Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 2012 Modeller için yeni güncellem gelmiş BİLGİNİZE 04.20.51 sürümü. Tv'den yazılımı güncellemesi aratabilirsiniz...
  • arkadaşlar güncel bir kanal listesi linki verebilmeniz mümkünmüdür acaba ?
    Linklerin çoğu ölü.
  • arkadaşlar nstreamvodu tv ye yüklemeyi başaramadım malesef, ne denedimse olmuyor .
    en son samsunglarda kullnılan mini web serverı denedim dosya yüklenemiyor uyarısı verdi.
    lg merkezi aradım tv ye sadece lg apps den uygulama yükleyebilirsiniz dediler.
    bende sdk yı biliyormusunuz ne işe yarıyor kullanıcılar kendileri uygulama yapıp yüklesinler diye yapılmış dediğimde tek bildilkeri lg apps den yükleyeceksiniz oldu.
    anlycağınız lg merkezindekilerde salla başını al maaşını modunda .samsunglra yüklenen uygulamaları gördükçe lg aldığıma bin pişman oldum.
    palasibo güncelleme yaptım güncelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 11 Mart 2013; 22:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşlar nstreamvodu tv ye yüklemeyi başaramadım malesef, ne denedimse olmuyor .
    en son samsunglarda kullnılan mini web serverı denedim dosya yüklenemiyor uyarısı verdi.
    bende sdk yı biliyormusunuz ne işe yarıyor kullanıcılar kendileri uygulama yapıp yüklesinler diye yapılmış dediğimde tek bildilkeri lg apps den yükleyeceksiniz oldu.
    anlycağınız lg merkezindekilerde salla başını al maaşını modunda .samsunglra yüklenen uygulamaları gördükçe lg aldığıma bin pişman oldum.

Nstreamvod'u bende denemiştim mini web serverden olmyor kardeş. Yazılım güncellemesinide şu şekilde buldum; tv kanal listesi hazırlayıp fabrika ayralarına dönmüştüm, kanalları yüklemeden smart ülke ayarlarını rusya yapıp, lgsmartworld'e girdim. Arama butonuna bastım yeni güncelleme var dedi 288 mb'lık 04.20.51 sürümü yükleyip kurdu kardeşim... Birde sana birşey soracam. Bu smartworld'ün arama kısmından herhangi birşey arattığımda hiç birşey bulmuyor biraz bekleyip ağ durumu iyi değil hatası veriyor, birde smart ülke ayarlarını değiştirdiğimde ilk hamlaede değiştirmiyor yine bekleyip ağ durumu tutarsız deyip ikinci seferde değiştiriyor. Sendede böyle birşey oluyormu? Servisi aradım ama hiçbirşey bilmiyo garibanlar. Keşke teknik servisi biz olsaymışız. Samsungun smart özelliklerinin iyi olduğunu biliyordum fakat 3d performansı için Lg'yi seçmiştim şu ande nerdeyse hiç 3D seyretmiyorum. Boşuna Lg almışım gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

arkadaşlar nstreamvodu tv ye yüklemeyi başaramadım malesef, ne denedimse olmuyor .

Nstreamvod'u bende denemiştim mini web serverden olmyor kardeş. Yazılım güncellemesinide şu şekilde buldum; tv kanal listesi hazırlayıp fabrika ayralarına dönmüştüm, kanalları yüklemeden smart ülke ayarlarını rusya yapıp, lgsmartworld'e girdim. Arama butonuna bastım yeni güncelleme var dedi 288 mb'lık 04.20.51 sürümü yükleyip kurdu kardeşim... Birde sana birşey soracam. Bu smartworld'ün arama kısmından herhangi birşey arattığımda hiç birşey bulmuyor biraz bekleyip ağ durumu iyi değil hatası veriyor, birde smart ülke ayarlarını değiştirdiğimde ilk hamlaede değiştirmiyor yine bekleyip ağ durumu tutarsız deyip ikinci seferde değiştiriyor. Sendede böyle birşey oluyormu? Servisi aradım ama hiçbirşey bilmiyo garibanlar. Keşke teknik servisi biz olsaymışız. Samsungun smart özelliklerinin iyi olduğunu biliyordum fakat 3d performansı için Lg'yi seçmiştim şu ande nerdeyse hiç 3D seyretmiyorum. Boşuna Lg almışım gibi geliyor.

al bendende o kadar ne hevesle aldım tv yi. ne 3d ne internette film izleme hiç bir şey yapmıorum. 3d boyutu büyük indirmek uzun sürüyor. internette film izleyeyim diyorsun her siteyi açmıyor açsada reklamları aşıp tam ekran yapana kadar insan kriz geçiriyor.kardeşimde enigma2 cihaz var turkvod kurulu en son filmleri tıkla izle baktıkça imreniyorum.eninde sonunda bende enigma2 cihaz alacam uygulama yazacak kadar html css bilgim yok . lg müşteri hizmetleride allaha emanet aradım soru soruyorum sizi arayacaz diyorlar günler geçiyor arayan soran yok .5 sefer aynı şekilde yaptılar ben utandım artık aramıyorum yalana alışmışlar.dedim ya salla başını al maaşını.söylediğin sorunlarlada karşılaşmdım ülke değiştirdim varsa bile görmeden gelmişimdir.güncellemeyi yapmak için ülke değiştirmek gerekiyorsa hiç uğraşamam kanal tarat düzenle kalsın .sende samsung destek sitelerini görmüşsündür anlmadğım samsunga o kadar uygulama yapılıyor koskoca dünyada bi allahın kulu lg ye uygulama yapmamışmı ne iştir . google da ne arattımsa yok nerden aldım bu mereti başıma bela ettim. eskiden tv izliyordum onuda bıraktım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 11 Mart 2013; 23:48:47 >

• quote:

quote:

quote:

al bendende o kadar ne hevesle aldım tv yi. ne 3d ne internette film izleme hiç bir şey yapmıorum. 3d boyutu büyük indirmek uzun sürüyor. internette film izleyeyim diyorsun her siteyi açmıyor açsada reklamları aşıp tam ekran yapana kadar insan kriz geçiriyor.kardeşimde enigma2 cihaz var turkvod kurulu en son filmleri tıkla izle baktıkça imreniyorum.eninde sonunda bende enigma2 cihaz alacam uygulama yazacak kadar html css bilgim yok . lg müşteri hizmetleride allaha emanet aradım soru soruyorum sizi arayacaz diyorlar günler geçiyor arayan soran yok .5 sefer aynı şekilde yaptılar ben utandım artık aramıyorum yalana alışmışlar.dedim ya salla başını al maaşını.söylediğin sorunlarlada karşılaşmdım.güncellemeyi yapmak için ülke değiştirmek gerekiyorsa hiç uğraşamam kanal tarat düzenle .sende samsung destek sitelerini görmüşsündür anlmadğım samsunga o kadar uygulama yapılıyor koskoca dünyada bi allahın kulu lg ye uygulama yapmamışmı ne iştir . google da ne arattımsa yok nerden aldım bu mereti başıma bela ettim. eskiden tv izliyordum onuda bıraktım .

Güncelleme için kanal silmiyosun kardeş, smart ülke ayarlarını değiştiriyosun, normal ülke ayarlarını değil. Fabrika ayarlarının altındaki Smart ayarları bölümünden...

• quote:

quote:

quote:

quote:

al bendende o kadar ne hevesle aldım tv yi. ne 3d ne internette film izleme hiç bir şey yapmıorum. 3d boyutu büyük indirmek uzun sürüyor. internette film izleyeyim diyorsun her siteyi açmıyor açsada reklamları aşıp tam ekran yapana kadar insan kriz geçiriyor.kardeşimde enigma2 cihaz var turkvod kurulu en son filmleri tıkla izle baktıkça imreniyorum.eninde sonunda bende enigma2 cihaz alacam uygulama yazacak kadar html css bilgim yok . lg müşteri hizmetleride allaha emanet aradım soru soruyorum sizi arayacaz diyorlar günler geçiyor arayan soran yok .5 sefer aynı şekilde yaptılar ben utandım artık aramıyorum yalana alışmışlar.dedim ya salla başını al maaşını.söylediğin sorunlarlada karşılaşmdım.güncellemeyi yapmak için ülke değiştirmek gerekiyorsa hiç uğraşamam kanal tarat düzenle .sende samsung destek sitelerini görmüşsündür anlmadğım samsunga o kadar uygulama yapılıyor koskoca dünyada bi allahın kulu lg ye uygulama yapmamışmı ne iştir . google da ne arattımsa yok nerden aldım bu mereti başıma bela ettim. eskiden tv izliyordum onuda bıraktım .

