Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engin406

quote:

quote:

http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
    bu şekilde olan ip uygulamasını nasıl yazmalıyız acaba bir bilginiz var mı acaba
    yardımcı olursanız çok sevinirim

buna cevap verebilecek yok mu acaba

bu şekilde çalıştıramadım acaba farklı birşey mi var
    ilginize teşekkürler
    sizler izleyebiliyor musunuz acaba
    ben bu şekilde simple tv ile izliyorum..

Simple TV linkleri tv'de çalışmıyor... Mesajlara biraz dikkat edin. Windows Media Player'da açılıyorsa tv'de açılır... Vlc Player ilede deneyebilirsiniz...

• palasibo
    Verdiğin emek için teşekkürler. Tüm sayfaların hepsini okudum.
    Bir yakınım Aralık 2012'de LG LM640 tv satın aldı. Bende hemen LG tv'lere widget (apps, uygulama) yüklenebilir mi, yüklenirse nasıl olur diye araştırma yaptım. nitrogen14 nickli bir Rusun LG tv'lere DNS adreslerine kendi verdiği IP numarasından, tv'nizin MAC adresini değiştirmek suretiyle widget yüklendiğini öğrendim. Ama Rus mac adresi değişikliği için paypal aracılığı ile 15€ para istiyorum deyince bu uygulamadan vazgeçtim. Mac adresinizi tanımadığınız birine vermek demek evinizin kapı anahtarını hırsıza vermek demektir. Size en basitinden bir örnek vereyim. TV'nizin web kamerası varsa (interrnet bağlantısı olduğu sürece) o kişi sizi her zaman bir davetsiz misafir olarak gözetleyebilir.

okan_2133 arkadaş beni uyduhane tv'den tanır. Anlattığın sistemi zaten burada detaylıca anlattım.
    LG teknik servisi ise allahlık alibey. Bu sistemi kendilerine geçen ay detaylıca anlattım. Bana uzaylı gibi baktılar. Yani hiçbirşey bilmedikleri ortada.
    Mesleğim gereği sizlere tavsiyem şudur. Hiç kimseye tv'nizin, bilgisayarınızın MAC adresini vermeyin. Verdiğiniz taktirde denetim o kişiye geçmiş olur. Bunu hiç kimse istemez sanırım.

Bizler Samsung tv'leri bir sihirbaz gibi hoplatıp %100 kapasite ile kullanıyor, yerli, yabancı hertürlü portalı, burada bulunan binlerce yerli ve yabancı Türkçe dublaj, Türkçe altyazılı, orijinal dilde filmler, belgeseller, spor, müzik, adult, aklınıza ne gelirse izleyebiliyoruz.
    Samsung tv'lerde Widgetleri nStreamlmod, nstreamplayer ya da nstreamvod playerleri vasıtası ile izliyoruz. Tv'ye widget yüklemek en fazla 2-3 dakikamızı alıyor.
    Ayrıca Enigma 2 tabanlı bir uydu cihazınız varsa aynı portalları uydu cihazı vasıtasıyla da tv'den izleyebilirsiniz.
    NOt:Burada yazdıklarım sadece LG tv kullanıcılarını uyarmak ve aydınlatmak içindir. LG tv'lerinizi güle güle kullanın.

• Mac adresi endisemi belirtmistim ama sorun olmaz demişti arkadaslar.
    Degistirme imkani da yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slmlar ettu ,hele sukur benimle ayni dili konusan , beni anlayan biri cikti aciklamalarin icin tesekkur ederim.anlatmak istediklerimi cok iyi anlatmissin ellerine saglik.uyduhane widgetini paket olarak attim resimdeki gibi goruntu geldi lg ye uygun, calisir hale getiremezmiyiz.enigma2 cihaz diyorsunda bildigin gibi tv de hd uydu var zaten . enigma2 cihaz almamiz gerekir.oda ayri bir sorun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 17 Şubat 2013; 17:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

palasibo
    Verdiğin emek için teşekkürler. Tüm sayfaların hepsini okudum.
    Bir yakınım Aralık 2012'de LG LM640 tv satın aldı. Bende hemen LG tv'lere widget (apps, uygulama) yüklenebilir mi, yüklenirse nasıl olur diye araştırma yaptım. nitrogen14 nickli bir Rusun LG tv'lere DNS adreslerine kendi verdiği IP numarasından, tv'nizin MAC adresini değiştirmek suretiyle widget yüklendiğini öğrendim. Ama Rus mac adresi değişikliği için paypal aracılığı ile 15€ para istiyorum deyince bu uygulamadan vazgeçtim. Mac adresinizi tanımadığınız birine vermek demek evinizin kapı anahtarını hırsıza vermek demektir. Size en basitinden bir örnek vereyim. TV'nizin web kamerası varsa (interrnet bağlantısı olduğu sürece) o kişi sizi her zaman bir davetsiz misafir olarak gözetleyebilir.

