Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rambozan teşekkürler linkler için ekledim.
    Çalışmalarım devam etmektedir. Şu an bu haliyele idare edin lütfen.
  • Hocam eline sağlık çok güzel bir paylaşım ama ben bütün dediklerini yaptım DNS ayarlarını da değiştirdim ama yinede kanalları açmıyor sebeb ne olabilir
  • <items>
    <channel>
    <title>startv</title>
    <stream_url>http://kardanadam.zapto.org:8080</stream_url>
    <description>startv</description>
    </channel>

testtir bu akşama özel
  • sanirim kanal adresler' cok kisa surede iptal oluyor arkadaslar. Bu aksam belgesel kanallari acmiyor. Bunu kosturmak zor olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconado

MKALYON,
    En son LG İP tv 2013 yazılımının linki var mı? forumda aradım sayfaları bulamıyorum. Herkes çok beğenmiş bende kurmak istiyorum. elinize sağlık. Allah razı olsun sizden.
    teşekkürler.

evet bende göremedim bir türlüü...
  • Arkadaşlar sizlerden kendi adıma ve kanal listesi çöplüğe dönmüş kişiler adına hemde Mkalyona doğru düzgün yardım etmek adına bir isteğim olacak..Bir yerleden bulduğunuz 1-2 günlük test kanallarını vermeyim Mkalyon arkadaşımıza ki Listeyi her seferinde sil baştan yapmak zorunda kalmasın..Devamlı çalışan stabil linkler atalım ki ..İş yapılmışken tam olsun..Takip ediyorum bazı arkadaşların verrdikleri linklerin hepsi test linkleri ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag_21

quote:

Orijinalden alıntı: falconado

MKALYON,
    En son LG İP tv 2013 yazılımının linki var mı? forumda aradım sayfaları bulamıyorum. Herkes çok beğenmiş bende kurmak istiyorum. elinize sağlık. Allah razı olsun sizden.
    teşekkürler.

evet bende göremedim bir türlüü...

sayfa 13 te

Orijinalden alıntı: mkalyon

Evet arkadaşlar yeni ön izleme sürümü hazır,
    Lütfen geri dönüş yapınız.....!
    MK IPTV 2013
    Daha önce kurulum yapanlar yeniden yapmalarına gerek yok aynı yere yönlendirdim.
    hotfile.com/dl/203954746/8c9b38b/20130421095634_145838.zip.html

• kanallar aslında sürekli online 1,5 aydan beri ara ara kesiliyor yayınlar iptv de paylaştığım tr destekli belgesel kanalları tek bir sunucudan geliyor ve sunucu ara ara yayını kesiyor ama uzun süreden beri aktif oldugu için yayınlar daha güvenilir.Dediğim gibi kesildiği yayının tamamen gittiğinden değil sunucu ara veriyor yayına bazen

mkalyon arkadaşımıza tekrar çok teşekkür ederiz bize böyle bir sistem olusturdugu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mergink

quote:

Orijinalden alıntı: recepph

An itibari ile 2011 model. Lg LW659S model smart televizyonuma 06.01.24 kodlu bir yazılım güncelleme gelmiiştir. flash desteği sunulmuş sanırım film izleme sitesinden film açıp izledim başka değişiklik varmı farketmedim tek farkettiğim flash desteği şu an için

Merhaba,

42 LW5500 içinde dün itibariyle 06.01.24 firmware güncellemesi geldi.Henüz LG web sitesinde yayınlanmamış ama TV'den otomatik olarak güncelledi. Mesajınız üzerine de hemen web browser'dan dizi/film izleme sitesine girdim. Flash sürümüm 9 olarak gözüktü. Flash sürümü desteklemediği için diziyi seyredemedim.

Flash sürümünüzü aşağıdaki siteden de görebilirsiniz.

http://www.whatismyflash.com

Sanırım flash desteği gerektirmeyen bir film sitesinden film seyrettiniz. Yanılmış olabilir misiniz?

Bu güncellemeyle ne değişti bilemiyorum. Ben görünürde birşey farkedemedim.