Güncelleme için kanal silmiyosun kardeş, smart ülke ayarlarını değiştiriyosun, normal ülke ayarlarını değil. Fabrika ayarlarının altındaki Smart ayarları bölümünden...

selam palasibo güncellemede yenilikler varmı? veya negibi değişiklik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha kontrol etmedimde bir fark yok gibi. Birde sizlere birşey soracam. Kendi youtube uygulamasında 4:3 bir video açtığınızda tam ekran oluyormu sizinkiler? Mesela oğlum Mio mao diye bir çizgi film izliyor. Tam ekran yapmak için basttğımda ekran birden tam ekran oluyor fakat ayarları kapatınca tekrar küçük gösteriyor sizdede böylemi?
  • quote:

Daha kontrol etmedimde bir fark yok gibi. Birde sizlere birşey soracam. Kendi youtube uygulamasında 4:3 bir video açtığınızda tam ekran oluyormu sizinkiler? Mesela oğlum Mio mao diye bir çizgi film izliyor. Tam ekran yapmak için basttğımda ekran birden tam ekran oluyor fakat ayarları kapatınca tekrar küçük gösteriyor sizdede böylemi?

benim tv dede aynen sendeki gibi mio mao da denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech1122

quote:

Daha kontrol etmedimde bir fark yok gibi. Birde sizlere birşey soracam. Kendi youtube uygulamasında 4:3 bir video açtığınızda tam ekran oluyormu sizinkiler? Mesela oğlum Mio mao diye bir çizgi film izliyor. Tam ekran yapmak için basttğımda ekran birden tam ekran oluyor fakat ayarları kapatınca tekrar küçük gösteriyor sizdede böylemi?

Benim yapyığım youtube uygulamasında öyle bir sorun olmuyor. Ne tuhaf bir tvymiş anlamadım. Okan'a sormuştum myapps'a basınca altta arama butonu var ona basınca yukarda bir arama paneli açılıyor oraya örneğin, 3d video yazıp arattığında arama sonuçlarını buluyormu seninki? Herhangi birşeyde aratbilirsin. Benimki hiç birşey bulmuyor, bekleyip ağ durumu iyi değil uyarısı veriyor. Tv'mde tek sorun bu...

• quote:

quote:

quote:

Benim yapyığım youtube uygulamasında öyle bir sorun olmuyor. Ne tuhaf bir tvymiş anlamadım. Okan'a sormuştum myapps'a basınca altta arama butonu var ona basınca yukarda bir arama paneli açılıyor oraya örneğin, 3d video yazıp arattığında arama sonuçlarını buluyormu seninki? Herhangi birşeyde aratbilirsin. Benimki hiç birşey bulmuyor, bekleyip ağ durumu iyi değil uyarısı veriyor. Tv'mde tek sorun bu...

benim tv de arama çalışıyor 3d video olarak arattım
    3d world youtube ve uygulamalardan
    sonuçları gösterdi
    tv wireless ile bağlı

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçları gösterdi
    tv wireless ile bağlı

Sağol kardeşim ilgilendiğin için. Benim tv'de olmuyor, servis ilgilenmiyor. Biraz önce mail attım bakalım. Birde işin şu kısmı var, serviste benim kadar elektonikten anlayan biri yok galiba. Adamlara iptv'i gösterdiğimde vayybe dediler, tip tip baktılar. Adamlara baştan sona tv'yi anlattım hiç birini bilmiyorlar. Deneyimsiz adamlarla çalışıyorlar. Birde telefonla aradığımda ordaki kız bana şuraya bas buraya bas deyip duruyo. Sanki ben bilmiyorum, hayatımda kumandayı elime almamışım gibi davranıyorlar. Geçip benim açtığım konuya baksalar. Türkiye'de bu tv'yi alırken benim incelemelerimi görüp, gidip satın alan bir ton insan var. Youtube'dan kaç kişi izlemiş. Beni bilgisiz bir adam yerine koyuyorlar. Biz tv'yi alırken kullanmak için aldık. Melül melül bakmak için değil. Sağol dostum tekrardan..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçları gösterdi
    tv wireless ile bağlı

Sağol kardeşim ilgilendiğin için. Benim tv'de olmuyor, servis ilgilenmiyor. Biraz önce mail attım bakalım. Birde işin şu kısmı var, serviste benim kadar elektonikten anlayan biri yok galiba. Adamlara iptv'i gösterdiğimde vayybe dediler, tip tip baktılar. Adamlara baştan sona tv'yi anlattım hiç birini bilmiyorlar. Deneyimsiz adamlarla çalışıyorlar. Birde telefonla aradığımda ordaki kız bana şuraya bas buraya bas deyip duruyo. Sanki ben bilmiyorum, hayatımda kumandayı elime almamışım gibi davranıyorlar. Geçip benim açtığım konuya baksalar. Türkiye'de bu tv'yi alırken benim incelemelerimi görüp, gidip satın alan bir ton insan var. Youtube'dan kaç kişi izlemiş. Beni bilgisiz bir adam yerine koyuyorlar. Biz tv'yi alırken kullanmak için aldık. Melül melül bakmak için değil. Sağol dostum tekrardan..

rica ederim kardeşim söylediklerine aynen katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçları gösterdi
    tv wireless ile bağlı

palasibo bende denedim çalışıyor sorun yok senin bağlantılarında sorun varmı kontrol et ,dns değiştir.belki de tv de sorun vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçları gösterdi
    tv wireless ile bağlı

palasibo bende denedim çalışıyor sorun yok senin bağlantılarında sorun varmı kontrol et ,dns değiştir.belki de tv de sorun vardır.

Yok kardeşim, dedimya bugün onla uğraşırken yeni yazılımı buldum zaten. Fabrika ayarlarına aldım, ülke ayarlarını değiştirdim, dns'leri değiştirdim, hiç bir şekilde o özellik çalışmıyor. Tv'de başka bir sorun yok onun haricinde.

• miniweb serverda uygulamayı zipli olarak tv ye atıyorum dosya karşıdan yüklenmeyi desteklemiyor uyarısı çıkıyor .zipli olarak lg developerda atılacak diyor ne iştir anlamadım.
  • quote:

miniweb serverda uygulamayı zipli olarak tv ye atıyorum dosya karşıdan yüklenmeyi desteklemiyor uyarısı çıkıyor .zipli olarak lg developerda atılacak diyor ne iştir anlamadım.

