Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3yuq

usbnin içinde sadece indirdiğimiz dosyanın mı olması gerekiyor ?

Usb'nin içinde lgapps klasörü olsunda gerisinde ne olursa olsun farketmez... Bir uygulama için usb'nizi kullanmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Bütün bilgileriniz durabilir. Zaten benim verdiğim lgapps klasörü çok küçük boyuta sahip.
  • emeklerinize çok teşekkürler.Yabancı kanalların sonuna en ekledim ama İngilizce ses olmuyor ben mi yanlış anladım yoksa belgeselleri İngilizce yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

emeklerinize çok teşekkürler.Yabancı kanalların sonuna en ekledim ama İngilizce ses olmuyor ben mi yanlış anladım yoksa belgeselleri İngilizce yapabiliyormuyuz?

Dil konusunu şöyle anlatalaım; örneğin tv'nizin normal uydusu ile seyrettiğiniz, tv2, disney channel, trt1Hd vs gibi kanallarıda QMENÜ tuşu ile dil seçeneklerine geldiğinizde sesi ingilizce veya türkçe olarak değiştirebiliyorsunuz. Çünkü kanal yayını çoklu dil seçeneği ile yapılıyor, sizin eklediğiniz kanal başka dil seçenekleriyle yayınlanmıyorsa sonuna ne eklerseniz ekleyin kanal yayını yaptığı dil seçeneği ile karşımıza çıkacaktır. Buna yapabilecek bir müdahele olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Usb'nin içinde lgapps klasörü olsunda gerisinde ne olursa olsun farketmez... Bir uygulama için usb'nizi kullanmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Bütün bilgileriniz durabilir. Zaten benim verdiğim lgapps klasörü çok küçük boyuta sahip.

usb'yi taktığımda kumandanın tuşları işlemedi içinde filmler falan vardı da ondan mı diye sormuştum biraz daha deneyim bakalım :)
  • quote:

Arkadaşlar yüklediğim youtube uygulamasını denedinizmi? Bana kalırsa tv'nin kendi youtube uygulamasından daha kullanışlı fakat biraz yavaş hareket ediyor, buda arayüzünden kaynaklanıyor olmalı. Bence çok güzel bir uygulama...

kardes uygulamayı nerden buldun lg nin store dan baska uygulama yuklenebilcek siteler varmıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: featpac41

quote:

Arkadaşlar yüklediğim youtube uygulamasını denedinizmi? Bana kalırsa tv'nin kendi youtube uygulamasından daha kullanışlı fakat biraz yavaş hareket ediyor, buda arayüzünden kaynaklanıyor olmalı. Bence çok güzel bir uygulama...

kardes uygulamayı nerden buldun lg nin store dan baska uygulama yuklenebilcek siteler varmıdır ??

Bazı tv destekli internet sitelerini uygulama olarak tvye yükleyebilirsin. Birinci mesajın en altındaki linkte sizin yapabilmeniz için gereken anlatım mevcut...
  • arkadaşlar buyrun 513 kanallı stream donmalar net hızınızdan kaynaklanıyordur tekrarlayan kanalların linkleri farklıdır

s2.dosya.tc
    streamlist_m3u8_okan_2133_.txt dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server25/JbmIq2/streamlist_m3u8_okan_2133_.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 28 Ocak 2013; 21:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşlar buyrun 513 kanallı stream donmalar net hızınızdan kaynaklanıyordur tekrarlayan kanalların linkleri farklıdır

Sağol kardeşim...
  • kanalları yükledikten sonra usb nin sürekli takılı olması gerekmiyor değilmi?
  • sürekli takılı olması gerekir, izlemek istemezseniz çıkarabilirsiniz
  • quote:

quote:

arkadaşlar buyrun 513 kanallı stream donmalar net hızınızdan kaynaklanıyordur tekrarlayan kanalların linkleri farklıdır

Sağol kardeşim...

nstream vod ile uğraşıyorum onunda gelmesi yakındır başka sitelerde bu emeklerimizi kendine mal edenleride kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 28 Ocak 2013; 22:35:47 >

• Kanallar çoğalmış ben bakamadım birkaç gündür bu ana konu güzel olmuş elinize sağlık
  • Bu uygulama sadece smart özelliği olan modellerde mi çalışıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başta tv dondu falan ama şuan kullanmayı becerebildim bence muhteşem bişey eurosporttan maçları falan takip edebilirim artık en çok buna seviniyorum ah bir de belgesel kanallarının dili türkçe olsa :) yine de emeğinze sağlık çok faydalı paylaşımlar yapıyosunuz
  • quote:

quote:

emeklerinize çok teşekkürler.Yabancı kanalların sonuna en ekledim ama İngilizce ses olmuyor ben mi yanlış anladım yoksa belgeselleri İngilizce yapabiliyormuyuz?

Dil konusunu şöyle anlatalaım; örneğin tv'nizin normal uydusu ile seyrettiğiniz, tv2, disney channel, trt1Hd vs gibi kanallarıda QMENÜ tuşu ile dil seçeneklerine geldiğinizde sesi ingilizce veya türkçe olarak değiştirebiliyorsunuz. Çünkü kanal yayını çoklu dil seçeneği ile yapılıyor, sizin eklediğiniz kanal başka dil seçenekleriyle yayınlanmıyorsa sonuna ne eklerseniz ekleyin kanal yayını yaptığı dil seçeneği ile karşımıza çıkacaktır. Buna yapabilecek bir müdahele olamaz...

Hızlı cevap için çok teşekkürler, sizin ve okan ustanın sayesinde epey yol aldım.Sizleri izlemeye ve öğrenmeye devam.Bu arada herhalde rtmp linkler eklenemiyor.Doğrumudur?Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Hızlı cevap için çok teşekkürler, sizin ve okan ustanın sayesinde epey yol aldım.Sizleri izlemeye ve öğrenmeye devam.Bu arada herhalde rtmp linkler eklenemiyor.Doğrumudur?Saygılar

malesef rtmp eklenmiyor

• quote:

quote:

quote:

Sağol kardeşim...

nstream vod ile uğraşıyorum onunda gelmesi yakındır başka sitelerde bu emeklerimizi kendine mal edenleride kınıyorum.

Kimmiş onlar toprağam..??

• quote:

quote:

usb nin içinde ki diğer bilgilere birşey olmuyor mu yani??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

quote:

usb nin içinde ki diğer bilgilere birşey olmuyor mu yani??

yok olmuyor hocam şahsen benim usb de 4 5 film 50 100 fotoğraf olduğu halde çalıştırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol kardeşim...

Kimmiş onlar toprağam..??

bir kaç sitede adamlar sanki kendileri yapmış gibi büyük emekler harcadık vs döktürmüşler kanal lsitesini indirince benim listemi almış kendilerine mal etmişler senin videonuda çok güzel kullanmışlar taklitte eşmiz benzerimiz yok çinliler halt etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 29 Ocak 2013; 0:25:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.