Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: space0021

arkadaşlar bende tv ye kayit yapamiyorum tv yi fabrika ayarlarina aldim ve smart tv ayarlarini sifirladim su an icin giris kayitlarimin tamami silindi ve yeni kayit yapmak istediğim zaman tutarsız ag geçidi veya sunucu bağlantısı uyarısı veriyor ve yeni kayıt yapmıyor. Tvnin intrnet bağlantısında herhangi bir sorun bulunmuyor tv den internete girip sitelerde gezinebiliyorum ancak lg appsa girebilmek için yeni kayıt oluşturamıyorum

tv yi kapatıyo bıkac dakka sonra ve butun lgapps üyeliklerini siliyor tv den tekrar aynı ıd ve passlarla gırılmıyor ben pc den gırıp yenı uyelık aldım tekrar tv kendıne gelınce denedım appslar 0 landıgı ıcın 1-2tane apps yukledım ıptv eklentısı tekrar calıstı ama bı sure sonra tv resetlenıyor.47lw 5500 tv ıcın bu sekılde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

yukarıdaki yazışmaların birinde MAC adresinin verilmesi tartışılıyor. kameranız varsa gibilerinden bir şey falan..

şimdi ben MAC adresimi verdim 882 adetlik kanal listesini yükledim ,deneyerek yaklaşık 250 tanesinin çalıştığını gördüm ve izliyorum( özellikle eurosport 1-2) emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum

bende kamera yok, bu ruslar :) bana yada televizyonuma ne yapabilirler ki biz bu kadar korkuyoruz. bu konuda bilgisi olan

arkadaşlara soruyorum... şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarbay571

quote:

Orijinalden alıntı: space0021

arkadaşlar bende tv ye kayit yapamiyorum tv yi fabrika ayarlarina aldim ve smart tv ayarlarini sifirladim su an icin giris kayitlarimin tamami silindi ve yeni kayit yapmak istediğim zaman tutarsız ag geçidi veya sunucu bağlantısı uyarısı veriyor ve yeni kayıt yapmıyor. Tvnin intrnet bağlantısında herhangi bir sorun bulunmuyor tv den internete girip sitelerde gezinebiliyorum ancak lg appsa girebilmek için yeni kayıt oluşturamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: arslanplaza

üstadlar bu uygulamayı yükledim bütün lg apps girişlerim silindi ve hiçbir sekıldede gıremıyorum eskı ıd ve passwordlarım yok oldu calısmıyor yenı uyelıkte tvden alamıyorum ızın vermıyor sıteden yenı uyelık aldım buseferde yıne gırıs yapılmıyor fabrıka ayarlarına döndüm malesef yine giriş yapamıyorum yardımcı olabılecek veya tavsıye edebılecegınız bıseyler varmıdır.

Ülke ayarı değişmiş olabilir.mi?

Malum herbir ülke için ayrı giriş gerekiyor.

üstad ülke ayarı değişmiyorda ıd ve pasword blocke oluyor smart tv girişe geliyorum ıd parola yazıyorum fakat giriş yapmıyor tüm eskı kullanıcılarıda sıfırlamıs oluyor ..bu olayda 2kere oldu ılkınde 2saat sonra gırıse ızın verdı sımdı vermıyor..ıp tv lerı seyrederken 5dakka sonra usb hafıza yetersiz deyip tv kapandı resetledı kendını sonrada acılmıyor gibi tv nın kafası karısmıs durumda. :)

benim gibi basına gelen varsa usb sticki diğer usb girişine takıp tv yi kapatıp acsınlar ozaman girişe izin veriyor tv kendine geliyor ilginc bi durum ama uygulama geliştirilirse eğer mükemmel birsey bu sekılde hd paylasım alanlar ıcınde super bı durum basarılar ugras veren arkadaslara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 19 Şubat 2013; 1:15:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

...

uyduhane widgetı aşağıdaki linkten çıkarıp installed içine atarsanız bakabilirsinz.

http://s2.dosya.tc/server/NOgU0W/120946.zip.html

nstreamvod 2.54 linkide aşağıda

http://s2.dosya.tc/server/3uPKuN/nStreamLmod_2.54tr.zip.html

Buradaki dosyalari usb icindeki lgapps\installed dizini icine kopyaladim, "uyduhane TV" uygulamasi acildi ama malesef nstream widget'i TV'de gozukmuyor.

