Şimdi Ara

LG LM - LA serisinden birisi, ama hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
9.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LG 47LA660S bu tw den 9 adet aldık... kafe için iyidir dedik müşteriler rahat etsin iyi bişiler sunalım dedik:) ps4 çıkıncada iyi iş görsün dedikki dedik ama...

almaz olaydık yani şimdi tw özelliklerini bilemem açıkçası.. çünkü film izlemioz ps3 te oyun tek..

eger aynı zmaanda oyun oynamayı düşüncekler için.. oyuunlarda kasma yapıyor top giderken arada arkadasında iz bırakarak gidio kasıo bazen öyle kasıyor oha diyor insan...

cafede 9 adet bu tw den var 5 6 adet panasonic var onun dışında 2 adette PHILIPS 55PFL7007K/12 3D LED SMART T (tw büyük ama şikayet almadım)

ilk cihazlardan düşündüm süper slim kasa oldugu için.. sonrasında 2 3 tane büyük normal slimlerde denedik aynı benzer sorun oluyor..

en son dedik 2 tane farklı model lg vardı birazdaha büyük 2 si yanya taktık onları müşteri oynarken ikisinide izledim ikisindede tıkır tıkır sorunsuz oynandı... böylece sorunun cihazlardan kablolardan vs olmadından emin oldum..

sorun tw lerde güncellemelerde tam... kısacası oyun oynucaksanız almayın derim en azından deneyinde alın öteki oyunlarda blur da sorun yaşamadım ama pes2013 te çok yaşıyorum...

tw vs diğer şeylerini bilmiyorum o özelliklerini...

ve birşey sormak istiyorum eger sorun düzelmesse garanti yapmak zorundamı deştirmek vs zarundamı çünkü 9 tw varsa bazısında neredeyse hiç donmuyor 1 2 tanesinde çok donuyor...

• lg 6 serisi 50 hz çıktı

futbolda tromotion kapalı sorun yapıyorsa kimse almasın bu tvleri

güncellemeyle düzelir belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

lg 6 serisi 50 hz çıktı

futbolda tromotion kapalı sorun yapıyorsa kimse almasın bu tvleri

güncellemeyle düzelir belki..

400 hz dostum o dil sıkıntı bilmiyorum.. güncel hepsi yarın lg gelcek bakalım servis napıcak..
  • 400 hz yazılımsal --panel hızı 50 hz futbolda titreme takılma trumotion ayarıyla ilgili kapalı denediniz mi ...

bu soruna servis ne der acaba ışık sızması , bulutlanmayı sorundan saymayan firmalar .....
  • quote:

400 hz yazılımsal --panel hızı 50 hz futbolda titreme takılma trumotion ayarıyla ilgili kapalı denediniz mi ...

bu soruna servis ne der acaba ışık sızması , bulutlanmayı sorundan saymayan firmalar .....

o dediğiniz nedir anlamadım napmam gerek tam olarak şimdi
  • o ayarı kapatın

bütün tvlerde o ayarlar var farklı isimde kapalı durması gerekir ...

tvyi oyun modunda ayarla

Ayar>resim ayarlari>trumotion kapalı tut.

yinede sorun olursa güncellemeyle düzelebilir ancak

bu konuda 1-2 yazı var bakabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_62011967/key_trumotion/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 16 Mayıs 2013; 2:26:54 >
  • quote:

400 hz yazılımsal --panel hızı 50 hz futbolda titreme takılma trumotion ayarıyla ilgili kapalı denediniz mi ...

400hz mci normalde 200hz pasif olduğu için 200/2=100hz olarak biliyordum 50hz imiş o zaman pasif akranlarda en az 800hz mci almak lazım
  • piyasada panel hızı 50-100-200 hz var ....

800 önemli değil o değerler sallama istediklerini yazabilirler

giriş seviyesi 50 hz
    orta seviye 100 hz
    üst seviye 200 hz

bu siteden bakabilirsin..,

http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/

• bu lg denen beladan uzak durun ışık sızması çıkarsa başınız ağrıya bilir benim gibi, ayrıca bu modellerde hz denen birşey yok arkadaş bildiğin görüntüyü hızlı hareket ettirme var, birde yazılmla görüntütüyü bir türlü iyi hale getiremiyorlar tv nin kendi canlı yada standart moduyla benim kendi ayarladığımla arada dağlar var dersinki bu başka bir televizyon, aldığımdan beri 4 tane güncelleme çıktı ne boka yarıyor anlamadım

birde anlamadığım sd yayınlarda sürekli pikseller havada ucuşuyor köşeleri tırıklı vs tüplü televizyon bile bundan daha iyi gösteriyor ne ayar yaptıysam bu sd yayınları düzeltemedim uydu cihazımda kötü bir cihaz değil, televizyon dts açıyor tamam menüler görsel olarak güzel ama hikaye.
  • lg'den de pasif 3d den soğudum düşük hz,yavaş kanal geçişleri,ac3 de sorunları samsung,sony,philips bakıyorum yada plazma alırım ışık sızması,bulutlanma gibi sorunlarım olmaz
  • panel hz
     LG LM - LA serisinden birisi, ama hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 17 Mayıs 2013; 0:45:14 >
  • oyun modunda düzeldi o an sıkıntı yaşamadım oynamadım pekte.. önceden oyun modundaki görüntü pek hoşuma gitmedinden denememiştim servis öyle yaptı.. canlı doğal vs görüntülerde görüntü daha iyiydi bence.. ben onu sırf görüntü parlaklıgıyla alakalısanıyordum yazılımsalda e
  • ayrıca o hz olayına bende inanmıyorum.. yalancı bişi o göz boyama zaten samsungda bunu çok yapıyor cmr adı altında diğer firmalarda yapıyor.. ışıkla geçiş hızıyla siyah ekranla vs fazla gözüküyor asıl değerlerini yazmıyorlar:d panasonic tw ler var 1600 mu ne bikere insan gözü gerçekte o görüntüyü algılayamazki zaten
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    hocam ben 47 la 660s aldım bugün kurdular 4 tane 3d gözlük 2 tane dualplay..magıc kumanda ve normal kumanda da çıkıyor uydurma değil
  • LG nin 32 la 580s modeli ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?Yeni bir model mi?Türk sitelerinde bu modeli bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

LG nin 32 la 580s modeli ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?Yeni bir model mi?Türk sitelerinde bu modeli bulamadım.

?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.