Bende şimdi pristavka.de sitesinde konuyu açan vatandaşa özelden mesaj attım. Açın lan şunu dedim. Ne parası akıllı olun dedim. Mac adresimide yazdım bakalım ne cevap gelecek?
  • merhaba,

bu forumda konuşulan konular hakkında pek fazla bilgim olmasada , verdiğiniz bilgilerle LM669S tv den IPTV uygulamasını kullanıyor ve izliyorum. faket 1-2 gündür rus kanalları kapalı bu da üzücü.

bu arada forumda verilen 800 küsür kanallı listenin bir çok kanalı çalışmıyor . bende oturup bütün kanalları taradım ve çalışan kanalların listesini çıkardım.

işte size liste
    toplam 110 kanal, ama bu kanalların %40nin sinyal seviyesi çok iyi ve iyi izleniyor gerisi idare eder..
    içinde belki 1-2 aynı kanal olabilir ama çoğunlukla ayıkladım..

güle güle kullanın...

ext,HD SINEMA,mms://yayin.networkbil.com/sinema
    ext,HD SINEMA1,mms://yayin.networkbil.com/sinema1
    ext,HD SİNEMA2,mms://yayin.networkbil.com/sinema2
    ext,HD SİNEMA3,mms://yayin.networkbil.com/sinema3
    ext,HD SİNEMA4,mms://yayin.networkbil.com/sinema4
    ext,HD SİNEMA5,mmsh://yayin.networkbil.com/sinema5
    ext,HD SİNEMA AKİT,mms://yayin.networkbil.com/akittv
    ext,HD SİNEMA M,mms://yayin.networkbil.com/kanalm
    ext,HD SİNEMATÜRK,mms://yayin.networkbil.com/sinematurk
    ext,sinema,mms://yayin.tv-fm.com/cnnspor
    ext,Discovery Science TR,mms://yayin.tv-fm.com/belgeseltv
    ext,National Geographic HD,mms://yayin.tv-fm.com/sinema6
    ext,National Geographic TR,mms://yayin.tv-fm.com/foxbelgesel
    ext,KANALİSLAM,mms://yayin.tv-fm.com/kanalislam
    648,Osport,http://212.79.96.134:8014/
    649,o1,http://212.79.96.134:8001/
    650,o2,http://212.79.96.134:8002/
    651,nova,http://212.79.96.134:8003/
    652,family prima,http://212.79.96.134:8004/
    653,music1tv,http://212.79.96.134:8005/
    656,deluxemusic,http://212.79.96.134:8006/
    657,VAVAAT,http://212.79.96.134:8007/
    658,olo,http://212.79.96.134:8008/
    659,inzerttv,http://212.79.96.134:8009/
    660,ftv,http://212.79.96.134:8010/
    661,prima zoom,http://212.79.96.134:8011/
    663,slagrtv,http://212.79.96.134:8013/
    664,o24,http://212.79.96.134:8015/
    665,ov,http://212.79.96.134:8016/
    666,noe,http://212.79.96.134:8017/
    667,metropol,http://212.79.96.134:8018/
    668,PRİMALOVE,http://212.79.96.134:8019/
    669,NOVACİNEMA,http://212.79.96.134:8020/
    670,primacool,http://212.79.96.134:8021/
    671,novasport,http://212.79.96.134:8023/
    672,1clasic,http://212.79.96.134:8024/
    673,barrandov,http://212.79.96.134:8022/
    676,Discovery,http://max-tv.at.ua/load/0-0-1-96-20
    679,viasat sport,http://178.49.8.54:1234/udp/239.1.13.3:1234
    680,3D,http://89.208.33.168:8200
    703,videolina,http://178.33.229.111/live/mp4:Videolina/playlist.m3u8
    704,myebika,http://188.226.124.127:81/udp/239.255.2.2:1234
    808,JOJ,http://88.212.10.27:81/streams/joj.m3u8
    810,jojplus,http://88.212.10.27:81/streams/jojplus.m3u8
    811,region,http://88.212.10.27:81/streams/region.m3u8
    812,stv1,http://88.212.10.27:81/streams/stv1.m3u8
    813,stv2,http://88.212.10.27:81/streams/stv2.m3u8
    814,TA3,http://88.212.10.27:81/streams/ta3.m3u8
    815,RETE4,http://188.230.155.180:1234/udp/239.1.1.145:5000
    816,KANALD,http://86.105.253.79:9231/kanald.asf
    818,rodina tv,http://tvrodina.com:9999/
    819,rila tv somakov,http://109.160.76.6:90/rila.mpeg
    820,nova,http://31.13.218.243:1935/rtplive/nova_1000kbps.stream/playlist.m3u8?wowzasessionid=612135838
    ext,canal plus1,http://chunk-output-1.live.tv-radio.com/canalplus/android/index/1200/02.m3u8
    ext,canal plus2,http://chunk-output-1.live.tv-radio.com/canalplus/android/index/1040/02.m3u8
    ext,canal plus3,http://chunk-output-1.live.tv-radio.com/canalplus/android/index/1050/02.m3u8
    ext,canal plus4,http://chunk-output-1.live.tv-radio.com/canalplus/android/index/1300/02.m3u8
    ext,canal plus5,http://chunk-output-1.live.tv-radio.com/canalplus/android/index/1060/02.m3u8
    ext,diva universal,http://86.105.253.79:9037/divatv.asf
    ext,tvr1,http://86.105.253.79:9031/tvr1.asf
    ext,tvr2,http://86.105.253.79:9032/tvr2.asf
    ext,antena1,http://86.105.253.79:9033/antena1.asf
    ext,b1,http://86.105.253.79:9131/b1tv.asf
    ext,CNN,http://86.105.253.79:9135/cnn.asf
    ext,TCM,http://86.105.253.79:9136/trinitas.asf
    ext,filmlcz,mms://stream.hdtv1.cz/Film1cz-live
    ext,lux,mms://streaming.tvlux.sk/tvluxlive/?MSWMExt=.asf
    ext,focus(nl) ,mms://85.17.92.99/gptv
    ext,Sport1,http://86.105.253.79:9133/sport1.asf
    ext,Discovery,http://86.105.253.79:9134/discovery.asf
    ext,Tv1000,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.1:1234
    ext,Tv1000Action,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.3:1234
    ext,Retro,http://212.79.96.134:8016/
    ext,Noe,http://212.79.96.134:8017/
    ext,Prima Love,http://212.79.96.134:8019/
    ext,ntvspor,http://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tv_ntvspor/smil:ntvspor_ipad.smil/playlist.m3u8
    ext,eurosport hd2,http://esioslive2-i.akamaihd.net/hls/live/201150/AL_ESP2_INT_ENG/playlist_1800.m3u8
    ext,eurosport hd1,http://esioslive2-i.akamaihd.net/hls/live/201149/AL_ESP1_INT_ENG/playlist_1800.m3u8
    ext,Sport1 Rus,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.75:5000
    ext,Nova Sport,http://212.79.96.134:8014/
    ext,Sport1,http://86.105.253.79:9133/sport1.asf
    ext,DivaUniversal,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.72:5000
    ext,Moskva 24,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.13:1234
    ext,A Tv,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.19:1234
    ext,Galaxsy,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.20:1234
    ext,body,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.22:1234
    ext,optimistic,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.29:1234
    ext,Oxota,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.32:1234
    ext,K47,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.1.36:1234
    ext,europa plustv,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.2.9:1234
    ext,Tv1000,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.1:1234
    ext,Tv1000Rus,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.2:1234
    ext,Tv1000Action,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.3:1234
    ext,Psiko,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.3.5:1234
    ext,K49,http://89.105.156.53:7781/udp/239.255.4.2:1234
    ext,mediaset 1,http://188.230.155.180:1234/udp/239.1.1.123:5000
    ext,Tele 5,http://188.230.155.180:1234/udp/239.1.1.140:5000
    ext,Nova Sport,http://212.79.96.134:8014/
    ext,Tlc,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.29:5000
    ext,AnmalPlanet,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.30:5000
    ext,ViasatExplorer,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.33:5000
    ext,Sony,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.70:5000
    ext,FoxLife,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.85:5000
    ext,ViasatHistory,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.88:5000
    ext,ViasatSport,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.138:5000
    ext,Mtv Hits,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.208:5000
    ext,MtvRocks,http://95.188.126.233:1234/udp/233.7.70.209:5000
    ext,ActpTv,http://89.208.33.168:9051
    ext,hd media 3d,http://89.208.33.168:8200
    ext,Discovery,http://86.105.253.79:9134/discovery.asf

