Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 PM6900 plazma tvlerde olmuyormu bu...'lgapps'' klasörünü flash belleğe atıyorum..TV im belleği görmüyor..dosyayı silip tekrar tv ye taktığımda çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag_21

50 PM6900 plazma tvlerde olmuyormu bu...'lgapps'' klasörünü flash belleğe atıyorum..TV im belleği görmüyor..dosyayı silip tekrar tv ye taktığımda çalışıyor..

Smarttv ise çalışabilir, bilmediğimiz bir model olduğu için birşey diyemiyoruz...
  • Palasibo ve Okan kardeşlerim.Allah ne muradınız varsa kabul etsin.Yaptığınız çalışmalar gerçekten çok faydalı bilgiler.Bizleri birtakım yerlere bağlı kalmaktan kurtarmıştır.Sizlerin sayesinde kendimizde birşeyler yapmanın,daha doğrusu becerebilmenin yolunu öğrendik.Sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızın devamını diliyorum.
    Ayrıca bu çalışmalarınızı başka yerlerde kendileri becermiş gibi dağıtan insanlar var ama olsun,bizler sizin yaptığınızı biliyoruz.İnanın yakın bir süre sonra yurt dışında da bu çalışmalarınız yayınlanacaktır.

Şimdi tüm arkadaşlar kendimizin bulduğu linkleri buraya ekleyerek arşiv oluşturalım.
  • 513 KANAL EMEGİ GECEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakule10 -- 29 Ocak 2013; 2:52:21 >
  • Rehber için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakule10

513 KANAL EMEGİ GECEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

kardeşim kanalı ekleyenler böyle 500 falan onu bizle apps klasorunu paylaşabilirmi ben ekleyemıyorumda bı sıkıntı var ama nerde denılen herseyı yaptım :/ apps kalsorunu paylasırsa en cok kanal eklenyenler onları kullanırım teşkkruler
  • Herşey için teşekkrü ederiz. Ancak ;

Aynen bende kanal eklemede sıkıntı yaşıyorum ama ilk dosyayı indirip USB'ye attım ve TV de çalıştırdım. 4 uygulama olarak gördüm. Bu çok basit bir işlem ve bunu yapabiliyorum.

Stream list olarak verdiğiniz 513 kanalı bu şekilde doğrudan USB'ye atacağımız şekilde koyamıyormusunuz. Bu kısım bizi zorluyor.

Yardımlarınızı bekliyoruz.
  • Arkadaşım streamlist olarak verilen küçük dosyayı flaş bellege atmıyorsun.Bende önceden aynı konuda kararsız kalıyordum.Ustaların verdiği streamlistesini bilgisayarında masa üstüne koy.Bilgisayarında kurulu bulunan notepad++ programını aç.Program açıldıktan sonra masa üstünde bulunan streamlistesini maus ile sürükleyerek açtığın notepad++ programının içine bırak.O zaman listeyi ve listede ekli programları yani kanalları göreceksin.Yeni kanal ekleme işinide ustalar yukarıda yazdıkları gibi yapıyorsun ve solda bulunan dosyayı açarak yaptığın değişiklikleri kaydediyorsun.Yalnız yeni kanal ekleyeceğin zaman önce bulduğun kanalı mediaplayerde açık iken üzerine sağ tıklayıp url aç deyip bulduğun kanalı yapıştırıp açmayı bekliyorsun.Eger kanal açılırsa kanallar stream listesine ekleniyor.Açılmayanlarda ekleniyor ama çalışmıyorlar.

Tabii bunları yapmadan öncede palasibo ustanın verdiği lgapps adlı dosyayı flaşh bellege atıp tv nin ortadaki usb girişlerinden birisine takmalısın.Sonra fotolarda görülen lg apssa üyelik oturumunu açmalısın.
    Bunları yaptıktan sonra yine sayfanın en başındaki adres olan buraya tıklayarak sayfayı açıyorsun.Yine fotolarda görüldüğü gibi tv nin mac adresini giriyorsun.Sağ taraftada masa üstündeki strean listesini gösteriyorsun.Sonra gönder diyorsun ve arkasından succes diye küçük bir sayfa açılıyor,sonra sayfayı kapat.
    Tv den fotolarda görüldüğü gibi usb ye giriş yapıyorsun ve kanallarına göz attığında tüm yapılanları görüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

emeklerinize çok teşekkürler.Yabancı kanalların sonuna en ekledim ama İngilizce ses olmuyor ben mi yanlış anladım yoksa belgeselleri İngilizce yapabiliyormuyuz?

