Şimdi Ara

LG LM serisi uydu ayarı kanal yükleme ve sorunları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
32
Favori
189.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de Star - ntv - ntvspor yok bunlar için sıfırdan mı uydu kurulumu yapacağım. öyleyse bütün kanal numaralarım değişecek onu ayarlamak saatler alıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Bende de Star - ntv - ntvspor yok bunlar için sıfırdan mı uydu kurulumu yapacağım. öyleyse bütün kanal numaralarım değişecek onu ayarlamak saatler alıyor..

manuel arama yaprsan kanal listesi etkilenmez
    menü/ayar/manuel ayarlama/uydu alıcı verici ye gelip sağ veya sol tuş /ekle/
    frekans:11054
    polarizasyan:yatay
    sembol:30000
    iletim:DVBS
    olarak ayarla biraz bekle sinyal gelecek/kapat yazdığın frekans listede görünür ok ile seçip arama yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 11 Nisan 2014; 20:11:09 >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.. süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Çok teşekkür ederim.. süper oldu.

iyi seyirler o zaman

• 32 LM 611s tv var. Ayar bölümünde uydu arama bölümüne girince şifre istiyor. Şifreyi ben koyduysam bile hatırlamıyorum. Fabrika ayarlarına dönmek için de şifre istiyor. Bunları nasıl kaldırabilirim?
  • yeni yazılım gelmiş ..VERSİON 04.53.02) LM620s . bazen kanallarda görüntü gelmiyordu düzelmiştir inşaAllah.. hemen indirip deniycem..
  • arkadaşlar uydunet kullanıyorum ; kablotv var ; kabloyu dahili hd uydu alıcısına taktım arama yaptırdım fakat 47 kanal buldu.. yardımcı olur musunuz

lg 32la660s tv kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat550

arkadaşlar uydunet kullanıyorum ; kablotv var ; kabloyu dahili hd uydu alıcısına taktım arama yaptırdım fakat 47 kanal buldu.. yardımcı olur musunuz

sorun tam anlaşılmadı
    uydu yayınalarından bahsediyorsan ilk mesajdaki ayarlamaları yaptınmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

arkadaşlar uydunet kullanıyorum ; kablotv var ; kabloyu dahili hd uydu alıcısına taktım arama yaptırdım fakat 47 kanal buldu.. yardımcı olur musunuz

sorun tam anlaşılmadı

kablo tv teledünya sd box a takılıydı scart girişi ve cihaz eski olduğu için receiver ile tv arası bir bağlantı kurmadan direkt kabloyu tv.me bağladım

kablo tv üzerinden aldığım yayın sayısı ise 46 da kaldı..

normalde teledünya temel pakette 46 dan daha fazla kanal var ama tv.de bulmadı sadece 46 tane bulundu

• quote:

quote:

quote:

sorun tam anlaşılmadı

kablo tv teledünya sd box a takılıydı scart girişi ve cihaz eski olduğu için receiver ile tv arası bir bağlantı kurmadan direkt kabloyu tv.me bağladım

normalde teledünya temel pakette 46 dan daha fazla kanal var ama tv.de bulmadı sadece 46 tane bulundu

şimdi anlaşıldı
    kablo tv kullanmadığım için birşey diyemem
    siz kabloyu dahili hd uydu alıcısına taktım deyince biraz yanlış oldu uydu girişi ve kablo tv girişi farklıdır
    bu konuda uydu alıcısıyla alakalı sorunlardan bahsediyoruz siz sorunuzu lg ana konularda sorarsanız kablo tv kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorun tam anlaşılmadı

şimdi anlaşıldı
    kablo tv kullanmadığım için birşey diyemem
    siz kabloyu dahili hd uydu alıcısına taktım deyince biraz yanlış oldu uydu girişi ve kablo tv girişi farklıdır
    bu konuda uydu alıcısıyla alakalı sorunlardan bahsediyoruz siz sorunuzu lg ana konularda sorarsanız kablo tv kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır

teşekkür ettim hocam

• Arkadaşlar 42lm640s tv var..Bir senedir kullanıyorum.Merkezi uydu sistemine bağlı.Özellikle star tv ,e2 ve yumurcak tv izlerken,birden sinyal yok diyor 10 sn sonra yayın geliyor...Foruma baktım.Buna benzer sinyal yok sorunu olan arkadaşlar var.Nasıl çözüm buldular?
  • Televizyonu her kapatıp açtığımda uydu kanal listesi güncelleniyor 20 dk falan. Bunun önüne nasıl geçebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Televizyonu her kapatıp açtığımda uydu kanal listesi güncelleniyor 20 dk falan. Bunun önüne nasıl geçebilirim ?

