Şimdi Ara

LG LM serisi uydu ayarı kanal yükleme ve sorunları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
400
Cevap
32
Favori
189.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

Orijinalden alıntı: eskihoca

Digitech usta
    Teşekkürler yardımların için.Kanal arama yaperken yarıda bırakınca tekrar manuel ayarlama bölümünde değer değiştirmeyi deneyince reset atmaya başladı.Şimdi otomatik taratma yapıyorum.Çözülmesse fabraika ayrlarına dönmeyi yarın akşam 4/A faal olunca yapacağım.Tekrar tekrar uğraşmayayım.

aynen tekrar uğraşmana gerek yok ayrıca reset olayı turksatı otomatik aratınca yapıyor anlattığım şekilde fab. ayarlarına dönüp manuelden şebeke arama yapınca reset olayı düzeliyor.

Teşekkürler
  • Normal antenden nasıl arama yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, merkezi anten sistemi bulunan evlerde MDU4 LNB li digitürk kanallarını bulabilen varmı?
    5-10 normal universal LNB dışındaki kanalları ne yaptıysam bulamadım. 7. derece Uyduyu bulabiliyorum ama LNB frekansları farklı olduğu için şebeke ağ açık yapsanda kanallar gelmiyor. MDU4 tipi frkansları giriyorum ama kanallar gelmedi. Normal harici receivarlarda sorun yok. Ancak TV nin yetersiz ayarlama menüleri izin vermiyor sanırım.
    Yardımcı olabiliecek varmı acaba?
    saygılar
    exper2006
  • merhabalar, bende 42lm760s modeli var lgnin. 4a uydu ayarı yapmak için uydu ayarları kısmında uydu alıcı verici kısmına geldiğimde giriş yapmıyor sağ veya sol yaptığımda tv kendini resetliyor. yani 11844 dikey 2222 kısmını yazmam gereken yer. orda sıkıntı oluyor. şunu farkettim lnb frekansı üstünde uydu turksat 42.0e seçiliyken bunu yapıyor. o kısmı diğerleri olarak yaptığımda uydu alıcı verici kısmını açıyor. aslında uzun lafın kısası lg tv yada bu model lg tv si olan arkadaşlar 4a uydu kurulumunu gerçekleştirdilerse yardımınızı bekliyoruz.
  • Oto ara
  • unutmadan
    aramadan önce tüm kanal listesini sil

Silme olayı olmadığı için çift kanallı oldu :P
    Fabrika ayarlarına döndürdüğünde başlangıçta otomatik olarak sil baştan tarayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 18 Eylül 2014; 6:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesuisatoi

merhabalar, bende 42lm760s modeli var lgnin. 4a uydu ayarı yapmak için uydu ayarları kısmında uydu alıcı verici kısmına geldiğimde giriş yapmıyor sağ veya sol yaptığımda tv kendini resetliyor. yani 11844 dikey 2222 kısmını yazmam gereken yer. orda sıkıntı oluyor. şunu farkettim lnb frekansı üstünde uydu turksat 42.0e seçiliyken bunu yapıyor. o kısmı diğerleri olarak yaptığımda uydu alıcı verici kısmını açıyor. aslında uzun lafın kısası lg tv yada bu model lg tv si olan arkadaşlar 4a uydu kurulumunu gerçekleştirdilerse yardımınızı bekliyoruz.

ilk mesajı dikkatli olursan resetleme için çözümünü anllattım fabrika ayarlarına dönüp manüel aramadan şebeke araması yapacaksın turksatta otomatik arama yapınca sonradan manüel arama yapmak istersen TV reset atar
    anlattım gibi yaparsan daha sonradan manüel kanal ekleme yapmak istediğinde resetleme olmaz
    kolay gelsin.

• frekanslar değiştiği için yeni kanal araması yapmak zorundayız ve eski listeyi silmemiz gerekiyor fabrika ayarlarına donmeden eski listeyi silmek için uydu ayarlarında diseqc ayarı LNB gücü veya unicable seçenekleri ile oynama yapınca eski listeyi siler sonra değiştirdiğiniz seçeneği eski haline getirin

• quote:

frekanslar değiştiği için yeni kanal araması yapmak zorundayız ve eski listeyi silmemiz gerekiyor fabrika ayarlarına donmeden eski listeyi silmek için uydu ayarlarında diseqc ayarı LNB gücü veya unicable seçenekleri ile oynama yapınca eski listeyi siler sonra değiştirdiğiniz seçeneği eski haline getirin

Hocam sadece 14 kanal buldugunu soyluyor manuel aramada sizce sorun nerede ?

• quote:

frekanslar değiştiği için yeni kanal araması yapmak zorundayız ve eski listeyi silmemiz gerekiyor fabrika ayarlarına donmeden eski listeyi silmek için uydu ayarlarında diseqc ayarı LNB gücü veya unicable seçenekleri ile oynama yapınca eski listeyi siler sonra değiştirdiğiniz seçeneği eski haline getirin

hocam şuan 4a'nın frekansını girip ara yaptıgımda eski kanalların üzerine yeni kanallar gelicek ve iyice karışacak. Kanalları sil diye biryer yok. Hepsini silmek için bu LNB gücü vs. ayarlarında oynama yaparsak liste tamamen gidermi eminmisiniz şuan deneme şansım yok ama kafamı bu kurcalıyor fabrka ayarlarınada dönmek istemiyorum.
  • arkadaşlar şu işi biri maddeler halinde yazsada yapsak
  • 42lm640s için tv fabrika ayarlarına döndürmeden dediğin sırayı izledim tüm kanalları buldu

ELİNE KOLUNA AYAĞINA KLAVYENE SAĞLIK

teşekkürler .

