Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşlar emek hırsızlarını boşverelim sdk yı kurup nstream uygulamasını kurmaya çalışan varmı ben deniyorum sürekli java index hatası veriyor adam akıllı uygulama yapıp nete koyan ne yurt içi nede yurtdışı site yok destek olmadan bu iş çok zor

lge forumda sdk programının sıkıntılı olduğunu yazmışlar. onu geçtim ben indiremedim bi türlü. yarıda kesiliyor indirme. inse bile part hatası veriyor...

ıdm ile indir,indikten sonra ilk partı aç kendisi otomatik birleşiyor.
  • arkadaşlar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

fakat ben 800 lü olan listeyi yüklediğimde çoğu çalışmıyor galiba. denediklerim bende açılmadı. sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşlar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

fakat ben 800 lü olan listeyi yüklediğimde çoğu çalışmıyor galiba. denediklerim bende açılmadı. sizde durum nedir?

çalışmamasının sebebi iptv linklerinin bir süre sonra kapanması yada değişmesi
    kendiniz güncel linkleri ekleyebilir veya silebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • konuşmalar türkçe oluyormu birde bunu alınca dsmart felan olsun gerek kalmıyormu
  • Arkadaşlar ip tv de maç sırasında top havada uçarken çoğalarak gidiyor bu normalmi herhangi bir ayarla düzelrmi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşım streamlist olarak verilen küçük dosyayı flaş bellege atmıyorsun.Bende önceden aynı konuda kararsız kalıyordum.Ustaların verdiği streamlistesini bilgisayarında masa üstüne koy.Bilgisayarında kurulu bulunan notepad++ programını aç.Program açıldıktan sonra masa üstünde bulunan streamlistesini maus ile sürükleyerek açtığın notepad++ programının içine bırak.O zaman listeyi ve listede ekli programları yani kanalları göreceksin.Yeni kanal ekleme işinide ustalar yukarıda yazdıkları gibi yapıyorsun ve solda bulunan dosyayı açarak yaptığın değişiklikleri kaydediyorsun.Yalnız yeni kanal ekleyeceğin zaman önce bulduğun kanalı mediaplayerde açık iken üzerine sağ tıklayıp url aç deyip bulduğun kanalı yapıştırıp açmayı bekliyorsun.Eger kanal açılırsa kanallar stream listesine ekleniyor.Açılmayanlarda ekleniyor ama çalışmıyorlar.

Tabii bunları yapmadan öncede palasibo ustanın verdiği lgapps adlı dosyayı flaşh bellege atıp tv nin ortadaki usb girişlerinden birisine takmalısın.Sonra fotolarda görülen lg apssa üyelik oturumunu açmalısın.
    Bunları yaptıktan sonra yine sayfanın en başındakihttp://lgiptv.eu/mylist.html adres olan buraya tıklayarak sayfayı açıyorsun.Yine fotolarda görüldüğü gibi tv nin mac adresini giriyorsun.Sağ taraftada masa üstündeki strean listesini gösteriyorsun.Sonra gönder diyorsun ve arkasından succes diye küçük bir sayfa açılıyor,sonra sayfayı kapat.
    Tv den fotolarda görüldüğü gibi usb ye giriş yapıyorsun ve kanallarına göz attığında tüm yapılanları görüyorsun.

Üstteki arkadaşa cevaben yazmışsınız ama detay verdiğinizde anladım hatamı.

Hocam benim yaptığım akıllılık şu oldu, USBye kanalları yükledim ve tv ye taktım, verilen linke tv den girdim ve oradan kanalları tanıtmaya çalıştım :)
    İlgili arkadaş anlatımdaki maddeyi biraz daha detaylandırırsa yaparsa güzel olur. :)

• Merhaba,

LG IPTV uygulamasında bazı forum ve konularda rtmp harici diğerlerinin(http,rtsp,mms,flv,m3u8,mmsh,https...) açtığı belirtilmişti.

Ayrıca Windows Media Player ile açanlar TV'de de açılır, eğer Media Playerla açılmazsa TV'de de açılmaz diyede özellikle belirtilmişti. Aynı zamanda VLC ile de deneyebileceğimiz söylenmişti.

TC PREMIUM HD
    rtsp://46.105.53.11/telecine/telecine

Yukarıdaki link Media Playerda açılmıyor fakat VLC de açılıyor. Maalesef TV'de de veri akışı olmasına rağmen açılmadı.

Sizlerde deneyip paylaşırsanız memnun olurum.

Hangi protokoller ve uzantılar LG IPTV uygulamasında açılabilir net olarak belirtirseniz sevinirim.

Kolay gelsin.
  • Seviyorum bu forumu ya

47 lm 620s var

bende bu ip tv nasıl olabilir acaba diye merak ediyordum

sonra aklıma geldi.

Bu sorunuda paylaşmış çözmüş kişiler olabilir forumda dedim

Ve işte buradayım.

Dediklerinizi deneyeceğim umarım sorunsuz hallolur.

şu enigma2 cihazlarında olan gibi NstreamVOD işini de çözerseniz harika olacak kanaatimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mergink

Merhaba,

LG IPTV uygulamasında bazı forum ve konularda rtmp harici diğerlerinin(http,rtsp,mms,flv,m3u8,mmsh,https...) açtığı belirtilmişti.

Ayrıca Windows Media Player ile açanlar TV'de de açılır, eğer Media Playerla açılmazsa TV'de de açılmaz diyede özellikle belirtilmişti. Aynı zamanda VLC ile de deneyebileceğimiz söylenmişti.