okan_2133 arkadaş beni uyduhane tv'den tanır. Anlattığın sistemi zaten burada detaylıca anlattım.
    LG teknik servisi ise allahlık alibey. Bu sistemi kendilerine geçen ay detaylıca anlattım. Bana uzaylı gibi baktılar. Yani hiçbirşey bilmedikleri ortada.
    Mesleğim gereği sizlere tavsiyem şudur. Hiç kimseye tv'nizin, bilgisayarınızın MAC adresini vermeyin. Verdiğiniz taktirde denetim o kişiye geçmiş olur. Bunu hiç kimse istemez sanırım.

Bizler Samsung tv'leri bir sihirbaz gibi hoplatıp %100 kapasite ile kullanıyor, yerli, yabancı hertürlü portalı, burada bulunan binlerce yerli ve yabancı Türkçe dublaj, Türkçe altyazılı, orijinal dilde filmler, belgeseller, spor, müzik, adult, aklınıza ne gelirse izleyebiliyoruz.
    Samsung tv'lerde Widgetleri nStreamlmod, nstreamplayer ya da nstreamvod playerleri vasıtası ile izliyoruz. Tv'ye widget yüklemek en fazla 2-3 dakikamızı alıyor.
    Ayrıca Enigma 2 tabanlı bir uydu cihazınız varsa aynı portalları uydu cihazı vasıtasıyla da tv'den izleyebilirsiniz.
    NOt:Burada yazdıklarım sadece LG tv kullanıcılarını uyarmak ve aydınlatmak içindir. LG tv'lerinizi güle güle kullanın.

Öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ederim. Fakat size katılmadığım bir nokta var. Siz nStreamlmod veya başka bir widget kullandığınızda bu widget yapımcılarının sizin ip ve mac adreslerini görmediklerinimi sanıyorsunuz? Şu anda internet dünyasında hiç bir şey güvenli değil. Siz o uygulamaya girerek altyapısının kapısını tıklıyorsunuz oda sizin adresinizden sizi tanıyor ve kullanmanızı sağlıyor. Kaldıki bilgisayardan girdiğiniz herhangi bir site bile sizin bilgilerinizi görüyor. Bu bir alışveriş şeklindedir. Kullanmak istemeseniz bile cep telefonundan tutunda kullandığınız bütün web tabanlı cihazlar kendini gizlemeyi asla başaramazlar. Bu yüzdende hacker'lar var vede milyonlarca açıklar. FBI, MICROSOFT, BANKALAR vs... bile açık verebiliyorsa bizim elimizden fazla birşey gelemez zaten. Şu an elinizdeki bir cep telefonunun bile size karşı bir tuzak olabileceğini unutmayalım. Hangi insan oğlu bir icat yapıp birilerine ulaştırıyorsa, birilerinin özelinide merak etme dürtüsünü asla bırakmazlar. Teknoloji büyüdükçede bu tür sorunlar aşılmaz hale gelecektir. Üstelik çoğu LG kullanıcıları 150-200 tl. ödeyip bir kamera sahibi olmak istemiyor. Bir skype için bunu göze alan fazla kişi sayısı yok. Ama Samsung kullanıcıları bu konuda tehlikede. Yeni modellerinin çoğunda dahili kamera var. Üstelik dediğiniz gibi ücretsiz olarak istediğiniz şeyi izliyorsunuz sizin daha çok tehlikede olmadığınız ne malum??? Bedava sirke her zaman baldan tatlı olmayabilir. Kolay gelsin...

• TV nin wi fi si nereden kapaniyor. ?
    İhtiyaç olmadiginda kapamak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: şükrütunc

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

Kardesim bunu senin soylemen ilginc samdung tv lere kurulan nstream vod icin para odendigini ne gordum nede okudum. Nstream vod nedir bi arastirip okurmusun.yukardaki aciklamayi dikkatli okursan tv ye paket olarakta uygulama yuklenebiliyor ayrica bizim hazirladigimiz ip tv uygulamasi web hosted, url adresi giriliyor. yukardaki aciklamayi vermemin sebebi ise paket olarak uygulama yuklenebiliyor senin arayuz dedigin arayuz degil uyduhanetvnin uygulamasi paket olarak attim ama calismadi paket baska bir sistem .ayrica soz konusu 10 euro meselesi degil 1700 tl veren onuda verir .elin rusuna mac adresini vermek ne kadar guvenli o mesele .ayrica samsung sahipleri para vermeden sorunsuz turkvod seyire gibi portallardaki filmleri izlerken bizim elin rusuna para verip .minnet etmemiz ne kadar mantikli

