Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutolo

quote:

Orijinalden alıntı: mkalyon

quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. 110kisi indirmis. yorum sayisi 15. bosuna mi kurek salliyorum acaba.
    bu arada uygulamam direkt usb den calisabilir duruma gelmistir. yani herkes kendi listesini olusturup usb ye atacak ve izleyebilecek. sunucu bagimliligi ortadan kalkacak.

Yorumlariniz benim icin onemli.
    yorum yapanlar sansli kisiler olacak

mkalyon emeğin için teşekkürler. verdiğin dosyayı usb ye atıp izleyebiliyorum. ayrıca bir işleme gerek kalmadı yani. yalnız bazı uygulamalar ekranda kaldırıldı uyarısı veriyor. bu normalmidir?

Benim demek istedigim o degildi ama neyse sonra ayrintili bilgi verecegim. Demek istedigim su an sadece benim koydugum listeyi izleyebiliyorsunuz. Uygulama bittiginde needz in uygulamasi gibi kanal listesini yuklemeyeksiniz. usb deki uygulamaya kendi kanal listenizi txt olarak koyacaksiniz. kategoriler olacak.o uygulamalari ben kaldirdim.
    1,sinema,www.......
    1,sinema,www....
    2,cizgifilm,www...
    3,private,www...
    4,belgesel,www..
    seklinde 1,2,3,4.. kategoriler olacak

Üstadım şu anda USB ye kanal listesi yüklenebiliyor mu?Teşekkürler emeklerin için.

Henüz değil. Çok yakında...

• quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

http://s3.dosya.tc/server4/wlUJc3/20130503080205_149226.zip.html
    bunu indir zipten çıkar

dostum paylaşım için çok teşekkürler ancak şarkı listesini birtürlü aşşağı indiremedim, kumandalardaki tüm tuşları denedim mause taktım olmadı, nedir bu işin ilmi??
  • quote:

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. 110kisi indirmis. yorum sayisi 15. bosuna mi kurek salliyorum acaba.
    bu arada uygulamam direkt usb den calisabilir duruma gelmistir. yani herkes kendi listesini olusturup usb ye atacak ve izleyebilecek. sunucu bagimliligi ortadan kalkacak.

aman kardeş ne boşunası
    hergün takip ediyorum
    sakın durma
    sağlığına dikkat et,çalışmana devam
    hep destek tam destek...
    saygılarımla...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

mkalyon emeğin için teşekkürler. verdiğin dosyayı usb ye atıp izleyebiliyorum. ayrıca bir işleme gerek kalmadı yani. yalnız bazı uygulamalar ekranda kaldırıldı uyarısı veriyor. bu normalmidir?

Benim demek istedigim o degildi ama neyse sonra ayrintili bilgi verecegim. Demek istedigim su an sadece benim koydugum listeyi izleyebiliyorsunuz. Uygulama bittiginde needz in uygulamasi gibi kanal listesini yuklemeyeksiniz. usb deki uygulamaya kendi kanal listenizi txt olarak koyacaksiniz. kategoriler olacak.o uygulamalari ben kaldirdim.
    1,sinema,www.......
    1,sinema,www....
    2,cizgifilm,www...
    3,private,www...
    4,belgesel,www..
    seklinde 1,2,3,4.. kategoriler olacak

Mkalyon arkadaşım;
    Çalışmaların için eline,emeğine,klavyene sağlık.Çalışmalarını sabırla takip ediyorum.Son olarak dün gece biraz inceleme fırsatım oldu.İlk başlarda sayfadan geri dediğimizde direkt ana sayfaya atıyordu.Şimdi ise bir önceki sayfaya atıyor.Gayet iyi olmuş.Bazı uygulamalarda kaldırılmış,bence iyi yapmışsınız.Rusların ki gibi sade bir sunum olması,kullanım açısından daha başarılı olacaktır.Birde sayfayı nedzinki gibi hafiften renklendirebilirseniz çok daha iyi olacaktır.Ayrıca kendi listelerimizi oluşturabilmek harika olacak.

• Takipteyiz mkalyon, arkadaşlar gerekli kritikleri yapmışlar zaten sıfırdan ortaya çok kullanışlı bir prog çıktı.Tekrardan teşekkürler

Benim bir sorum olcak her gün bakıyorm konuya ama görmediysem kusura bakma , eskiden oldugu gibi yine http ve mms linklerimi kullanıcaz yoksa digerlerinide kullanabilecekmiyiz , iyi çalışmalar ..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkooL -- 8 Mayıs 2013; 17:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkooL

Takipteyiz mkalyon, arkadaşlar gerekli kritikleri yapmışlar zaten sıfırdan ortaya çok kullanışlı bir prog çıktı.Tekrardan teşekkürler

Benim bir sorum olcak her gün bakıyorm konuya ama görmediysem kusura bakma , eskiden oldugu gibi yine http ve mms linklerimi kullanıcaz yoksa digerlerinide kullanabilecekmiyiz , iyi çalışmalar ..

edit:imla

HTTP
    MMS
    MMSH
    RSTP
    destekliyor.
  • MAUSE VEYA TV NİN TARAYICISINA VERDİĞİM SİTEYİ GİR ORDAN DA BU MÜZİKLERİ DİNLEYEBİLİRİSİN MOUSE İLE ÜSTÜNE TIKLAYACAK EĞER OLMUYORSA DEDİĞİM GİBİ TV NİN WEB BROWSERINA YAZ VERDİM ZATEN SİTEYİ ÖYLEDE DİNLEYEBİLİRSİN
  • Sevgili mkalyon çalışmalarını merakla bekliyoruz,Sana kolaylıklar diliyorum.Piyasadaki bütün adresleri oynatabilirse tadından yenmez.Başarılar
  • Mkalyon Obuşka Palasibo Barış ve Okan Arkadaşların dikkatine.

