Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim olmuyor dedigin uygulamalari buraya at birde biz deneyelim .login olduktan sonra tv ye gel sonra uygulamalari acmaya calis loginden sonra direk acmaya calisirsan acilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 12 Mart 2013; 16:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

Kardesim olmuyor dedigin uygulamalari buraya at birde biz deneyelim .login olduktan sonra tv ye gel sonra uygulamalari acmaya calis loginden sonra direk acmaya calisirsan acilmaz

örnek olarak aşağıdaki oyunu tutorial'lara göre düzenleyip developer test ortamından drm ile derleyerek çıkardım. mümkün değil çalışmıyor.
    http://dl.dropbox.com/u/27753023/20130312102452_131030.zip

Ben işyerimdeki masamda izlemek için uğraşıyorum. Anten vs.. yok. Benim ekranda "Programlanmamış" şeklinde bir yazı var. Yani kanal yüklenmediği için mi acaba çalışmıyor. Dolayısıyla TV'ye geçemiyorum. Alakası olabilir mi? Yanıt için teşekkürler.

• Ondan olacagini sanmiyorum ilk mesajlardaki verilen dosyalari kontrol et duzgun yuklenmismi. Uyduhane widgetini sdk da denedinmi calistirabilirmisin bizim html css bilgimiz olmadigi icin sdk da calistiramadik orngin uyduhanenin arayuzu ekrana geliyor fakat icerik gelmiyor yanlisim yoksa start xml dosyasini index.html ile baglayamiyoruz

• quote:

Ondan olacagini sanmiyorum ilk mesajlardaki verilen dosyalari kontrol et duzgun yuklenmismi. Uyduhane widgetini sdk da denedinmi calistirabilirmisin bizim html css bilgimiz olmadigi icin sdk da calistiramadik orngin uyduhanenin arayuzu ekrana geliyor fakat icerik gelmiyor yanlisim yoksa start xml dosyasini index.html ile baglayamiyoruz

Arkadaşın paylaştığı "Zipten çıkar usbye at.zip" dosyasını da denedim. Rus sitesinden indirdiğim "NStreamVOD-LG.rar" dosyasını da denedim. Usb Fat32 Formatladım hatta windows 7'e güvenmedim HPUSB Disk ile de formatladım. Ama usb dislerdeki "lgapps" klasörünü silince içine resim attığımda smart tv'den resimleri görüyorum. lgapps klasörünü ekleyince maalesef yukarıda bahsettiğim gibi oluyor.

Sizin bahsettiğiniz developer işlemlerini yapacağım ama deneme şansım yok. IDE ortamı eclipse plugin'i olduğu için rahatlıkla geliştirme yapabilirim. Ayrıca Air desteği olduğu için kendi player'ımızı bile yazabiliriz ama şu aleti becerip de çalıştırmam gerekiyor.

• Kardesim kablolu baglaniyorsan kablosuz yap, kablosuz bglaniyorsan kablolu yap.mac adresi degisecegi icin olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

quote:

Ondan olacagini sanmiyorum ilk mesajlardaki verilen dosyalari kontrol et duzgun yuklenmismi. Uyduhane widgetini sdk da denedinmi calistirabilirmisin bizim html css bilgimiz olmadigi icin sdk da calistiramadik orngin uyduhanenin arayuzu ekrana geliyor fakat icerik gelmiyor yanlisim yoksa start xml dosyasini index.html ile baglayamiyoruz

Arkadaşın paylaştığı "Zipten çıkar usbye at.zip" dosyasını da denedim. Rus sitesinden indirdiğim "NStreamVOD-LG.rar" dosyasını da denedim. Usb Fat32 Formatladım hatta windows 7'e güvenmedim HPUSB Disk ile de formatladım. Ama usb dislerdeki "lgapps" klasörünü silince içine resim attığımda smart tv'den resimleri görüyorum. lgapps klasörünü ekleyince maalesef yukarıda bahsettiğim gibi oluyor.