ilk defa böyle birşey duyuyorum tv nin modeli nedir

• bende 42lm612svar kanalları taratıyorum sıraya diziyorum o kadar uğraşıyorum bi kaç gün sonra bir bakıyorumki bir kaç kanal silinmiş farklı kanallar eklenmiş falan kendi kendine iş yapıyor fabrika ayarına aldım baştan temiz kurulum vs şimdi baktım tekrar isimsiz kanallar falan eklenmiş bunun kendi kendine güncelleme yapmasını nasıl kapatırız bilen var mı? servis menüsünden falan kapanmıyor mu oto güncelleme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

bende 42lm612svar kanalları taratıyorum sıraya diziyorum o kadar uğraşıyorum bi kaç gün sonra bir bakıyorumki bir kaç kanal silinmiş farklı kanallar eklenmiş falan kendi kendine iş yapıyor fabrika ayarına aldım baştan temiz kurulum vs şimdi baktım tekrar isimsiz kanallar falan eklenmiş bunun kendi kendine güncelleme yapmasını nasıl kapatırız bilen var mı? servis menüsünden falan kapanmıyor mu oto güncelleme?

bazı arkadaşlar böyle bir sorundan bahsetti forumda ben 1 senedir kullanıyorum tv yi böyle birşey hiç başıma gelmedi
    tv de otomatik güncelleme zaten yok yani menüye girip arama yapmadan tv kendi kendine arama yapmıyor ama liste neden karışıyor onu bilemiyorum
    tv yi sıfırlayıp otomatik aramadan değilde manuel aramadan 11844 V 2222 frekansından ağ arama yaparak yükle kanalları birde öyle dene

• quote:

quote:

bende 42lm612svar kanalları taratıyorum sıraya diziyorum o kadar uğraşıyorum bi kaç gün sonra bir bakıyorumki bir kaç kanal silinmiş farklı kanallar eklenmiş falan kendi kendine iş yapıyor fabrika ayarına aldım baştan temiz kurulum vs şimdi baktım tekrar isimsiz kanallar falan eklenmiş bunun kendi kendine güncelleme yapmasını nasıl kapatırız bilen var mı? servis menüsünden falan kapanmıyor mu oto güncelleme?

bazı arkadaşlar böyle bir sorundan bahsetti forumda ben 1 senedir kullanıyorum tv yi böyle birşey hiç başıma gelmedi
    tv de otomatik güncelleme zaten yok yani menüye girip arama yapmadan tv kendi kendine arama yapmıyor ama liste neden karışıyor onu bilemiyorum
    tv yi sıfırlayıp otomatik aramadan değilde manuel aramadan 11844 V 2222 frekansından ağ arama yaparak yükle kanalları birde öyle dene

zaten en son tvyi fabrika ayarına getirip yeni uydudan tek tp girdim turksatın otomatik güncelleme frekansını onunla yaptım kanal düzenledim falan şimdi baktım saçmalamış yine liste bu arada tek çanaktan çift çıkışlı lnb kullanıyorum onla alakalı değildir galiba.

• Merhaba Arkadaşlar Bende 55LM860v Aldimda Bügün Servis Bügün Gelip Kanallari Yükledi Ama
    Uydu Ayarlari ile oynadim Kanallar Silindi Tekrardan Kanallari Yükledim Ama Şuan Şifreli Yayınlarda var
    Ben O Kanallari istemiyorum, tekrar baştan nasil taratabilirim acaba ?

Tarama Yaptigim Zaman .
    Uydu : Turksat 42.0E
    Lnb Frekansı : 9750/10600

Kör Tarama yapmadim ama
  • quote:

quote:

quote:

zaten en son tvyi fabrika ayarına getirip yeni uydudan tek tp girdim turksatın otomatik güncelleme frekansını onunla yaptım kanal düzenledim falan şimdi baktım saçmalamış yine liste bu arada tek çanaktan çift çıkışlı lnb kullanıyorum onla alakalı değildir galiba.

lnb ile alakası yoktur başka birşey aklıma gelmiyor malesef

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.