• Bir listede ben vereyim radyodelisi'nden ALINTIDIR....
    ext,ntv,http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    ext,e2,http://strm-l.glb.mncdn.net:1935/tv_.../playlist.m3u8
    ext,star,http://strm-l.glb.mncdn.net/tv_start.../playlist.m3u8
    ext,atv,rtsp://live.sabah.com.tr:443/atv/atv3/
    ext,cine5,mms://yayin.cine5.com.tr/cine5
    ext,haber turk,http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    ext,sine turk,mms://yayin.networkbil.com/sinematurk
    ext,kral tv,http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    ext,ntv sport,http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    ext,ShowTV,mms://yayin5.canlitv.com/showtv
    24 TV = rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/kanal24/kanal243
    24 TV = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/kanal24/kanal243
    24 TV =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    67 TV= rtsp://yayin3.canliyayin.org/actsistem
    67 TV = mms://50.7.242.242/actsistem
    A HABER = rtsp://5.63.151.4:443/ahaber/ahaber3
    A HABER = rtsp://live.sabah.com.tr:443/ahaber/ahaber3
    A9 TV = rtmp://85.17.29.89/live/myStream_2
    ABANT TV = rtmp://85.17.147.211/live/abanttv
    ADANA KOZA TV = rtmp://kozatv.garantisistem.com:1935/kozatv/kozatv2
    ADANA TV = rtmp://adanatv.garantisistem.com:1935/adanatv/adanatv2
    AHİ TV HD = rtmp://stream.taksimbilisim.com:1935/ahitv/bant1
    AHİ TV SD = rtmp://stream.taksimbilisim.com:1935/ahitv/bant2
    AKDENIZ TV = mms://78.187.235.199:4545
    AKİT TV = mms://yayin.networkbil.com/akittv
    AKS TV = mms://yayin.canlitv.com/akstv
    AKSU TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/maras_aksutv
    ALANYA ATV = rtmp://stream2.taksimbilisim.com/alanyatv/bant1
    ALTAŞ TV = rtmp://tv.tvdunyasi.tv/live/ordu_altastv
    ALTERNATİF TV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com
    Livestream - Page not found
    https://cdn.livestream.com/grid/LSPl...&autoPlay=true

ANADİLİ TV=http://yayin5.canliyayin.org/anadilitv
    ANADOLU TV = rtmp://anadolutv.radyotvyayini.com/rtplive/anadolutv.sdp
    ANC TV= rtmp://212.64.200.238/livepkgr/livestream
    ANTENSİZ TV =http://yayin4.canliyayin.org/antensiztv
    ART AKSARAY TV = mms://yayin.canlitv.com/arttv
    ART AMASYA = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/amasya_art
    ART USAK TV = mms://yayin.canlitv.com/usakart
    ATV = rtsp://5.63.151.4:443/atv/atv2
    ATV = rtsp://live.sabah.com.tr:443/atv/atv3/
    ATV AVRUPA = rtsp://5.63.151.4:443/atveu/atveu3
    ATV AVRUPA = rtsp://live.sabah.com.tr:443/atveu/atveu3
    ATV Azerbaycan = rtmp://85.132.44.99:1935/bakutv/atv.sdp
    ATV Azerbaycan =http://85.132.44.99:1935/bakutv/atv.sdp/playlist.m3u8
    AY TV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/aytv/bant1
    AY TV =http://stream.taksimbilisim.com:1935.../playlist.m3u8
    AZ TV Azerbaycan= rtmp://lswb-de-08.servers.octoshape.net:1935/live/aztvmainchannel
    AZ TV Azerbaycan = rtmp://aztv.fms.visionip.tv/live/aztv-aztv-live-25f-4x3-SDq
    AZ TV Azerbaycan = rtmp://85.132.44.105:1935/limited/aztv.sdp
    AZ TV Azerbaycan =http://85.132.44.105:1935/limited/az.../playlist.m3u8
    BAKILI TV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com
    http://cdn.livestream.com/grid/LSPla...&autoPlay=true

BALKAN TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/balkanrtv
    BARIŞ TV = mms://yayin.canlitv.com/baristv
    BAŞAKSEHİR BELEDİYE TV =http://yayin5.canliyayin.org/basaksehir
    BEA TV = rtmp://88.255.100.215/live/livestream
    BELGESEL TV = mms://yayin.networkbil.com/belgeseltv
    BELGESEL TV =http://yayin.tv-fm.com/belgeseltv
    BENGÜTÜRK TV =http://yayin3.canliyayin.org/benguturk
    BENGÜTÜRK TV = mms://yayin4.canliyayin.org/benguturk
    BERAT TV = rtmp://live.gostream.nl/armaholding?ID=A5D1E2A9AA10/berattv
    BEREKET TV = rtmp://fl1.sz.xlcdn.com:80/live/_definst_/sz=berekettv=berekettv_3
    BEYAZ TV = rtsp://88.255.227.30/beyaztv
    BEYAZ TV = mms://88.255.227.30/beyaztv
    BEYAZ TV =http://188.132.217.125/stream-low.m3u8
    BEYAZ TV = rtmp://195.33.219.122/live/beyaztv_54_1
    BİLİM TV = rtmp://radyotv.sdu.edu.tr:1935/live/bilimtv2
    BLOOMBERG HT = rtmp://stream.ciner.com.tr/bloomberght/bloomberght1
    BRT TV 1 = mms://bms.brtk.net/brttv
    BRT TV 2 = mms://bms.brtk.net/brt2
    BTV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/btv/bant1
    BUGÜN TV = rtmpt://94.75.221.227/iphone/BugunTV2
    BURSA AS TV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/astv/bant1
    BURSA KANAL 16= rtmp://stream43.speednext.com/kanal16/kanal16
    BURSA LİNE TV= rtmp://217.116.196.97/live/bursalinetvinternet
    BURSA OLAY TV= rtmpt://stream.yayindayiz.biz:80/olaytv/olaytv
    BURSASPOR TV= rtmp://stream.yayindayiz.biz:80/Bursaspor/bursaspor
    BURSASPOR TV = rtmp://stream.yayindayiz.biz/Bursaspor/bursaspor
    BURSASPOR TV =
    stream.yayindayiz.biz
    Wowza Streaming Engine 4 Subscription Edition 4.7.7 build20181108145350
    http://stream.yayindayiz.biz/Bursasp.../playlist.m3u8