TC PREMIUM HD

Yukarıdaki link Media Playerda açılmıyor fakat VLC de açılıyor. Maalesef TV'de de veri akışı olmasına rağmen açılmadı.

Hangi protokoller ve uzantılar LG IPTV uygulamasında açılabilir net olarak belirtirseniz sevinirim.

Kolay gelsin.

Vlc player ile açılan tvde açılır demedikki kardeş. Nerde var öyle birşey? Pcnizde codecler yüklü ise windows media player ile açılan linkler tv'de açılır dedik. Vlc ise deneme amaçlı kullanabilirsiniz dedik. Vlc zaten bir çok format destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mergink

Merhaba,

TC PREMIUM HD

Kolay gelsin.

LG'deki IPTV uygulamasında şu anda sadece mms, m3u8 formatlı http linkleri açılabiliyor. Nstream uygulaması gelirse diğer linklerin de açılmasını umuyoruz.

• İngilizcesi iyi olan arkadaşlar şu sayfayı inceleyebilirlermi....

http://openlgtv.org.ru/forum/viewtopic.php?f=9&t=654
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggne

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar şu sayfayı inceleyebilirlermi....

http://openlgtv.org.ru/forum/viewtopic.php?f=9&t=654

pek iyi degil ama ingilzicem ses dosyaları ile ilgi sanrım mesela national georapich i hd yi acıyormu actıgında türkçe oluyormu konuşamalr bu benim sordumdu
  • Arkadaşlar bazı rtps linkleri çalışırken bazıları çalışmıyor.Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • ben rtps linklerini hiç denemedim,açılmaz diye biliyordum,eve dönünce deneyeceğim.Şu an il dışındayım.
  • güncel listesi olup paylaşabilecek biri var mı acaba?
  • 513 tane kanal var ılk 170 kanala rus olanlar sorunsuz acılıyor sonrakıler ıse ya acılmıyor yada donarak oynatıyor ama yınede bu ıste emegı gecen arakdaslara sonsuz teskkkurler akıllı televızyonumdan gercekten guzeş b verım alıyorum suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onbakay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onbakay

merhaba,

bugün başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum,

içinde lgapps klasörü bulunan ve tv na takılı 160 gb lık belleğime film yüklemek için tv den çıkardım. ve tekrar taktığımda tv belleği tanımadı. ne yaptımsa olmadı.

belleği bilgisayara taktım tekrar dosya silmek istedim ama dosyayı siler silmez yeniden görünmeye başlıyor.

acaba lgapps klasöründe virüsmü var diye düşünüp tarattım bir şey yok.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Lgapps ın olduğu bellek harici disk olarak kullanılamıyor.
    Onun için 1-2 gb lik ufak bir bellekle o işi hallettim ben.

peki şunu sormak istiyorum,

160 gb belleğimi formatladım ve tv ye takıp tv den kayıt yapmak istiyorum.

ama uyarı olarak DVR formatında başlatıldıktan sonra USB aygıtı PC ile kullanılamaz dedi.

yani ben kayıt yaptığım yayınları bilgisayarda izleyemezmiyim.

bu konuda ki bilginizdende yararlanmak isterim..

Pc'de açıp yayınları izleyemezsin arkadaşım. Tv HDD'yi ne ntfs, ne fat, nede raw hiçbir sistemde formatlamıyo. Bu yüzden sadece tv'de görüp izlenebiliyor. Ayrıca şunuda unutmamak lazım tv'de en sevdiğim özelliklerden biriside izlediğin kanalı kaydetmesen bile durdurabiliyorsun, geri sarabiliyorsun. Bunları yaparkende hdd'ye kaydetmeden hallediyor. Ben bir kanalı izlerken araya birşey girmesi hiç önemli değil geri sarıp devam edebiliyorum.

Yanlışın var dostum.
    Diske kaydetmeden nasıl yapacak kaydı.
    Zaman kaydırmasını başlattıktan itibaren kayıt başlıyor. Bunu harddiskin ışığından anlayabilirsiniz.
    Belki diskte bu iş için başka bir yer ayırıyor olabilir.
    Yoksa durdurduğun kaydı sonra nasıl izleyeceksin ??

Arkadaşım kayıt yapmıyor zaten. Sevdiğim özellikte bu işte onu anlatıyorum. Kayıt yapmadan kanalları durdurup geri sarma imkanı var onu söylüyorum. Örneğin bir kanalı izliyorsun hdd takılı tv'ye, bir telefon geldi gittin konuştun geldin, baktın izlediğin şey kaçmış, rec tuşunada basmamıştık. Fakat bu yayını geri sardırmamızı sağlıyor. İstediğin zaman geri sarabiliyorsun, durdurabiliyorsun, sen geri sarıp izlediğinde normal yayın yine alttan kaydediyomuş gibi sizi bekliyor hiç birşey kaçırmamış oluyorsun. Rec tuşuna basmıyosun yani, hdd'de kayıtlı hiçbirşey olmamış oluyor... Zaman kaydırma bu işe yarıyor... OK?

OK.
    Senle anlaşamıcaz bu konuda.
    Sen daha iyi bilirsin.

sanırım arkadaş tivibu kullanıyor.

• merhaba arkadaşlar güncel listesi olan arkadaşlar listeyi yayınlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu nstream olayı çözülse çok güzel olacak

uğraşan arkadaşlardan haber var mı acaba.

Ne durumda geliştirme işleri
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.