Dil konusunu şöyle anlatalaım; örneğin tv'nizin normal uydusu ile seyrettiğiniz, tv2, disney channel, trt1Hd vs gibi kanallarıda QMENÜ tuşu ile dil seçeneklerine geldiğinizde sesi ingilizce veya türkçe olarak değiştirebiliyorsunuz. Çünkü kanal yayını çoklu dil seçeneği ile yapılıyor, sizin eklediğiniz kanal başka dil seçenekleriyle yayınlanmıyorsa sonuna ne eklerseniz ekleyin kanal yayını yaptığı dil seçeneği ile karşımıza çıkacaktır. Buna yapabilecek bir müdahele olamaz...

Hızlı cevap için çok teşekkürler, sizin ve okan ustanın sayesinde epey yol aldım.Sizleri izlemeye ve öğrenmeye devam.Bu arada herhalde rtmp linkler eklenemiyor.Doğrumudur?Saygılar

malesef rtmp eklenmiyor

Okan ustam simple playerde dosyaları topluca atarken Dedektif Mucu programı ile komple tek liste haline getiriliriyorken,bizimkinde de,böyle bir program vasıtası ile tüm linkleri http ye çevirme imkanımız olabilirmi acaba?

• Merhabalar arkadaşlar benim ögrenmek istedigim sinema sitelerini ekleyebiliyormuyuz yani örnegin hd full flim izle sitesini veya bunu gibi sitelerinde inde bulunan uygulamayı paylaşırsa çok daha iyi olur bu konuda yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEYNA12

Merhabalar arkadaşlar benim ögrenmek istedigim sinema sitelerini ekleyebiliyormuyuz yani örnegin hd full flim izle sitesini veya bunu gibi sitelerinde inde bulunan uygulamayı paylaşırsa çok daha iyi olur bu konuda yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkürler

Arkadasim simdilik site ekleyip izleme imkanimiz yok yolniz nsteamvod denilen bir ozellik var enigma 2cihazi olan arkadaslar bilirler onu ekleyebilirsek cozeriz bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEYNA12

Merhabalar arkadaşlar benim ögrenmek istedigim sinema sitelerini ekleyebiliyormuyuz yani örnegin hd full flim izle sitesini veya bunu gibi sitelerinde inde bulunan uygulamayı paylaşırsa çok daha iyi olur bu konuda yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkürler

Arkadasim simdilik site ekleyip izleme imkanimiz yok yalniz nsteamvod denilen bir ozellik var enigma 2cihazi olan arkadaslar bilirler onu ekleyebilirsek cozeriz bu isi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 29 Ocak 2013; 17:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV almadan önce internette bunun hakkında araştırma yapmıştım ve tvyi aldığımda da denedim ve olumlu sonuç aldım genelde ip tv kullanıyorum zaten uydudan çok.
  • emegine sağlık
  • Merhaba arkadaşlar indirme linkinde problem var 513 kanallı listede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşlar buyrun 513 kanallı stream donmalar net hızınızdan kaynaklanıyordur tekrarlayan kanalların linkleri farklıdır

http://s2.dosya.tc/server25/JbmIq2/streamlist_m3u8_okan_2133_.txt.html

Sağol kardeşim...

Tşkler link ölmüş yenilermisiniz

• buyrun arkadaşlar 513 kanallı stream yeni link

http://www2.zshare.ma/yf2mna21smry
  • rus sitesine yeni bir eklenti geldi ne oldugunu anlayan oldumu
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR SİZLERE ANLATACAĞIM BU UYGULAMA SAYESİNDE İNTERNET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN YÜZLERCE YABANCI VE TÜRKÇE TV KANALLARINI SİNEMA VE BELGESEL KANALLARINI LG MARKA TV'NİZDEN RAHATÇA İZLEYEBİLECEKSİNİZ.

1- İLK OLARAK HAZIR LİSTE ATIYORUM...

-----> iPTV Uygulamalar iNDiR Bu dosyayı inidiriyoruz...

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli)

** İndirdiğimiz dosyayı zipten çıkarıp aynen resimdeki gibi usb: içerisinde ''lgapps'' klasörü, onun içinde ''installed'' klasörü, onun içindede hazırladığım dört adet klasör olacak şekilde usb'ye gönderiyoruz. Tek yapmanız gereken lgapps klasörünü komple zipten çıkarıp usb'ye atmak.

** Usb'nize dosyaları attıktan sonra tv'nizin USB APPS girişine takın...

** Tv'nizin LGAPPS bölümüne üye girişi yapın üye değilseniz mutlaka üye olun yoksa çalışmaz... Altta resimde işaretlediğim yerden giriş yapacaksınız.

** Evet artık uygulama tv'ye yüklendi. Uygulamaları görmek için MyApps tuşuna basıyoruz, Uygulamalarıma girip aşağıdaki yolu izliyoruz...