BURSA TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/bursatv
    CAN ERZİNCAN TV = rtmp://win5.yayinda.org/canerzincantv/canerzincantv
    CAPİTAL TV = rtmp://cdn-the-2.musicradio.com:80/LiveVideo/Capital
    CEM TV = rtmp://95.211.185.45:1935/livestream/cemtv
    CİNE 5 = mms://yayin.cine5.com.tr/cine5
    CNBC-e = mms://85.111.3.55/cnbce
    CNBC-e = rtmp://strm-l.glb.mncdn.net/tv_cnbce/cnbce3
    CNBC-e = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/tv_cnbce/cnbce3
    CNBC-e = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_dgzvflij_3@93821
    CNN SPOR = mms://yayin.networkbil.com/cnnspor
    CNN TÜRK = mms://yayin5.canlitv.com/cnnturk
    CNN TÜRK = rtmp://live.dtv.cubecdn.net:80/cnnturktv/CNNTurk3
    CRT TV = rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/crttv1
    CTV Azerbaycan = mms://85.132.52.210:1755
    CTV Azerbaycan = rtsp://85.132.52.210:1755
    ÇAĞRI TV = rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/cagritv
    ÇANAKKALE TON TV = rtmp://217.116.196.97/live/tontv
    ÇANAKKALE TON TV = rtmp://yayin1.yayindakiler.tv/live/tontv
    ÇAY TV = rtsp://yayin.caytv.com.tr/CayTv
    ÇİZGİ FİLM TV = mms://yayin.tv-fm.com/cizgifilmtv
    ÇİZGİ FİLM TV = mms://yayin.networkbil.com/cizgifilmtv
    DEHA TV = rtmp://stream2.taksimbilisim.com/deha/bant1
    DENGE TV = mms://yayin.canlitv.com/dengetv
    DENİZ TV = rtmp://win5.yayinda.org:1935/deniztv/deniztv
    DESTAN TV = mms://yayin.canlitv.com/destantv
    DİJLE TV = rtmp://yayin.mirasis.com.tr:1935/live/dicletv
    DİYANET TV = mms://www.diyanet.gov.tr/dyn
    DOST TV = rtmp://dosttv.garantisistem.com:1935/dosttv/dosttv2
    DREAM TV = rtmp://dcdn.motiwe.com/dreamtv/dreamtvweb.stream
    DREAM TV =http://dcdn.motiwe.com/dreamtv/dream.../playlist.m3u8
    DRT TV = rtmp://yayin1.yayindakiler.tv:1935/live/denizlidrttv
    DRT TV =http://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-drttv?ashes=
    DÜNYA TV = rtmp://eu01.kure.tv:80/liveedge/dunya3
    DÜNYA TV Azerbaycan =
    DÜZCE TV = mms://yayin.canlitv.com/duzcetv
    E2 =http://strm-l.glb.mncdn.net:1935/tv_.../playlist.m3u8
    E2 = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_tpyd5fon_4@91303 E HABER TV =http://78.186.46.169:3100/listen.pls
    EDESSA TV = rtmp://77.245.64.2/edessatv/edessatv
    EDİRNE TV = rtmp://radyo.sistemhost.com/etv/live
    EGE TV = mms://213.142.142.213/ege tv
    EKİN TV = rtmp://stream.pivol.com:1935/livestream/ekintvyeni
    EL TV Azerbaycan = mms://80.69.49.62:1755
    ELAZIĞ KANAL 23 = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv:1935/live/elazig_kanale
    ERT KONYA = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/konya_erttv
    ERT ZONGULDAK = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/zonguldak_erttv
    ES TV = rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/estv/eskisehir_livetv
    ETV MANİSA =http://player.iyimix.com/player.swf?.../yayin/etv.xml
    EURONEWS TÜRKİSH = rtsp://fr-par-5.stream-relay.hexaglobe.net:1935/rtpeuronewslive/tr_video750_flash_all.sdp
    EXPO TV = rtmp://powerstream.iphonewebtown.com:1935/expotv/expotv
    FCB TV Azerbaycan =http://yatv.ru/files/swf/container.s...234&autoplay=1
    FİNEST TV =http://78.188.152.96:1466
    FIRAT TV = mms://streamtv.firat.edu.tr:8080
    FLASH TV = mms://yayin.canlitv.com/flashtv
    FLASH TV = mms://yayin5.canlitv.com/flashtv
    FLASH TV = rtmp://stream1.yayinizle.com/flashtv/flashtv
    FOG TV = rtmp://83.149.127.89/fogtv/fogtv21
    FOX BELGESEL = mmsh://yayin.tv-fm.com/foxbelgesel?MSWMExt=.asf
    FOX BELGESEL = mms://yayin.networkbil.com/foxbelgesel
    FOX TV = rtmp://fox-l.mncdn.com:80/foxtv_web/foxtv3
    FOX TV = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv/foxtv/foxtv3
    FOX TV = mms://yayin5.canlitv.com/foxtv
    GALA TV = rtmp://live.gostream.nl/armaholding/gala
    GALATASARAY TV = rtmp://cdn21.motiwe.com/live/gstv370
    GAZİANTEP MEGA TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/gaziantep_mega
    GAZİANTEP OLAY TV= rtmp://stream.taksimbilisim.com/olaytv/bant1
    GELİŞİM TV= rtmp://stream2.taksimbilisim.com/gelisimtv/bant1
    GENÇ TV= rtmp://212.175.65.69/live/BQ2HJKN
    GİMSA TV= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/ankara_gimsatv
    GÖZYAŞI TV = mms://yayin3.canliyayin.org/gozyasitv
    GÜN TV = rtmp://yayin1.yayindakiler.tv:1935/live/diyarbakirguntv
    GÜNAZ TV Azerbaycan = mms://v1.webcasting.granicus.com/webcasting_gunaz
    GÜNEŞ TV = mms://yayin.canlitv.com/MalatyaGunesTV
    GÜNEY TV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/tarsusguneytv/bant1
    GTV = rtmp://stream2.taksimbilisim.com/gtv/bant1
    HABER 61 TV = rtmp://win8.yayinda.org/haber61tv/haber61tv
    HABER TÜRK = mms://yayin5.canlitv.com/haberturk
    HABER TÜRK = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/haberturk/haberturk2
    HABER TÜRK =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    HALK TV = rtmp://37.77.4.18:1935/live/halktv
    HALİS TV= mms://yayin5.canliyayin.org/halistv
    HAMSİ TV = rtmp://win5.yayinda.org:1935/hamsitv/hamsitv
    HAYAT TV= mms://yayin.canlitv.com/hayattv
    HEART TV = rtmp://cdn-sov-2.musicradio.com:80/LiveVideo/Heart
    HEYDARBABA TV Azerbaycan = rtsp://85.17.147.211/heydarbaba
    HD SİNEMA = mms://yayin.networkbil.com/sinema
    HD SİNEMA 1 = mms://yayin.networkbil.com/sinema1
    HD SİNEMA 2 = mms://yayin.networkbil.com/sinema2
    HD SİNEMA 3 = mms://yayin.networkbil.com/sinema3
    HD SİNEMA 4 = mms://yayin.networkbil.com/sinema4
    HD SİNEMA 5 = mms://yayin.networkbil.com/sinema5
    HD SİNEMA 6 = mms://yayin.networkbil.com/sinema6
    HD SİNEMATÜRK = mms://yayin.networkbil.com/sinematurk
    HİLAL TV = mms://yayin3.canliyayin.org/hilaltv
    HİZMET TV = mms://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-hizmettv?ashes=
    HTV = rtmp://m4.webvideocore.net/live/6ddkiv179ikokss8c40w
    İCTİMAİ TV Azerbaycan = mmsh://85.132.78.130:12345
    İCTİMAİ TV Azerbaycan = rtmp://85.132.44.105:1935/bakutv/itv.sdp
    İCTİMAİ TV Azerbaycan =http://85.132.44.105:1935/bakutv/itv.sdp/playlist.m3u8
    İDMAN TV Azerbaycan = rtmp://lswb-de-08.servers.octoshape.net:1935/live/aztvsport
    İDMAN TV Azerbaycan =http://lswb-de-08.servers.octoshape..../playlist.m3u8
    İMC TV = rtmp://stream.pivol.com:1935/livestream/imctv
    İNTERAZ TV Azerbaycan = rtmp://cdn4.video.az:1935/live/interaz
    İNT KUZEY TV = rtmp://win5.yayinda.org/kuzeytv/kuzeytv
    İSTANBUL TV = rtmp://85.25.122.231/istv2/klip/stream
    İSTANBULPİX = rtmp://213.128.92.166:80/live/turkpix
    İSTİQLAL TV Azerbaycan = rtmp://yayin.istiqlaltv.com/live/istiqlaltv
    İSTWEB TV = rtmp://wowza.istweb.tv:1935/webtv/webtv_wowza1
    KAÇKAR TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/rize_kackartv
    KADIRGA TV = rtmpe://sr1.netmedya.org/kadirga-tv/live.sdp
    KADİRLİ TV= mms://yayin.canlitv.com/kadirlitv
    KANAL 09 = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/aydin_kanal09
    KANAL 3 = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kanal3/bant1
    KANAL 5 = mms://yayin.canlitv.com/kanal5
    KANAL 7= mms://yayin5.canlitv.com/kanal7
    KANAL 7 = rtmp://live.gostream.nl/kanal7/kanal7
    KANAL 7 =http://live.gostream.nl/kanal7/kanal7/playlist.m3u8
    KANAL 7 HQ = rtmp://live.gostream.nl/kanal7hq/kanal7hq
    KANAL 7 İNT = rtmp://live.gostream.nl/kanal7int/kanal7int
    KANAL 7=
    mobil.gostream.nl
    Wowza Streaming Engine 4 Perpetual Edition 4.2.0 build15089
    http://mobil.gostream.nl/kanal7iphon.../playlist.m3u8

KANAL 9= rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/kanal9
    KANAL 13 Azerbaycan =
    cdn.livestream.com