(bu tv de kanal silme varmı acaba ?) 1000 küsür kanal oldu %60 çalışmıyor :S
  • turksat 4a yı eklemeyi bir becerebilsem neler yapıcam ama :)))
    bir arkadaş maddeler halinde yardımcı olamaz mı? Turksat 4a yı bir türlü ekleyemedim, frekansı giriyorum sinyal yok görünüyor, yanlış birşeyler yapıyorum sanırım.
  • Evet. Kanal silme olmamasi kotu. Fabrika ayarlarona dondurmekte istemiyorum.
  • Sıfırdan Turksat 4a yı ekleme ve ayarlamayı adım adım anlatabilecek kimse var mı? Çok makbule geçerdi.
    Evin sokagında uyducu var ve su anda uydusunu posete koyup sırada bekleyen bir sürü insan var. Uyducular yasadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 18 Eylül 2014; 11:45:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jesuisatoi

merhabalar, bende 42lm760s modeli var lgnin. 4a uydu ayarı yapmak için uydu ayarları kısmında uydu alıcı verici kısmına geldiğimde giriş yapmıyor sağ veya sol yaptığımda tv kendini resetliyor. yani 11844 dikey 2222 kısmını yazmam gereken yer. orda sıkıntı oluyor. şunu farkettim lnb frekansı üstünde uydu turksat 42.0e seçiliyken bunu yapıyor. o kısmı diğerleri olarak yaptığımda uydu alıcı verici kısmını açıyor. aslında uzun lafın kısası lg tv yada bu model lg tv si olan arkadaşlar 4a uydu kurulumunu gerçekleştirdilerse yardımınızı bekliyoruz.

ilk mesajı dikkatli olursan resetleme için çözümünü anllattım fabrika ayarlarına dönüp manüel aramadan şebeke araması yapacaksın turksatta otomatik arama yapınca sonradan manüel arama yapmak istersen TV reset atar
    anlattım gibi yaparsan daha sonradan manüel kanal ekleme yapmak istediğinde resetleme olmaz
    kolay gelsin.

evet dikkali okumamışım ilk mesajınızı. adımlarınızı sırayla uyguladım bu sefer oldu herhangi bir sorun olmadı. Teşşekür ederim. LG tv si olan arkadaşlar bu başlığın ilk mesajını dikkatli okusunlar!!

• quote:

Orijinalden alinti: digitech

quote:

Orijinalden alinti: jesuisatoi

merhabalar, bende 42lm760s modeli var lgnin. 4a uydu ayari yapmak için uydu ayarlari kisminda uydu alici verici kismina geldigimde giris yapmiyor sag veya sol yaptigimda tv kendini resetliyor. yani 11844 dikey 2222 kismini yazmam gereken yer. orda sikinti oluyor. sunu farkettim lnb frekansi üstünde uydu turksat 42.0e seçiliyken bunu yapiyor. o kismi digerleri olarak yaptigimda uydu alici verici kismini açiyor. aslinda uzun lafin kisasi lg tv yada bu model lg tv si olan arkadaslar 4a uydu kurulumunu gerçeklestirdilerse yardiminizi bekliyoruz.

ilk mesaji dikkatli olursan resetleme için çözümünü anllattim fabrika ayarlarina dönüp manüel aramadan sebeke aramasi yapacaksin turksatta otomatik arama yapinca sonradan manüel arama yapmak istersen TV reset atar
    anlattim gibi yaparsan daha sonradan manüel kanal ekleme yapmak istediginde resetleme olmaz
    kolay gelsin.

evet dikkali okumamy?ym ilk mesajynyzy. adymlarynyzy syrayla uyguladym bu sefer oldu herhangi bir sorun olmady. Te??ekür ederim. LG tv si olan arkada?lar bu ba?ly?yn ilk mesajyny dikkatli okusunlar!!

• Beyler ben arama yaptim kanal d star TV hd falan kendiliğinden acik bu yeni uydunun bi nimetimi yoksa bi acayiplikmi var

• Ben tv kanal geçişleri hızlansın vb durumlar için televizyonu sıfırlayıp aşağıdaki şekilde sıfırdan kurulum yapacağım.

Merkezi sistem ya da tek çanak kullanan arkadaşlar aşağıdaki anlatımda olduğu gibi kanalları güncelleyebilirler.

Arkadaşlar aşağıda 2013 tvler için kurulum ayarları var ama lm serisine de aynı şekilde ayar yapabilirsiniz.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Ftr%2Fsupport%2Fproduct-help%2Ffile-BD-1405339519892&ei=FLUaVK2KAePhywOyi4K4BA&usg=AFQjCNGElArrvsI1_6AWMrdzSdYnsZbCgg&bvm=bv.75097201,d.bGQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 18 Eylül 2014; 13:43:41 >

• burada izah edildi?i ?ekilde kanal eklemelerimi yapabildim.LG Lm660s kullanycysyyym. fakat bazy kanallary bulamady hilal tv kanal 245 beyaz tv gibi.ben bu kanallaryn frekanslaryny girerek var olan kanallarymy bozmadan bu tv ye ekleyemezmiyim.Yani tek bir kanaldan dolayy ?ansymy denemek için yeniden mi manuel aratma yapaca?ym.yardymcy olursanyz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.