Şimdi Ara

LG LM660S ÇÖZÜNÜRLÜK-TİTREME SORUNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
46.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayram boyunca tekno marketlerde led tv'leri test ettim. Aldim yanima usb bellek icinde birkac video ve LG, Philips, Sony modellerini denedim. Sony fiyat olarak fazla oldugu icin kiyaslamaya katmaz isek; lm660s, lm760s, pfl6877,pfl6687 modelleri arasinda LG'nin birakin SD petformansi HD performansi bile Philips'in gerisinde. Ama Philips'lerin de baska problemleri var.
    Sonuc olarak burda yazan su model harika bu inanilmaz muthis laflarina inanmayin. Alin yaniniza bi kac video gidin kendiniz deneyin. Ben LG alcaktim fakat denemelerim sonucu kesin kez vazgectim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik_35

3 adet lcd ve led tv kullanmış biri olarak en son aldığım 660s modeli mükemmel diyebilirim.cemal arkadaşıma hiç katılmıyorum.sd yayınlar için çamur gibi ifadesini yazmış.alakası yok.hem sd hem hd yayınlar mükemmel netlikte üstelik 47 inç tv..bu tv nin br sürü ayarı var.trumotion özelliğini pürüzsüzde yada kapalı tutun.bu zaten gerçek olarak bütün markaların lanse ettiği gibi 600 hz 800 hz laflarına kanmayın.tamamen yazılımsaldır bu söylenenler.siz deiğim gb, trumotion kapatın.pırıl pırıl izleyin.ayrıca resulotion upscaler diye bir özelliği var.ayarlar menüsünde süper çözünürlük olarak görürsünüz.mpeg film izlerken düşük çözünür videoları bile izkenebilir en iyi seviyeye yükseltşyor.tv yi tam olarak kullanmadan inceliklerini tam olarak keşfetmeden lütfen gelişigüzel yorum yapmayın.dts,dlna,wi-fi paylaşım ve akıllı kumanda gibi bir çok özelliği olan but tv yi iyice inceleyim derim.

Hocam tüm ayarlarını paylaşabilir misin?
    Ben de yeni aldım fakat görüntüden pek de memnun değilim açıkçası.

• kumadndan settings
    ekranda resim menusune sağ okla gec
    enerji tasarrufu otomatik yap.arka ışık sensörü tasarruf moduna gecer .en iyisi böyle.
    resim modunu akıllı secim yapabilir yada uzman1 menusune istediğiniz ayarı kaydedebilirsiniz.ben iyice kontrol ettim uzman moduna şöyle hafıza aldım:
    kontrast 82
    parlaklık 50
    keskinlikler 30
    renk 60
    ton green2
    uzman kontrolu = din kontrasrt-orta,süper çözünürlük-açık,renk gamı -standart,kenar düzeltici yüksek,renk filtre uzman desen - kapalı, gama2.2, sayfa devamında beyaz dengesi tercihinize göre orta yada soğuk..bundan sonra ilk panele geliyoruz ve ayara devam;
    resim menusu kaldığımız yerden,resim seçeneği= gürültü filtre kapalı , mpeg parazit - yüksek,gercek sinema - açık,led karartma-orta,Trumotion-pürüzsüz yada kapalı,

arkadaşlar bu ayarlarda tv seyretmek gercekten çok güzel.bu tv nin 2 değişik boyundan daha aldık kardeşlerime..hepsinde aynı ayar ve mükemmel görüntü..ama oyun yada pc monitoru olarka denemedim.bu konu için birşey söylemem dogru olmaz.bunlar tamamen uydusundan izlediğim tv yayınlarıyla ilgilidir.

• Bende 42lm660s aldım 3d için aldım hiç memnun değilim daha 102 ekran samsun40c6000 led vardı arasında yayınlarda dağlar kadar fark var ,ben hiç beğenmedim bu lg paraya yazık
  • Babam bu tv yi almış kendine biraz inceleyeyim dedim ve netlik sıkıntısı olduğunu gördüm. Mesela ntvspor u açtığımda görüntü hd olarak gayet güzel gözüküyor fakat altta akan maç sonuçları vs bir net oluyor bir flulasiyor ayni şeyler kanal geçerken o an tv de hangi programın olduğunu yazan yerde de oluyor.   Simdi lig tv izliyorum maraton var 1080 hd ama suratlar bir flu oluyor bir net.   Ayarlardan yapmamız gereken herhangi bir şey var mı acaba?

Direkt iade edip paramızı geri alıp üstüne koyuvp samsung falan mi almalıyız

• 42 LW 5500 Almıştım youtube'deki videoları oynatmadığı için aldığım yere götürüp değiştirdim
    tabi üstüne para vererek 47 LM 660s aldım
    şunu söyleyeyim 42 LW 5500 Görüntüsü çok daha iyiydi 660s Çok Mat gösteriyor
    3D olarak 47 LM 660s mükemmel 42 LW 5500 oranla daha başarılı 3D konusunda 47 LM 660S daha iyi

04.10.43 yazılım yüklü ama herşeyi denememe rağmen görüntüde titremeler oluyor ( 42 LW 5500 hiç böyle bişey yoktu )
    özellikle futbol maçlarında hızlı görüntülerde titreme olayı çok farkediliyor görüntüde siyah lekeler çıkıyor