KANAL 15 =http://77.245.150.95/hds-live/livepk...livestream.f4m
    KANAL 17=http://x2630917x.api.channel.livestr.../playlist.m3u8
    KANAL 19= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/corum_kanal19
    KANAL 23= rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/kanal23
    KANAL 25= mms://yayin.canlitv.com/kanal25
    KANAL 26= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv:1935/live/eskisehir_kanal26
    KANAL 27 ANTEP = rtmp://yayin3.canliyayin.org/live/antep_kanal27
    KANAL 32 = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/kanal32
    KANAL 33 = rtmpe://sr1.netmedya.org/kanal-33/live.sdp
    KANAL 34= rtmp://stream11.teknikdata.com/kanal34/kanal34
    KANAL 35= rtmp://37.123.100.242:1935/live/live1
    KANAL 38= mms://yayin.canlitv.com/kanal38
    KANAL 48 = rtsp://85.25.246.124/kanal48
    KANAL 52 = rtmp://stream.taksimbilisim.com:1935/tv52/bant1
    KANAL 54= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/sakarya_kanal54
    KANAL 55 = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kanal55/bant1
    KANAL 56 = rtmp://stream19.speednext.com/kanal56/kanal56
    KANAL 59=http://www.biziizle.com/player/SAlone.asp?id=123
    KANAL 60= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/tokat_kanal60
    KANAL 66 = mms://yayin.networkbil.com/sinema
    KANAL 68= mms://yayin3.canliyayin.org/kanal68
    KANAL 78 = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/karabuk_kanal78
    KANAL 80 = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/osmaniye_mrt
    KANAL 99= rtmp://188.138.94.225:8086/kanal99/kanal99
    KANAL 2000= rtmp://stream2.taksimbilisim.com/kanal2000/bant1
    KANAL A= rtsp://88.255.31.105:554/kanala1
    KANAL A= rtmp://yayin.yayin.tv.tr:1935/kanala/kanala1
    KANAL A= rtmp://yayin.yayin.tv.tr:1935/kanala/kanala2
    KANAL A=http://iphone.noc.com.tr/kanala/smil.../playlist.m3u8
    KANAL ALANYA= mmsh://kanalalanya.com:82/kanalalanya?MSWMExt=.asf
    KANAL Avrupa= rtmp://kanal-avrupalivefs.fplive.net/kanal-avrupalive-live/_definst_/stream1
    KANAL B= rtmp://212.174.233.129/livepkgr/mylivestream
    KANAL BEN TV = rtmp://kanalben.cubecdn.net/live/kanalben1
    KANAL D = rtmp://live.dtv.cubecdn.net/kdmobil/KanalD1
    KANAL D = rtmp://dcdn.motiwe.com:80/dogantv/kanald.stream
    KANAL E = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/elazig_kanale
    KANAL F = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kanalf/bant1
    KANAL G = mms://yayin3.canliyayin.org/kanalg
    KANAL İSLAM = mms://yayin.tv-fm.com/kanalislam
    KANAL HAYAT= rtmp://lvs.wowza.jay.net:1935/kkrtv/tv
    KANAL K = rtmp://69.65.38.152/besmallah/cam4
    KANAL M = mms://yayin.networkbil.com/kanalm
    KANAL MAVİ = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/trabzon_kanalmavi
    KANAL S = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kanal55/bant1
    KANAL SHEKİ Azerbaycan = mms://85.132.55.179:1755
    KANAL T = rtmp://213.128.67.74:1935/live/kanalt2
    KANAL T KIBRIS = mms://212.175.244.10:8081
    KANALTÜRK = mms://yayin5.canlitv.com/kanalturk
    KANALTÜRK = rtmp://94.75.221.227/iphone/KanalTurk3
    KANAL URFA = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kanalurfa/bant1
    KANAL YÖRÜK = mms://yayin5.canliyayin.org/yoruktv
    KAPADOKYA TV= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/nevsehir_kapadokya
    KARADENİZ TV= rtmp://karadeniztv.garantisistem.com:1935/karadeniztv/karadeniz2
    KARADENİZ TÜRK = rtmp://live.gostream.nl/armaholding?ID=A5D1E2A9AA10/karadenizturktv
    KARAHİSAR TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/afyon_karahisartv
    KARAMEL TV= rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/karamel/karamel
    KAY TV= rtmp://217.116.196.97:1935/live/kayserikay
    KAZAKHSTAN = rtmp://online.kazakstan.kz:1935/live/myStream1
    KAZAKHSTAN KPLUS TV = rtmp://KPlus.fms.visionip.tv/live/KPlus-SDq
    KEPEZ TV Azerbaycan = mms://85.132.59.54:1755
    KHAZAR ÜNİVERSİTY TV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com

KIBRIS GENÇ TV = rtsp://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-kibrisgenctv?ashes=
    KIRŞEHİR TV = rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/kirsehirtv
    KOCELİ TV HD = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kocaelitv/bant1
    KOCELİ TV SD = rtmp://stream.taksimbilisim.com/kocaelitv/bant2
    KON TV= rtmp://93.186.117.104/live/kontv
    KONYA TV = rtmp://yayin5.canliyayin.org/live/konyatv
    KORDON TV = rtmp://92.42.35.100/live/kordontv/kordontv
    KÖROĞLU TV= rtmp://stream.taksimbilisim.com/koroglutv/bant1
    KÖY TV= rtmp://188.138.94.225:8086/koytv/koy-tv
    KRAL KARADENİZ TV= mms://yayin.canlitv.com/kralkaradeniz
    KRAL TV = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/kraltv_avrupa/kraltv_avrupa3
    KRAL TV =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    KRAL TV = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_3u7oy7gf_3@93823
    KRAL POP TV= rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/kraltv/kraltv3
    KRAL POP TV=http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    KRAL POP TV= rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_df03h1mc_3@93826
    KRT = rtmp://stream.taksimbilisim.com/karesitv/bant2
    KUZEY TV= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/trabzon_kuzeytv
    LİDER TV Azerbaycan = rtmp://94.20.30.120/livepkgr/livestream3
    LİVE QURAN TV = rtmp://69.65.38.152/besmallah/cam4
    M5 TV = rtmp://85.25.122.231/streamHD/video/stream

MALATYA ER TV = mms://yayin.canlitv.com/malatyaertv
    MALATYA GÜNCEL TV = mms://yayin.canlitv.com/malatyaguncel
    MALATYA GÜNEŞ TV = mms://yayin.canlitv.com/MalatyaGunesTV
    MALATYA TV= mmsh://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-tvmalatya
    MALATYAM TV =http://yayin5.canliyayin.org/malatyamtv
    MAMAŞ TV =
    cdn.livestream.com
    http://cdn.livestream.com/embed/mamasfm?autoPlay=true

MARANKİ TV = mms://yayin3.canliyayin.org/marankitv
    MARATON TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/aydinmaratontv
    MAVİ KARADENİZ TV = rtmp://yayin.mirasis.com.tr/live/mavikaradeniz
    MEDENİYYET TV Azerbaycan = rtmp://lswb-de-08.servers.octoshape.net:1935/live/aztvculturechannel
    MEDİCAL CHANNEL = rtmp://85.25.122.232/medicalC/video/stream
    MEDYA TV= rtmp://medyatv.garantisistem.com/medyatv/medyatv
    MEHTAP TV= rtmp://eu02.kure.tv:80/liveedge/mehtap3
    MELTEM TV= rtmp://83.149.127.89:80/meltemtvcanli/meltemtvcanli
    MERCAN TV = mms://yayin.canlitv.com/mercantv
    MESAJ TV= rtmp://188.138.94.225:8086/mesajtv/mesaj-tv
    METRO TV = rtmp://win5.yayinda.org/metro/metro
    MIHR TV= mmsh://rmserver5.mihr.com:8080/wmtencoder/nurtv_tr.wmv
    MİNİKA ÇOCUK TV= rtsp://5.63.151.4:443/minikacocuk/minikacocuk3
    MİNİKA GO TV= rtsp://5.63.151.4:443/minika/minika3
    MMC TÜRK = rtmp://live.gostream.nl/armaholding?ID=A5D1E2A9AA10/mmctv
    MOBİLİTY CHANNEL = rtmp://eu02.kure.tv:80/liveedge/mobility3
    MPL TV= rtsp://mpl.dyndns.tv/MPL
    MTV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com