Uyduhane uygulamasi icinde de kanal listesi yok, okan usta'nin yukarida verdigi fotografda gozuktugu sekilde cikiyor, cikmak icin kullanilmasi gereken kumanda uzerindeki "back" tusu da calismiyor, uygulamadaki "cikis" menusu de.

Sanirim nstream uygulamasinin LG icin gelistirilmesi gerekecek.

Arkadaşlar sizin gördüğünüz uyduhane tv widgeti değil. O bir arka plan resmi. Siz widgeti yüklemiş olmuyorsunuz o url adresindeki resimi görüyorsunuz. Bir arayüz deüil o sadece resim. Dosya içindeki index.html dosyasının barındırdığı bir arka plan resmi. Resimlerde buton seçeneğiniz olmadığı için nereye basarsanız basın buton gibi görünenler çalışmaz. Resimi görmek uygulama kurduğunuzu göstermez. Burda önemli olan o dosyadaki css, js ve index.html dosyasını ortak olarak yüklemektir bunun için SDK programına ihtiacınız var. Lg tv'ler css desteklidir Samsung'tada böyledir. Fakat ben SDK programını indiremedim hep yarıda kesiliyor indirme o yüzden deneme şansım olmadı. İnanmak istemeyenler o resmi pc'den görmek istiyorsa index.html dosyasını birlikte aç deyip web tarayıcınızda açtığınızda zaten görürsünüz. Uygulama tv'ye yüklendi olarak algılamayın. Uygulama haline dönüştürmek biraz zahmetli bir iştir. SDK indirip denemek isteyen varsa aşağıdaki linkte açıklama mevcut... Böyle html dosyaları size yol tarif etmek amaçlıdır, aynı klasördeki dosyaların nerede olduğu yaılmıştır ve tıkladığınızda o yoldaki dosyaları önünüze getirir. index.html dosyasıda indirdiğiniz klasördeki images dosyasının içindeki png resim yollarını size tarif eder ve bir araya toplar...

http://lgsmarttvblog.wordpress.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palasibo -- 19 Şubat 2013; 11:13:36 >

• Ben SDK 3'ü başarılı bir şekilde indirdim ve kurdum.
    Lâkin bu programın tam olarak işlevi,görevi nedir ve nasıldır çözemedim.?

• quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: engin406

quote:

quote:

http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
    bu şekilde olan ip uygulamasını nasıl yazmalıyız acaba bir bilginiz var mı acaba
    yardımcı olursanız çok sevinirim

buna cevap verebilecek yok mu acaba

bu şekilde çalıştıramadım acaba farklı birşey mi var
    ilginize teşekkürler
    sizler izleyebiliyor musunuz acaba
    ben bu şekilde simple tv ile izliyorum..

Simple TV linkleri tv'de çalışmıyor... Mesajlara biraz dikkat edin. Windows Media Player'da açılıyorsa tv'de açılır... Vlc Player ilede deneyebilirsiniz...

Benim pc de media playerde açılmayan linkler tv de açılıyo. Sorun pc de de olabiliyo.

• arkadaşlar bende sdk yı kurdum da nasıl olacak bu iş çözen varmı.
    anlamadığım lg mühendisleri ne yapıyor uygulamayı müşteri yapacaksa onlar ne yapacaklar, oturup maaşmı alacaklar .
    sdk değil sadaka demeleri lazımdı.resmen sadaka veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 19 Şubat 2013; 21:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stilt_Skin

quote:

quote:

quote:

quote:

http://kullanıcıadı:şifre@avrupa.zapto.org:5001
    bu şekilde olan ip uygulamasını nasıl yazmalıyız acaba bir bilginiz var mı acaba
    yardımcı olursanız çok sevinirim

buna cevap verebilecek yok mu acaba

bu şekilde çalıştıramadım acaba farklı birşey mi var
    ilginize teşekkürler
    sizler izleyebiliyor musunuz acaba
    ben bu şekilde simple tv ile izliyorum..