Arkadaşım nStreamVOD nedir gayet iyi biliyorum. Şu an android telefonlarda bile kullanılıbiliyor. Üstelik olaya Samsung LG gözüyle bakarsan, Samsung smart olarak LG'ye göre daha aktif daha kullanışlı, LG'de 3D olayı olsun widi özelliği olsun bu konularda daha önde. Örneğin Vestelin Tivibu desteği var. Marka olarak onda var bizde yok söylemi biraz saçma olur. Her markanın kendine göre önde olan tarafları var. LG intel ile anlaşmış WİDİ özelliği sayesinde pc ve cep telefonu görüntüsünü kablosuz olarak tv'ye aktarabiliyorsun. samsung'ta bu yok fakat samsung cep telefonları bu özelliği destekliyor. O zaman samsung kullananda biz bu kadar para ödedik bizde neden yok bu özellik diyebilirmi? Samsung'ta nSreamVOD'u ücretsiz destekliyor fakat bizde öyle değil. Ha dersenki '' ben bazı ülkelerde parasız olarak yükleyen ve kullanan gördüm'' o zaman tamam derim. Öyle birşey olmuş olsaydı şimdiye kadar bizde görür eklerdik. Bu konularla bir tek bizler uğraşmıyoruz. LG SDK programı sayesinde gerekli kodlar ekleyerek uygulama oluşturabiliyorsun. Ama uygulamanın çalışması site alt yapısının buna izin vermesi sayesinde oluyor. Yapacak birşey yok şimdilik...

Palasibo arkadaşım size bi sorum olacak lw570s tv modeme kablo ile bağlı laptop ise kablosuz bağlanıyor laptop intel i3 m380 widi olayını bu sistemde yapabilirmiyiz saygılar..

İşlemciniz buna uygun fakat intel hd graphics ekran kartı ve uyumlu wireless olaması gerekiyor. Bu tv modelinde WİDİ desteği olduğunu bilmiyordum. Aşağıda vereceğim linkten bilgisayarınızın donanımının uyumlu olup olmadığını online test edebilirsiniz...

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect/wireless-display

Bu sayfada Check your system for the latest updates yazan yere tıklayın pc'nizi tarayıp uyumluluk testini yaparsınız. Uyumlu ise yine bu siteden widi programını indirip pcnize kurmanız gerekiyor...

PALASİBO Alakan için teşekkür ederim.Laptopun widi için uygun olduğunu verdiğin linkden öğrendim fakat lw serileri 2011 model olduğu için widi olayı bu serilerde yokmuş. saygılar..

• Aşağıdaki linkleri kanal listesine eklemeye çalıştım olmadı.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Link 1

Link 2

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Aşağıdaki linkleri kanal listesine eklemeye çalıştım olmadı.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Link 1

Link 2

Listenin sonuna aşağıdaki şekilde eklediğimde kabul etmiyor.
    Farklı bir txt dosyasına attığımda ise yalnızca BBC'nin linkini kabul ediyor.

quote:

ext,bbc ex,http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo1.sbb.rs/live/ramdisk/bbc_ent_srb/hls/hls-track_1=64000-video=1440000.m3u8ext,discovery,http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo1.sbb.rs/live/disk/discovery_srb/hls/hls-audio101_eng=64000-video=1400000.m3u8

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

TV nin wi fi si nereden kapaniyor. ?

:) TV'nizde kablosuz internet (wifi) alıcısı var, vericisi değil. Bu nedenle TV'den kapatabileceğiniz bir wifi yayını yok.
  • Televizyonu alalı bir hafta oldu. ilk aldığım zaman denedim ip tv yi fakat yapamamıştım. ilk başta usbyi taktığım halde görmemişti. bugün boş vakitte bir kez daha deneyeyim vakit geçer dedim. iki dakikada talimatları uygulayarak kurdum. paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. ayrıca okan_2133 isimli arkadaşada teşekkür ederim. hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Galatasaray - Shalke maçını izleyebilecek miyim merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

TV nin wi fi si nereden kapaniyor. ?

:) TV'nizde kablosuz internet (wifi) alıcısı var, vericisi değil. Bu nedenle TV'den kapatabileceğiniz bir wifi yayını yok.