47 LM 660s kısacası panel ve 3D harika ama görüntüsü kesinlikle iyi değil bu yüzden bu tv yi verip yerine başka model alacam sizlerden ricam özellikle titreme ve siyah lekeler oluşmayan smart 3D LG markası olacak bir model önerin bende artık adam akıllı bir model alıp keyfini çıkarmak istiyorum

47 LM 760s Bundada Titreme Ve Görüntüde siyah lekeler oluyor mu görüntüsü Mat'mı

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freebaran -- 28 Aralık 2012; 3:56:47 >

• ne ayaptıysam görntü çamur gibi eski 50 hz philipis tv im bile daha net görüntü veriyor nasıl 400hz tv anlamış değilim
  • bugun ben bu olayi bilmeden farkettim sonra google dan buldum konuyu , sonuc ne oldu ? titreme hala devam sanirim... aktif gozluk olsa sonuc degisiyomu?
  • true motionu kapatınca titreme olmuyor sizin ayarlarda problem olabilir.
  • 47 lm660s son yazılımı yükledim Software File(Version 04.10.43)

özellikle maç izlemesini sevenler bu tv den uzak dursun çünkü hızlı hareketlerde uzun paslaşmalarda tv de belirgin bir şekilde siyah lekeler çıkıyor ve bunu farketmemek mümkün değil

Bana hiç kimse siyah lekeler çıkmıyor demesin çünkü bu siyah lekeleri servis bile farketti ön koruma paneli var bu yüzden bu siyah lekeler çıkıyor dedi bu durum 660s'nin bütün modellerinde varmış bu siyah lekeler sanırım 640s olanda yokmuş 640s olanda ön koruma paneli yokmuş ama onunda çerçevesini beğenmedim

anlıyacağınız her tv nin kendine göre hem avantajı hemde dezavanjı var zaten öyle olmasaydı satış olmazdı her seferinde 2000 - 3000 tl verdiğiniz tv den memnun kalmıyacaksınız hangi marka olursa olsun hepsinin kendine göre eksiklikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: freebaran

47 lm660s son yazılımı yükledim Software File(Version 04.10.43)

özellikle maç izlemesini sevenler bu tv den uzak dursun çünkü hızlı hareketlerde uzun paslaşmalarda tv de belirgin bir şekilde siyah lekeler çıkıyor ve bunu farketmemek mümkün değil

Bana hiç kimse siyah lekeler çıkmıyor demesin çünkü bu siyah lekeleri servis bile farketti ön koruma paneli var bu yüzden bu siyah lekeler çıkıyor dedi bu durum 660s'nin bütün modellerinde varmış bu siyah lekeler sanırım 640s olanda yokmuş 640s olanda ön koruma paneli yokmuş ama onunda çerçevesini beğenmedim

anlıyacağınız her tv nin kendine göre hem avantajı hemde dezavanjı var zaten öyle olmasaydı satış olmazdı her seferinde 2000 - 3000 tl verdiğiniz tv den memnun kalmıyacaksınız hangi marka olursa olsun hepsinin kendine göre eksiklikleri var

55lm660 sahibiyim ben birçok maç seyrettim siyah nokta vs görmedim, uzman modunda detaylı bir ayar yaptım gerçekten güzel bir goruntu elde ettiğimi düşünüyorum canlılık ve renk acısından, benim tek sıkıntım gunduz ekranın yansıma yapması ve sol üst köşede hafif bir ışık sızması var, bu yansıma olayı senin dediğin koruma panelindenmi kaynaklanıyor?

• Arkadaşlar titremeye çözüm bulan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Arkadaşlar titremeye çözüm bulan varmı

evet arkadaşlar bu soruya bende cevap bekliyorum, eğer benim tv de hareketli görüntülerde titreme, iz v.b yok diyorsanız servise televizyonumun bozuk olduğu noktasında baskı yapıp değişim isteyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

abi trumotion özelliğini kapatın tv cillop gibi tırsmayın sözümü dinleyin

Nerden kapatioruz peki

• quote:

Orijinalden alıntı: MyhM66

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

abi trumotion özelliğini kapatın tv cillop gibi tırsmayın sözümü dinleyin

Nerden kapatioruz peki

trumotion'u kapatınca titreme olmuyor mu sizde ya böyle bi garip oluyor görüntü
  • 615s te truemotion ayarı yok

• Ps 3 kafe işletiyorum 3 tane 660s aldık 47 inç. Oyun moduna aldık.o zaman truemotion menusu çıkmıyor zaten.müşteriler hızlı paslarda ve oyun hızlandığında ekranda bulanma oluyor diyor hep. Vestel samsung var onlarla yer değiştiriyorlar. Eski 46 b serisi samsung bile takır takır oynatıyor lcd hemde.vestel de var lcd ondada sorun yok. Forumda araştırayım dedim herkeste varmış bu sorun. Pes 13 oynatıyoruz hızlı oLunca oyun bulanma kararma oluyor paslaşırken ne tapmamız lazım cihazlar güncel ztn wifiye bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: freebaran

47 lm660s son yazılımı yükledim Software File(Version 04.10.43)

3.LG panelim bu. 640s. Siyah leke dediğin banding. Üçünde de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ps 3 kafe işlettiğimiz için koruma paneli bizim için önemli onun için lg 660s i tercih ettik ama heralde ucuz etin yahnisi bu kadar olur hesabı böyle bir şey..pes 13 te hızlı paslaşmalar hızlı şut ortalarda ekran titriyormu bulanıyormu kararmalı acaip bişey oluyor..
  • lg 660s modeli malesef sınıfta kaldı tv ile pes 2013 tam biz eziyet
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.