5000 649E+KDV FULL HD FULLHD 15000:1 80.000:1 50HZ 100HZ 3 HDMI 4HDMI 6MS TEPKİ 2MS TEPKİ ULTRA CLEAR PANEL USB HD
Arkdaşım ikisi de iyi cihalar, Ben samsung kullanıyorum ama LG 'de kesinlikle verdiğin parayı hak edecektir,bu konuda rahat ol.
LG'yi de Samsung'u almadan önce beğeniyordum,hala da favorim.
hele bi gelsin, incelemeden nasıl karar verelim. samsung 6 nın hareketli görüntü performansı güzel. renkler ve kontrast da güzel. pahalı ama. lh5000 nasıl bir fiyattan girecek o da önemli. tabi ki usb divx performansı iyi olursa lg piyasayı altüst eder. ancak diğer firmalar lg'nin divx desteğine nasıl müsade etti anlamadım. bu işin içinde bir bit yeniği var galiba. süre kısıtlamalı divx gösterecek olmasın sakın