Simple TV linkleri tv'de çalışmıyor... Mesajlara biraz dikkat edin. Windows Media Player'da açılıyorsa tv'de açılır... Vlc Player ilede deneyebilirsiniz...

Benim pc de media playerde açılmayan linkler tv de açılıyo. Sorun pc de de olabiliyo.

Pc'nizde bütün codecler yüklü ise media player'dada açılır. K-lite codec paketi yüklümü sizde?

• merhaba,

bugün başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum,

içinde lgapps klasörü bulunan ve tv na takılı 160 gb lık belleğime film yüklemek için tv den çıkardım. ve tekrar taktığımda tv belleği tanımadı. ne yaptımsa olmadı.

belleği bilgisayara taktım tekrar dosya silmek istedim ama dosyayı siler silmez yeniden görünmeye başlıyor.

acaba lgapps klasöründe virüsmü var diye düşünüp tarattım bir şey yok.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşlar bende sdk yı kurdum da nasıl olacak bu iş çözen varmı.
    anlamadığım lg mühendisleri ne yapıyor uygulamayı müşteri yapacaksa onlar ne yapacaklar, oturup maaşmı alacaklar .
    sdk değil sadaka demeleri lazımdı.resmen sadaka veriyorlar.

Dediğin gibi bende aynen tam olarak ne işe yaradığını anlamış değilim.

Birde hanı şu PREMİUM'daki MAXDOME'ye önceden girmek istediğimde , DEVELOPER Mac Adresi istiyor ve girmiyordu.
    Bugün denediğimde MAXDOME'ye giriyor.
    Lâkin bizdeki FİLMBOX uygulaması gibi ücretli (film,dizi,belgesel,video) vs vs olarak açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbakay

merhaba,

içinde lgapps klasörü bulunan ve tv na takılı 160 gb lık belleğime film yüklemek için tv den çıkardım. ve tekrar taktığımda tv belleği tanımadı. ne yaptımsa olmadı.

belleği bilgisayara taktım tekrar dosya silmek istedim ama dosyayı siler silmez yeniden görünmeye başlıyor.

Lgapps ın olduğu bellek harici disk olarak kullanılamıyor.
    Onun için 1-2 gb lik ufak bir bellekle o işi hallettim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

merhaba,

peki şunu sormak istiyorum,

160 gb belleğimi formatladım ve tv ye takıp tv den kayıt yapmak istiyorum.

ama uyarı olarak DVR formatında başlatıldıktan sonra USB aygıtı PC ile kullanılamaz dedi.

yani ben kayıt yaptığım yayınları bilgisayarda izleyemezmiyim.

bu konuda ki bilginizdende yararlanmak isterim..

• quote:

quote:

quote:

merhaba,

ama uyarı olarak DVR formatında başlatıldıktan sonra USB aygıtı PC ile kullanılamaz dedi.

Pc'de açıp yayınları izleyemezsin arkadaşım. Tv HDD'yi ne ntfs, ne fat, nede raw hiçbir sistemde formatlamıyo. Bu yüzden sadece tv'de görüp izlenebiliyor. Ayrıca şunuda unutmamak lazım tv'de en sevdiğim özelliklerden biriside izlediğin kanalı kaydetmesen bile durdurabiliyorsun, geri sarabiliyorsun. Bunları yaparkende hdd'ye kaydetmeden hallediyor. Ben bir kanalı izlerken araya birşey girmesi hiç önemli değil geri sarıp devam edebiliyorum.

• lm660s te kaydet seçtiğimde usb bellek uygun değil diyor. Halbuki 1 Tb lık harici bağlı tv de. Yöntemi nedir acaba..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

...

...

...