** İşte usb modu tam yukarda işaretlediğim yerde. Şimdi burdan giriş yapıp şu aşağıdaki bölümü görüyoruz...

** Evet buraya kadar anlattıklarımı yaptığınızda karşınıza bu ekran çıkıyor. Bu uygulamalar kendi hazırlamış olduğum işinize yarayacak uygulamalar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2- ŞİMDİ SIRA GELDİ KANALLARI YÜKLEYİP KEYFİNİ ÇIKARMAYA...

** Öncelikle aşağıda bulunan dosyayı indiriyoruz...

Kanal Yükleme iNDiR

** İndirdiğiniz dosyadaki Notepad ++ programı ilerde elinize geçen iptv linklerini listenize eklemeye yarayacak... Diğer streamlist txt dosyası ise şimdilik bulabildiğimiz tv kanalları...

** Bu kanalları yüklemek için öncelikle tv'mizden... Settings tuşuna basıp aşağıdaki AĞ seçeneğinden Ağ Durumuna basıyoruz. Bize lazım olan MAC adresimiz burda bulunuyor...

** Burdaki mac adresini not alıyoruz, içerisinde harf varsa harfleri küçük olacak şekilde not ediyoruz pc'mize...

** Şimdi usb'miz takılı, tv'miz nete bağlı iken http://lgiptv.eu/mylist.html bu siteye giriş yapıp aşağıdaki işlemleri uyguluyoruz...

Örn mac adresi: c1:d3:16:24:a2 gibi harfler küçük olacak, sadece rakamlar varsa aynısı gibi yukardaki bölüme yazacaz...

** Artık kanallarımız yüklendi... Yukarda gördüğümüz SMART iPTV uygulamasına giriş yapıyoruz ve kanallarımızı aşağıdaki gibi görüyoruz...

Gördüğünüz gibi kanallarımız yüklendi. İstediğimiz kanalı seçip keyfini çıkarıyoruz...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3- KENDİM NET ÜZERİNDEN YENİ BİR İPTV KANAL LİNKİ BULDUM NASIL TV'ME YOLLARIM?????

** Bu sorunun cevabı olarak Yukarda verdiğim Notepad++ programını kullanıyoruz... Stream dosyamızı bu programla açıp gördüğümüz linklerin en altına veya enüstüne tv'de nerde görmek istiyorsak oraya linkimizi şu şeki ekliyoruz;

ÖRN: ext,kanalızın ismi,http://linki... ( Aradaki virgülleri unutmayın) Bu şekilde bir sürü link ekleyebilirsiniz...

** Stream dosyanızı kaydettikten sonra yine yukardaki şekilde MAC adresimizi girerek tv'ye gönderiyoruz...

EVET İPTV İZLEME İŞİ BU KADAR... SON OLARAK İPTV KANALLARINIZ AÇILMAZSA TV'NİZİN DNS ADRESİNİ YUKARDAKİ AĞ DURUMUNDA GÖRDÜĞÜNÜZ DNS ADRESİYLE DEĞİŞTİRİN.

** Dns değiştirmek için; SETTİNGS, AĞ, AĞ BAĞLANTISI, BAĞLANTIYI BAŞLAT,DİĞER AĞ LİSTESİ, GELİŞMİŞ AYARLAR, Kablolu kullanıyorsanız KABLOLU, kablosuz kullanıyorsanız KABLOSUZ Bölümünden, ERİŞİM NOKTASI dedikten sonra dns girişini yapabilirsiniz...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ELİNİZE GEÇEN İPTV LİNKLERİNİ BURADA PAYLAŞABİLİRSİNİZ....

NOT: İPTV İLE İLGİLİ BU BASİTÇE HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYDI, UYGULAMALAR BÖLÜMÜNÜ KENDİNİZDE EDİTLEYEBİLİRSİNİZ BU ANLATıM İÇİN İSE AŞAĞIDAKİ DOSYADAKİ YÖNERGELERİ DENEYEBİLİRSİNİZ....

LG UYGULAMA OLUŞTUR İNDİRR

KOLAY GELSİN.....

merhaba,

yapmış olduğunuz hizmet gerçekten övgüye değer....

yalnız ben bir yerde takıldım bana yardımmcı olursanız sevinirim... dediğiniz gibi programı belleğe attım ve dediğiniz yoldan giderek uygulamayı açtım fakat kanalları yükleme sırasında tarif etmiş olduğunuz gibi mac adresini girdim fakat LİST : choose file kısmına ne yazacağımı ve nasıl yazacağımı bulamadım.. indirdiğim kanal listesini notepd++ açtım masaüstünde hazır . ama nasıl kullanmam gerektiğini çözemedim.

yardımınız bekliyorum...

• Notepad++ ile beraber streamlist diye bir txt dosyası var mac adresini girdiğin yerin karşısına bu txt dosyasını göstereceksin. Ayrıca bakın yukarda okan arkadaş 513 kanallık stream dostası vermiş onu indirip yükleyebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.