İyi günler.

Sanırım yanılmışım :( web browser üzerinden bir kaç online film izleme sitesinde filmleri ve web browser üzerinden youtube açtı ama diğer bir çok sitede olumsuz bilmeden yanılttığım için özür dilerim arkadaşlar...

• http://eng.shiwaw.net/

mp3 kanalları mevcuttur buyrun .

mouse yardımıyla kullanılır.

LG NİN KENDİ PLAYERİNİ KULLANIR
  • Merhaba RAMBOZAN arkadaşım paylaşımın için tesekkürler nasıl yükleyecegiz bu konuda yardımcı olursan sevinirim
  • developer lg den apps yapıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

developer lg den apps yapıcaksınız.

Merhaba arkadasım nasıl yapıldıgını bilmiyorum bu konuda yardımcı olurmusun simdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

http://s3.dosya.tc/server4/wlUJc3/20130503080205_149226.zip.html
    bunu indir zipten çıkar

tesekkürler arkadaşım
  • Öncelikle resimli anlatım için teşekkürler. Ben kanalları yükledim Smart IP TV 'yi açtığımda tv'de sizin notepad'e yüklediğiniz kanal listesini tv'de görebiliyorum ama kanallar açılmıyor. Sorun ne olabilir acaba? İnternet bağlantısını kullanamıyormuş gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murt_aza

Öncelikle resimli anlatım için teşekkürler. Ben kanalları yükledim Smart IP TV 'yi açtığımda tv'de sizin notepad'e yüklediğiniz kanal listesini tv'de görebiliyorum ama kanallar açılmıyor. Sorun ne olabilir acaba? İnternet bağlantısını kullanamıyormuş gibi görünüyor.

Siz eski kullanıcımısınız? Liste yükleme yeni kullanıcılar için şu an mümkün değil. Mac adresinizi needz kullanıcı adlı vatandaşa aktif ettirmeniz ve 5 euro ödemeniz gerekiyor. Kanallar bu yüzden çalışmıyor olabilir..
  • Ben bu dediğiniz para ödeme işini yapmadan listeyi ekledi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Öncelikle resimli anlatım için teşekkürler. Ben kanalları yükledim Smart IP TV 'yi açtığımda tv'de sizin notepad'e yüklediğiniz kanal listesini tv'de görebiliyorum ama kanallar açılmıyor. Sorun ne olabilir acaba? İnternet bağlantısını kullanamıyormuş gibi görünüyor.

Siz eski kullanıcımısınız? Liste yükleme yeni kullanıcılar için şu an mümkün değil. Mac adresinizi needz kullanıcı adlı vatandaşa aktif ettirmeniz ve 5 euro ödemeniz gerekiyor. Kanallar bu yüzden çalışmıyor olabilir..

Hayır yeni kullanıcıyım ama adı geçen rus sitesine kanalları yükledim ve tv'de smart ip tv den kanal listesini görebiliyorum. Fakat kanallar açılmıyor. Para ödeme işini biraz daha ayrıntılı anatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murt_aza -- 4 Mayıs 2013; 23:39:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Hayır yeni kullanıcıyım ama adı geçen rus sitesine kanalları yükledim ve tv'de smart ip tv den kanal listesini görebiliyorum. Fakat kanallar açılmıyor. Para ödeme işini biraz daha ayrıntılı anatabilir misiniz?

Yanlarında logosu bulunan rus kanalları artık açılmıyor diye biliyorum bu yüzden yukarıki mesajlarda arkadaşların paylaştığı çalışan kanal linkleri var onları bir deneyin. Para ödeme işini ben yapmadığım için nereye para yatıyor bilmiyorum ama mylist sitesinde needz'in email adresine mac adresinin yollanması isteniyor ve bağış konusunda bir şeyler yazıyor.google ile türkçeye çevirip bakabilrisiniz. Kanal yüklemeyi yapabiliyorsanızda dediğim gibi arkadaşların attığı kanal listelerini yükleyip bir deneyin.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.