MUĞLA 21. YÜZYIL TV =
    yayin.canlitv.com
    Origin DNS error | yayin.canlitv.com | Cloudflare
    http://yayin.canlitv.com/21yytv

MULTİ TV = mms://109.70.5.84/MultiTV
    MUZ TV Azerbaycan = rtmp://85.132.85.190:1935/live/muztv.stream
    MÜJDE TV = rtmp://mujdetv.radyotvyayini.com/rtplive/mujdetv.sdp
    NİĞDE NTV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/nigdentv/bant1
    NTV= mms://85.111.3.55/ntv
    NTV= rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv:1935/tv_ntv/ntv3
    NTV =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    NTV = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_nxzy16b7_3@93818
    NTV SPOR = mms://85.111.3.55/ntvspor
    NTV SPOR = rtmp://strm-l.glb.mncdn.net/tv_ntvspor/ntvspor3
    NTV SPOR =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    NTVSPOR HD = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_d0cu2c39_3@93811
    NUR TV = rtsp://rmserver5.mihr.com:8080/wmtencoder/nurtv_tr.wmv
    ODTU TV= mms://144.122.56.15/ODTU-TV"
    ON 4 TV= rtmp://50.7.242.106/live/tv2
    ORMAN TV= mms://yayin.networkbil.com/ormantv
    ORF 1 Avusturya =http://apasfwl.apa.at:80/orf1_q6a/orf.sdp/manifest.f4m
    ORF 2 Avusturya =http://apasfwl.apa.at:80/orf2_q6a/orf.sdp/manifest.f4m
    ORF 3 Avusturya =http://apasfwl.apa.at:80/orf3_q6a/orf.sdp/manifest.f4m
    ORF SPORT + Avusturya =http://apasfwl.apa.at:80/orfs_q4a/orf.sdp/manifest.f4m
    ORT Osmaniye=http://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-ortosmaniye
    ÖNCÜ TV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/oncutv/bant1
    PAMUKKALE TV = rtmp://95.173.164.247/live/ptv
    PLANET ÇOCUK = rtmp://planetler.ercdn.net/live/planet2
    PLANET PEMBE = rtmp://planetler.ercdn.net/live/planet3
    PLANET SİNEMA = rtmp://planetler.ercdn.net/live/planet4
    PLANET TÜRK = rtmp://planetler.ercdn.net/live/planet1
    POWER TÜRK = rtmp://46.20.4.42:80/powerturk/powerturk2
    RTV Azerbaycan = mms://85.132.67.74:1755
    RUMELİ TV= rtsp://yayin.canlitv.com/rumelitv
    SAĞLIK TV =http://yayin5.canliyayin.org/sagliktv
    SAMANYOLU AMERİKA= rtmp://stream2.ebru.tv/live/samanyolu_usa_1.sdp
    SAMANYOLU AVRUPA = rtmp://fml.ams.1B3E.edgecastcdn.net/201B3E/STVEU1
    SAMANYOLU AVRUPA = mms://208.65.101.208/STVAVRUPA1052E
    SAMANYOLU HABER = mms://yayin5.canlitv.com/shaber
    SAMANYOLU HABER = rtmp://eu02.kure.tv:80/liveedge/shaber3
    SAMANYOLU HABER =http://eu02.kure.tv:80/liveedge/shaber3/playlist.m3u8
    SAMANYOLU TV = mms://yayin5.canlitv.com/stv
    SAMANYOLU TV = rtmp://eu02.kure.tv:80/liveedge/stv3
    SAMANYOLU TV=http://eu02.kure.tv:80/liveedge/stv3/playlist.m3u8
    SAMSUN ÇTV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/samsun_crt
    SELAM TV = rtmp://yayin.yayin.tv.tr:1935/live/selamtv
    SEMERKAND TV= rtmp://91.194.90.61/Semerkand/Live
    SES TV Azerbaycan = rtmp://94.20.20.135/tv/canli/clientPlayStream
    SHOPPİNG TV = rtmp://77.79.103.154:1935/ShoppingTv/live/live
    SHOW TV = mmsh://yayin.canlitv.com/showtv
    SHOW TV = mms://yayin5.canlitv.com/showtv
    SHOW TV = rtmp://show.garantisistem.com:1935/showtv/show2
    SHOW TV = rtmp://show.garantisistem.com:1935/showtv/_definst_/mp4:show2
    SHOW TV = rtmp://fml.45FB.edgecastcdn.net/2045FB/showtv6/showtv6
    SİMURG TV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com

SİPAŞ VİZYON = mms://78.187.172.215:8080
    SİVAS SRT TV= rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/sivas_srt
    SİYER TV =http://50.7.234.58:82/siyertvmedya/
    SKY TÜRK TV = rtmp://195.33.219.123/live/skyturk_54_1
    STAR TV = rtmp://strm-l.glb.mncdn.net/tv_startv/star3
    STAR TV =http://strm-l.glb.mncdn.net/tv_start.../playlist.m3u8
    STAR TV HD = rtmpe://cp195822.live.edgefcs.net:1935/live/1_arugyvor_1@93816
    SUN TV= rtmp://stream2.taksimbilisim.com/suntv/bant1
    SÜPER TV = rtmp://5.135.69.217/live/supertv
    ŞAHİN TV Azerbaycan =
    cdn.livestream.com

TARIM SU TV= rtmp://stream.taksimbilisim.com/tarimsutv/bant1
    TARIM TV = mms://85.111.4.61/tarim
    TARIM TÜRK = rtmp://31.210.43.84/live/myStream_1
    TARSUS GÜNEY TV = rtmp://stream.taksimbilisim.com/tarsusguneytv/bant1
    TBMM TV= rtmp://212.175.12.150/livepkgr/livestream
    TEK RUMELI TV= mms://yayin.canlitv.com/tekrumelitv/
    TELECİNE = rtmp://win5.yayinda.org/telecine/telecine
    TEMPO TV =http://91.93.118.165/hds-live/tempot...livestream.f4m
    TGRT EU = rtmp://live.tgrt.de/live/TGRT
    TGRT Belgesel= rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/tgrt_belgesel/tgrt_belgesel3
    TGRT Belgesel=http://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tg.../playlist.m3u8
    TGRT Haber= rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/tgrt/tgrt2
    TGRT Haber =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tg.../playlist.m3u8
    TJK TV= rtmp://tjk-l.mncdn.com/tjk/tjk2
    TJK TV=http://strm-i.glb.pr.medianova.tv:19.../playlist.m3u8
    TNA TV = rtmp://89.19.13.218/live/tnatv
    TRABZON TV = mms://yayin.canlitv.com/trabzontv
    TRAKYA TÜRK TV = rtmp://46.105.56.139/live/trakyaturk
    TRT 1 = mms://yayin.canlitv.com/trt1
    TRT 1 = mms://yayin5.canlitv.com/trt1
    TRT 1 = rtmp://trt-i.mncdn.com/trt1/trt1
    TRT 1 =http://trt-i.mncdn.com/trt1/trt1/playlist.m3u8
    TRT HABER = mms://95.0.159.131/TV2
    TRT HABER = mms://95.0.159.138/TV2
    TRT HABER = mms://yayin5.canlitv.com/trthaber
    TRT HABER =http://trt-i.mncdn.com/trthaber/trthaber/playlist.m3u8
    TRT SPOR = mms://95.0.159.131/TV3
    TRT SPOR = mms://95.0.159.138/TV3
    TRT SPOR = rtmp://mn-l.mncdn.com/trtspor4/trtspor4
    TRT SPOR =http://mn-l.mncdn.com/trtspor4/trtspor4/playlist.m3u8
    TRT ÇOCUK = mms://95.0.159.131/TV4
    TRT ÇOCUK = mms://95.0.159.138/TV4
    TRT ÇOCUK = rtmp://95.0.159.162/rtmplive/broadcast/ipad_trtcocuk
    TRT ANADOLU = mms://95.0.159.131/TV5
    TRT ANADOLU = mms://95.0.159.138/TV5
    TRT ANADOLU = rtmp://95.0.159.162/rtmplive/broadcast/ipad_trtanadolu
    TRT 6= mms://95.0.159.138/TV6
    TRT 6= rtmp://95.0.159.162/rtmplive/broadcast/ipad_trt6
    TRT ARABİC=
    www.watchfomny.com
    watchfomny TV - Error 400 خطأ
    http://www.watchfomny.com/Video/Turk...abic/video.asx