Aşağıda verdiğim linkteki dosyayı incelerseniz,daha başka bilgilerde bulabiliriz.Araştırmalara devam....
    alıntıdır,hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık.

www.dosya.tc
    Okifi.rar dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server8/hQzhUN/Okifi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 9 Mayıs 2013; 1:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Mkalyon Obuşka Palasibo Barış Arkadaşların dikkatine.

Aşağıda verdiğim linkteki dosyayı incelerseniz,daha başka bilgilerde bulabiliriz.Araştırmalara devam....

Güzel bir şeye benziyor. Yaparım ben bunu ama şu an işteyim eve geçince deneyim. Emeğine sağlık kardeşim yardımcı olman çok güzel. Tüm kullanıcılar adına teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Güzel bir şeye benziyor. Yaparım ben bunu ama şu an işteyim eve geçince deneyim. Emeğine sağlık kardeşim yardımcı olman çok güzel. Tüm kullanıcılar adına teşekkürler...

nedir bu dosyanın akibeti bende merak ettim

ışteyim bende şuan cepten giriyorum dosyayıda indiremiyorum

biraz açıklarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakule10

quote:

quote:

biraz açıklarmısınız

Bende biraz bakabildim ,istenen kanallar eklenebiliyormuş ancak fazla uğraşamadım,birçok değişik dosyalar var,kısa bir gözatma ile bişey anlamadım.arkadaşlar daha ayrıntılı anlatabilirler.

• Okifi usta,

Eline sağlık. Eklenti, mms kısmı hariç düzgün çalışıyor.

1. Bu uygulama bir portal'mıdır yoksa sunucu temelli mi çalışıyor?
    2. Kanallar nasıl ve ne şekilde ekleniyor?
    3. Hangi formatları açabiliyor.

Biraz bilgi verebilirmisin?

Uygulamanın içinde 7.5 mb'lık bir video var, uygulamaların çoğu bu dosyaya link veriyor.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 8 Mayıs 2013; 23:37:55 >
  • quote:

okifi her nerden buldunsa teşekkür ederim.portalları izlemeye bir adım daha yaklaştık.
  • Mkalyon arkadasım eline, emegine saglık. Programın renkleri lg ye cok yakısmıs bence, birde indirme hızı ve veya wifi cekim seviyesi bir kenarda gozukse iyi olur kanımca..tabii ok tusuyla kaybolmak uzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

OBUŞKA turkey f rm daki kullanıcı nickim tekrar teşekkürler Okifi eline sağlık dosyayı inceleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

biraz açıklarmısınız

Bu dosyayı biliyorum. Almanyadan biri arkadaş sanırım, geçen gün benimlede paylaştı.Link eklemek biraz zahmetli. Bu arkadaş geçen yıl bir arkadaşı için hazırlıyormuş. Yarım kalmış Baya iyi iş çıkarmış. İnceledim, lokalden çalıştırabiliyorsunuz. Benim uygulamada lokalden çalıştırılabilecek.
    Benim lg iptv ile uğraştığımı öğrenince benimle bu uygulamayı paylaşmıştı.
    Kullanım hakkında bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkalyon -- 9 Mayıs 2013; 0:47:36 >

• -Yeni arayüz eklendi.
    -OK tuşu ile alt menu gizlenebilir.
    -Kanallar tuşlanarak açılabilir.
    -Kanallar kategorilere ayrıldı. Her kategori maximum 75 kanal olarak ayarlandı.

-Bağlantı hızı eklenecek
    -İzlerken açılabilen kanal listesi eklenecek
    -ileri-geri eklencek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkalyon -- 9 Mayıs 2013; 0:52:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.dosya.tc
    Okifi.rar dosyas�n� indir - download

biraz açıklarmısınız

Bu dosyayı biliyorum. Almanyadan biri arkadaş sanırım, geçen gün benimlede paylaştı.Link eklemek biraz zahmetli. Bu arkadaş geçen yıl bir arkadaşı için hazırlıyormuş. Yarım kalmış Baya iyi iş çıkarmış. İnceledim, lokalden çalıştırabiliyorsunuz. Benim uygulamada lokalden çalıştırılabilecek.
    Benim lg iptv ile uğraştığımı öğrenince benimle bu uygulamayı paylaşmıştı.
    Kullanım hakkında bilgi verebilirim.

Kardeş senin uygulama için verecğim linki bir denermisin? Çalışıyormu uygulamada...

• kardeş desene harika olacak eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.