Pc'de açıp yayınları izleyemezsin arkadaşım. Tv HDD'yi ne ntfs, ne fat, nede raw hiçbir sistemde formatlamıyo. Bu yüzden sadece tv'de görüp izlenebiliyor. Ayrıca şunuda unutmamak lazım tv'de en sevdiğim özelliklerden biriside izlediğin kanalı kaydetmesen bile durdurabiliyorsun, geri sarabiliyorsun. Bunları yaparkende hdd'ye kaydetmeden hallediyor. Ben bir kanalı izlerken araya birşey girmesi hiç önemli değil geri sarıp devam edebiliyorum.

Sanırım Rus arkadaşlarımız, LG TV'den belleğe yapılan kayıtları bilgisayar'a aktarmanın yolunu bulmuşlar. Bakın aşağıda anlatılıyor, bu adımları takip edip deneyebilirsiniz;

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Tutorial:_How_to_extract_movies_from_an_LG_DVR/PVR_HDD

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Yanlışın var dostum.
    Diske kaydetmeden nasıl yapacak kaydı.
    Zaman kaydırmasını başlattıktan itibaren kayıt başlıyor. Bunu harddiskin ışığından anlayabilirsiniz.
    Belki diskte bu iş için başka bir yer ayırıyor olabilir.
    Yoksa durdurduğun kaydı sonra nasıl izleyeceksin ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Yanlışın var dostum.
    Diske kaydetmeden nasıl yapacak kaydı.
    Zaman kaydırmasını başlattıktan itibaren kayıt başlıyor. Bunu harddiskin ışığından anlayabilirsiniz.
    Belki diskte bu iş için başka bir yer ayırıyor olabilir.
    Yoksa durdurduğun kaydı sonra nasıl izleyeceksin ??

Arkadaşım kayıt yapmıyor zaten. Sevdiğim özellikte bu işte onu anlatıyorum. Kayıt yapmadan kanalları durdurup geri sarma imkanı var onu söylüyorum. Örneğin bir kanalı izliyorsun hdd takılı tv'ye, bir telefon geldi gittin konuştun geldin, baktın izlediğin şey kaçmış, rec tuşunada basmamıştık. Fakat bu yayını geri sardırmamızı sağlıyor. İstediğin zaman geri sarabiliyorsun, durdurabiliyorsun, sen geri sarıp izlediğinde normal yayın yine alttan kaydediyomuş gibi sizi bekliyor hiç birşey kaçırmamış oluyorsun. Rec tuşuna basmıyosun yani, hdd'de kayıtlı hiçbirşey olmamış oluyor... Zaman kaydırma bu işe yarıyor... OK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palasibo -- 20 Şubat 2013; 16:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

lm660s te kaydet seçtiğimde usb bellek uygun değil diyor. Halbuki 1 Tb lık harici bağlı tv de. Yöntemi nedir acaba..

Aman deyim kardeşim 1tb'lık bilgilerin uçabilir. Bu özelliği kullanabilmek için bir adet hdd feda etmelisin. Yani en az 40gb'lık ve üzeri bir hdd'yi tv kaydı için ayrıca kullancaksın. Bir nolu usb girişinde takılı olacak. Bu hdd'yi bilgisayarda kullanamayacaksın. Ona göre...
  • Anladım hocam. ben dokunmadan devam edeyim bu işe neme lazım. izle keyfine bak... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

...

...

...

Sanırım Rus arkadaşlarımız, LG TV'den belleğe yapılan kayıtları bilgisayar'a aktarmanın yolunu bulmuşlar. Bakın aşağıda anlatılıyor, bu adımları takip edip deneyebilirsiniz;

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Tutorial:_How_to_extract_movies_from_an_LG_DVR/PVR_HDD

Bu yöntemle bilgisayara aktarılabiliyor zaten. O linkte anlatılan kernel adlı bir nevi depolama aleti kurtarma programı. O şekil yapabiliyoruz zaten. Normal olarak dosyaları direk pc'ye takıp alma imkanımız yok onu söylüyorum. Hem bu programla yapsanız bile uzantısı farklı dosyaları bulup tekrar çevirici bir programla pc'de açılabilecek video formatına çevirmelisiniz..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.