Bağlantıyı kes yok yani ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG LW 5500 TV de ıptv uygulaması calıstı 882kanal emegı gecen herkese tesekurler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 18 Şubat 2013; 18:43:56 >
  • quote:

arkadaşlar en son 882 kanal ekleyebildim.
    buyrun linki
    http://www.dosya.tc/server/GNSmep/streamlist_m3u8_okan_2133_.txt.html

Elinize saglik Okan usta, fakat yeni kanallarin cogu calismiyor. Ustelik kanal sayisi arttikca yukaridaki cubukdan kanal secmek zorlasacak gibi. Keske arayuze mudahale etme imkani olabilse. Rus arkadas ile konussak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 18 Şubat 2013; 19:22:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

...

uyduhane widgetı aşağıdaki linkten çıkarıp installed içine atarsanız bakabilirsinz.

http://s2.dosya.tc/server/NOgU0W/120946.zip.html

nstreamvod 2.54 linkide aşağıda

http://s2.dosya.tc/server/3uPKuN/nStreamLmod_2.54tr.zip.html

Buradaki dosyalari usb icindeki lgapps\installed dizini icine kopyaladim, "uyduhane TV" uygulamasi acildi ama malesef nstream widget'i TV'de gozukmuyor.

Uyduhane uygulamasi icinde de kanal listesi yok, okan usta'nin yukarida verdigi fotografda gozuktugu sekilde cikiyor, cikmak icin kullanilmasi gereken kumanda uzerindeki "back" tusu da calismiyor, uygulamadaki "cikis" menusu de.

Sanirim nstream uygulamasinin LG icin gelistirilmesi gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 18 Şubat 2013; 19:45:33 >

• üstadlar bu uygulamayı yükledim bütün lg apps girişlerim silindi ve hiçbir sekıldede gıremıyorum eskı ıd ve passwordlarım yok oldu calısmıyor yenı uyelıkte tvden alamıyorum ızın vermıyor sıteden yenı uyelık aldım buseferde yıne gırıs yapılmıyor fabrıka ayarlarına döndüm malesef yine giriş yapamıyorum yardımcı olabılecek veya tavsıye edebılecegınız bıseyler varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

...

uyduhane widgetı aşağıdaki linkten çıkarıp installed içine atarsanız bakabilirsinz.

http://s2.dosya.tc/server/NOgU0W/120946.zip.html

nstreamvod 2.54 linkide aşağıda

http://s2.dosya.tc/server/3uPKuN/nStreamLmod_2.54tr.zip.html

Buradaki dosyalari usb icindeki lgapps\installed dizini icine kopyaladim, "uyduhane TV" uygulamasi acildi ama malesef nstream widget'i TV'de gozukmuyor.

Uyduhane uygulamasi icinde de kanal listesi yok, okan usta'nin yukarida verdigi fotografda gozuktugu sekilde cikiyor, cikmak icin kullanilmasi gereken kumanda uzerindeki "back" tusu da calismiyor, uygulamadaki "cikis" menusu de.

Sanirim nstream uygulamasinin LG icin gelistirilmesi gerekecek.

Alıntıları Göster
    Sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 18 Şubat 2013; 19:42:21 >

• hiç bir apps acılmıyor hayret bisey tv pert oldu galiba.:S youtube de my youtube acılmıyor youtubeda bu destegı kaldırmıs active edilmiyor.

2saat sonra tv kendine gelmeye basladı umarım eskı halını alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 18 Şubat 2013; 21:02:55 >
  • arkadaşlar bende tv ye kayit yapamiyorum tv yi fabrika ayarlarina aldim ve smart tv ayarlarini sifirladim su an icin giris kayitlarimin tamami silindi ve yeni kayit yapmak istediğim zaman tutarsız ag geçidi veya sunucu bağlantısı uyarısı veriyor ve yeni kayıt yapmıyor. Tvnin intrnet bağlantısında herhangi bir sorun bulunmuyor tv den internete girip sitelerde gezinebiliyorum ancak lg appsa girebilmek için yeni kayıt oluşturamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: space0021

arkadaşlar bende tv ye kayit yapamiyorum tv yi fabrika ayarlarina aldim ve smart tv ayarlarini sifirladim su an icin giris kayitlarimin tamami silindi ve yeni kayit yapmak istediğim zaman tutarsız ag geçidi veya sunucu bağlantısı uyarısı veriyor ve yeni kayıt yapmıyor. Tvnin intrnet bağlantısında herhangi bir sorun bulunmuyor tv den internete girip sitelerde gezinebiliyorum ancak lg appsa girebilmek için yeni kayıt oluşturamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: arslanplaza

üstadlar bu uygulamayı yükledim bütün lg apps girişlerim silindi ve hiçbir sekıldede gıremıyorum eskı ıd ve passwordlarım yok oldu calısmıyor yenı uyelıkte tvden alamıyorum ızın vermıyor sıteden yenı uyelık aldım buseferde yıne gırıs yapılmıyor fabrıka ayarlarına döndüm malesef yine giriş yapamıyorum yardımcı olabılecek veya tavsıye edebılecegınız bıseyler varmıdır.

Ülke ayarı değişmiş olabilir.mi?

Malum herbir ülke için ayrı giriş gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarbay571 -- 18 Şubat 2013; 21:13:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.