Sizin bahsettiğiniz developer işlemlerini yapacağım ama deneme şansım yok. IDE ortamı eclipse plugin'i olduğu için rahatlıkla geliştirme yapabilirim. Ayrıca Air desteği olduğu için kendi player'ımızı bile yazabiliriz ama şu aleti becerip de çalıştırmam gerekiyor.

Aynen dediklerimi uygula çalışır; usb'yi temizlemişsin zaten. Yine o yukarda bahsettiğin klasörden çıkar usb ye at dediğim dosyayı yükle ve ilk önce tv'den lgapps bölümünden çıkış yap. Sonra usb'yi en üstte bulunan usb hub yerine tak. Myapps'tan uygulamalarıma gir, ordan usb butonunu tıklamadan önce lgapps'a giriş yap. Giriş başarılı deyip 3-5 dakika bekleyecektir. Sonra uygulamalarımdan usb butonunu tıklayarak içeriklere ulaşabilirsin. Yalnız benim anladığım kadarıyla sen tv'den lgapps bölümüne giriş yapmıyorsun çünkü uygulama yüklenemedi hatası sadece giriş yapmadığın için çıkıyor. Diğer arkadaşlar gibi pc'den lgapps'a girip tv'denmi olmasını bekliyorsun yoksa? Sen aynen dediklerimi uygula emin ol düzelecek.

• quote:

quote:

Kardesim olmuyor dedigin uygulamalari buraya at birde biz deneyelim .login olduktan sonra tv ye gel sonra uygulamalari acmaya calis loginden sonra direk acmaya calisirsan acilmaz

örnek olarak aşağıdaki oyunu tutorial'lara göre düzenleyip developer test ortamından drm ile derleyerek çıkardım. mümkün değil çalışmıyor.
    http://dl.dropbox.com/u/27753023/20130312102452_131030.zip

Ben işyerimdeki masamda izlemek için uğraşıyorum. Anten vs.. yok. Benim ekranda "Programlanmamış" şeklinde bir yazı var. Yani kanal yüklenmediği için mi acaba çalışmıyor. Dolayısıyla TV'ye geçemiyorum. Alakası olabilir mi? Yanıt için teşekkürler.

kadir oyun emulatörde çalıştı, tv de çalışıyor .palasibonun dediği gibi ilk başta 5 dk sürüyor açılması ne yaptın çalıştıramadınmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 13 Mart 2013; 0:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

quote:

Aynen dediklerimi uygula çalışır; usb'yi temizlemişsin zaten. Yine o yukarda bahsettiğin klasörden çıkar usb ye at dediğim dosyayı yükle ve ilk önce tv'den lgapps bölümünden çıkış yap. Sonra usb'yi en üstte bulunan usb hub yerine tak. Myapps'tan uygulamalarıma gir, ordan usb butonunu tıklamadan önce lgapps'a giriş yap. Giriş başarılı deyip 3-5 dakika bekleyecektir. Sonra uygulamalarımdan usb butonunu tıklayarak içeriklere ulaşabilirsin. Yalnız benim anladığım kadarıyla sen tv'den lgapps bölümüne giriş yapmıyorsun çünkü uygulama yüklenemedi hatası sadece giriş yapmadığın için çıkıyor. Diğer arkadaşlar gibi pc'den lgapps'a girip tv'denmi olmasını bekliyorsun yoksa? Sen aynen dediklerimi uygula emin ol düzelecek.

TV'yi açıyorum. Uygulamalarım bölümünden üst kısımda bulunan login kısmından çıkış yapıyorum. TV'nin sol en üst kısmında bulunan "USB In .. 3 USB Apps" ile belirtilen usb girişine flash belleği takıyorum. Uygulamalarımı açıp login oluyorum. Giriş başarılı dedikten sonra 3 dakika 45 sn siyah ekranın geçmesini bekliyorum. Bekleme sonunda uygulamalarım ekranı direk açılıyor. Login olduğumu da yukarıdaki ikonun kırmızı olmasından anlıyorum. USB tabına tıkladığımda Uygulamalar yüklenemedi gibi artık beynimi uyuşturan hata ile karşılaşıyorum. Bugün LG smart Tv ekibini arayıp bu sorunu kökünden çözeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

quote:

TV'yi açıyorum. Uygulamalarım bölümünden üst kısımda bulunan login kısmından çıkış yapıyorum. TV'nin sol en üst kısmında bulunan "USB In .. 3 USB Apps" ile belirtilen usb girişine flash belleği takıyorum. Uygulamalarımı açıp login oluyorum. Giriş başarılı dedikten sonra 3 dakika 45 sn siyah ekranın geçmesini bekliyorum. Bekleme sonunda uygulamalarım ekranı direk açılıyor. Login olduğumu da yukarıdaki ikonun kırmızı olmasından anlıyorum. USB tabına tıkladığımda Uygulamalar yüklenemedi gibi artık beynimi uyuşturan hata ile karşılaşıyorum. Bugün LG smart Tv ekibini arayıp bu sorunu kökünden çözeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.

Kardeş herşeyi denemişsin galiba tv'nde sorun var. Sen uygulama yapabildiğini söylemişsin. Sana özelden bir dosya yollayacam onu pc'de düzenleyip bana yollayabilirmisin kardeşim?

• nihayet çalıştırdım. işyerindeki firewall'dan çıkamıyormuş. adsl hattını çekince takır takır çalıştı. arkadaşların özelden gönderdiği kodlara bakacağım. eğer elimden birşey gelir ise yapmaya çalışayım. olmadı yeni playerımızı yazarız :)

Edit: Benim ile aynı şikayeti olanlar 9188 numaralı DRM portuna izin vermeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadri61 -- 13 Mart 2013; 11:24:51 >
  • quote:

nihayet çalıştırdım. işyerindeki firewall'dan çıkamıyormuş. adsl hattını çekince takır takır çalıştı. arkadaşların özelden gönderdiği kodlara bakacağım. eğer elimden birşey gelir ise yapmaya çalışayım. olmadı yeni playerımızı yazarız :)

İnşallah...
  • hayirli olsun calismalarini bekliyoruz

• İnşallah şu sorun çözülürde rahat bir nefes alırız.
  • Arkadaşlar birde rtsp ile başlayan ve mediaplayerde açılmayan bazı linkler,tv de açıyor.Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar birde rtsp ile başlayan ve mediaplayerde açılmayan bazı linkler,tv de açıyor.Bilginiz olsun.

bu linklerin hangisi olduğunu yazarsan biZDE faydalanırız.
  • rtsp://flash.cdn.deluxemusic.tv/deluxemusic.tv-live/web_850.stream

Örneğin yukarıdaki link...
  • fithion kanalları diye aratıp ekleyin.ince...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 13 Mart 2013; 22:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

fithion kanalları diye aratıp ekleyin.ince...

Filthon
  • Arkadaşlar,forumda yaprak kıpırdamıyor.Bu sessizlik nedendir?İp t v arayüzü değişmiş.Eğer LG sistemi ele geçirdiyse arayüz değişimi nasıl oluyor.İP TV olayını Ruslar mı yoksa LG mi gerçekleştiriyor.Eğer LG Rus sitelerini kapattı ve reklamlarını koyuyorsa nasıl oluyor biz hala liste yükleyebiliyoruz.Kapanan siteler başka başka linklerle çeşitli yerlerden alınabiliyor.Allah aşkına bilen biri şu işi tam olarak anlatabilir mi?Teşekkürler.
  • Detayli bilgi icin shuratv sitesine bakabilirsiniz ip tv olayini bu site veriyor.kapanan kanallarda rusyanin parali kanallari olmasi lazim.bizde nasil server olayi bittiyse onlardada ayni. server bitince parali kanallari internet uzerinden vermeye basladilar.kapanan kanallarda engelleme soz konusu benim anladigim bu.yani parayi veren dudugu calar hesabi adamlar gunluk haftalik aylik veriyor bizim
    yerli platformlar varmis ama kapatilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 15 Mart 2013; 19:05:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.