TRT ARAPÇA= mms://95.0.159.138/TRTARABIC
    TRT ARAPÇA= rtmp://95.0.159.161/rtmplive/broadcast/ipad_trtarabic
    TRT AVAZ = mms://95.0.159.138/TRTAVAZ
    TRT AVAZ = rtmp://95.0.159.161/rtmplive/broadcast/ipad_trtavaz
    TRT BELGESEL = mms://95.0.159.138/TRTBELGESEL
    TRT BELGESEL = rtmp://95.0.159.150/rtmplive/broadcast/ipad_trtbelgesel
    TRT HD= mms://95.0.159.138/TRTHD
    TRT HD = rtmp://95.0.159.161/rtmplive/broadcast/ipad_trthd
    TRT MÜZİK = mms://95.0.159.138/TRTMUZIK
    TRT MÜZİK = rtmp://95.0.159.161/rtmplive/broadcast/ipad_trtmuzik
    TRT OKUL= mms://95.0.159.138/TRTOKUL
    TRT OKUL= rtmp://95.0.159.162/rtmplive/broadcast/ipad_trtokul
    TRT TÜRK = mms://95.0.159.138/TRTTURK
    TRT TÜRK = rtmp://95.0.159.150/rtmplive/broadcast/ipad_trtturk
    TUNA SHOPPİNG TV= rtsp://media2.kure.tv:1935/live/tuna3
    TÜRKMENELİ TV = mms://213.142.142.213/turkmenelitv
    TV1= rtmp://stream.taksimbilisim.com:1935/tv1/bant1
    TV2 = rtmp://live.dtv.cubecdn.net/tv2/TV2_3
    TV2 = rtmp://195.33.219.123/live/tv2_54_1
    TV5 = mmsh://yayin3.canliyayin.org/tv5
    TV8 = mms://yayin5.canlitv.com/tv8
    TV8 = rtmp://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tv8/_definst_/tv8_live3
    TV8 =http://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tv.../playlist.m3u8
    TV8= rtmp://strm-3.tr.medianova.tv/tv8/tv8_live3
    TV8=http://strm-i.glb.pr.medianova.tv/tv.../playlist.m3u8
    TV10 = rtmp://176.31.239.67/tv10/livestream
    TV41= rtmp://stream.taksimbilisim.com/tv41/bant1
    TV EM = rtmpe://sr3.netmedya.org/em-tv/live.sdp
    TV EM =http://sr1.netmedya.org:1935/em-tv/l.../playlist.m3u8
    TV FM= mmsh://yayin.tv-fm.com/cizgifilmtv?MSWMExt=.asf
    TV FM = mms://yayin.tv-fm.com/cnnspor
    TV KAYSERİ = mms://yayin3.canliyayin.org/eliftv
    TVM = mms://euro3.bizidinle.com/yayin-bd-tvmalatya?ashes=&MSWMExt=.asf
    TVM TÜRK = rtmp://live.ilive.to/redirect/535j2adsuoxs0jr
    TVM TÜRK =http://mobilestreaming.ilive.to:1935...playplist.m3u8
    TV NET = rtmp://91.93.118.165/tvnet/livestream
    UFUK TV = mms://yayin.canlitv.com/ufuktv
    ULUSAL TV = rtmp://stream1.yayinizle.com/ulusaltv/ulusaltv
    UŞAK EGEM TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/usak_egemtv
    ÜLKE TV =http://live.gostream.nl/ulketvhq/ulketvhq/playlist.m3u8
    VAN TV = mms://yayin4.canliyayin.org/vantv
    VATAN TV = rtmp://yayin.mirasis.com.tr/live/vatantv
    VİZYONTÜRK TV = rtsp://yayin.canlitv.com/kralkaradeniz
    VTV= rtmp://stream2.taksimbilisim.com/kanalvip/bant1
    VUSLAT TV= mms://yayin.canlitv.com/malatyavuslattv
    WOMAN LİFE TV = rtsp://yayin5.canliyayin.org/womanlife
    WORLD BEAUTY CHANNEL= rtmpe://85.25.122.232/wbc2/video/stream
    WORLD TRAVEL CHANNEL HD = rtmp://stream.taksimbilisim.com:1935/wtc/bant1
    WORLD TRAVEL CHANNEL HD =http://stream.taksimbilisim.com:1935.../playlist.m3u8
    XEZER TV Azerbaycan =http://****/QfKWtq
    XEZER TV Azerbaycan = mmsh://8.21.48.54/xazar?TICKET=6e02c87814718291e36256298fdf9f7f%7C91583426=http://www.glwiz.com/ajax.aspx?activity=add&ppoint=Xazar+TV&&ref=361028514&MSWMExt=.asf
    YAREN TV = rtmp://yarentv.radyotvyayini.com/rtplive/yarentv.sdp
    YENİ ASIR TV= rtsp://live.sabah.com.tr:443/yeniasirtv/yeniasirtv3
    YOL TV = mms://85.214.55.224/yol
    YÖRÜK TV =http://yayin5.canliyayin.org/yoruktv
    YUMURCAK TV = mms://yayin5.canlitv.com/yumurcaktv
    YUMURCAK TV= rtmp://eu02.kure.tv:80/liveedge/yumurcak3
    YUMURCAK TV=http://eu02.kure.tv:80/liveedge/yumurcak3/playlist.m3u8
    YURD TV Azerbaycan = rtmp://85.132.44.105:1935/webtv/yurdtv.sdp
    YURD TV Azerbaycan =http://85.132.44.105:1935/webtv/yurd.../playlist.m3u8
    YURDUM TV = rtmp://live.gostream.nl/armaholding?ID=A5D1E2A9AA10/yurdumtv
    ZİGANA TV = rtmpe://sr4.netmedya.org/zigana-tv/live.sdp
    ZİLE TV = rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/tokat_ziletv

Liste içerisinde simple tv için olan linklerde var, sizler LG tv'nizde http, mms ve mmsh ile başlayan linkleri kullanabilir, kendi listenizi oluşturabilirsiniz. Linkleri listeye eklemeden mutlaka pc'de deneyim WMP ile çalışıp çalışmadığına bakın....

• Maalesef iki gündür şu işi beceremedim. İnat ettim ama olmuyor bir türlü. "Uygulamalar yünlenemedi." hatasından bir türlü kurtulamadım.

Cihaz 32LM660S

- İki farklı flash disk kullandım olmuyor,
    - Logout ardından Login oluyorum, olmuyor,
    - Dosyalarda bozukluk mu var şüphesiyle, LG Developer hesabı açıp IDE ile uygulama geliştiriyorum, kendi emülatöründe canavar gibi çalışıyor ama usb içine atınca yine olmuyor,
    - Fabrika ayarlarına döndürdüm olmuyor,
    - İngiltere (UK) hesabı açtım oradan denedim olmuyor,
    - Yukarıdaki işlemleri defalarca farklı şekilde deniyorum hep aynı hata "Uygulamalar yüklenemedi"

Şu işe bir başlayabilsem ben de birşeyler yapacağım ama daha işin başında takıldım kaldım. #palasibo güncelleme duyurmuş şimdi Smart ayarını rusya yapıp 04.20.51 sürümünü yüklüyorum yine olmazsa kafayı yedirecek bana

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.