Şimdi Ara

LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
31
Favori
73.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendimce

diğer yöntem ise Sony PSP 1000 ( namı diğer PSP Phat ) ile oluıyor PSP ile denemk isteyen var ise 5.00 M33 ve 1.50 versiyonları yüklemesi gerekir. isteyen olursa ilgili dosyaları paylaşabilirim.

LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli)

Hocam psp yöntemi daha kolay olacaksa denemek isterim.Mümkünse dosyaları ve anlatımı burada paylaşabilir misin?

• Arkadaşım,Cine5 kanalı,sky türk,flaşh tv gibi bazı kanalların yayınları,sinyalleri düşüktür.Öncelikle çanak en az 90 cm lik olmalı,0.1 desibel lnb almalısınız.Ayrıca çanakta çok iyi ayar yapılmalı,Hatta ayar yapıldıktan sonra cine5 frekansında iken sinyal kontrolü yapılmalıdır.Tv ye sinyal geldiği anda olay bitmiştir.Birde Tv nin kendi uydusunun tüneri benim görebildiğim kadarı ile zayıf kalıyor.En güzeli kaliteki bir HD cihaz almak sanırım bu sorunları çözecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşım,Cine5 kanalı,sky türk,flaşh tv gibi bazı kanalların yayınları,sinyalleri düşüktür.Öncelikle çanak en az 90 cm lik olmalı,0.1 desibel lnb almalısınız.Ayrıca çanakta çok iyi ayar yapılmalı,Hatta ayar yapıldıktan sonra cine5 frekansında iken sinyal kontrolü yapılmalıdır.Tv ye sinyal geldiği anda olay bitmiştir.Birde Tv nin kendi uydusunun tüneri benim görebildiğim kadarı ile zayıf kalıyor.En güzeli kaliteki bir HD cihaz almak sanırım bu sorunları çözecektir.

sky , flash hepsi sorunsuz sinyal gücü 90 larda , çanağım en küçük olanı , lnb de 0.3 desi. ayrıca tv yi güncellemeden önce fabrika ayarlarına almadan önce cine5 te vardı sorunsuz. ayrıca cine5 kanalı hiç yok, yani cine5 kanalını açıp sinyal yok yazsa anlayacağım çanağı oynatacağım sağa sola sinyal gelene kadar ama cine5 hiç yok nasılsa ???

• 42 LM 640S te de işe yaradı bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gy4083 -- 1 Şubat 2013; 19:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askiimmm

42 LM 640S te de işe yaradı bilgilerinize

iyide ise yarayan nedir?
  • kanal yedeklemesi için menünün açılması, ama merak ediyorum ses klasöründeki diğer sesler ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askiimmm

kanal yedeklemesi için menünün açılması, ama merak ediyorum ses klasöründeki diğer sesler ne işe yarıyor ?

Diğer seslerde gizli menüler için kullanılıyor ama fazla kurcalamamanızı tavsiye ederim tv'niz garanti dışı kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Hocam psp yöntemi daha kolay olacaksa denemek isterim.Mümkünse dosyaları ve anlatımı burada paylaşabilir misin?

merhaba,

uygulama sadece PSP Phat (1000) ile çalışmakta ve 5.00 M33-4 + 1.50'yi istiyor eğer kullandığın PSP daha yüksek versiyonda ise MagicStick ve pandora battarya ile downgrade versiyon düşürmen gerekir. internette downgrade ile ilgili videolar bulunmakta

benim psp 2 senedir kullanılmadığından 5.50gen-b deydi 5.50 genden 5.00M33-4'e downgrade edemediğimden ilk önce 6.60 PRO-B10'ya yükseltim sonrasında magicstick ve pandora battarya ( Recovery menüsünden orijinal batarya pandroya çevirilebiliniyor ) çevirerek 5.00.m33-4 downgrae ettim; sonrasında 150k_addon500 den 1.50'ye ait dosyaları yükleyerek cihazın geriye dönük uyumluğunu atırarak remote programını çalıştırdım.

http://db.tt/LavOdFsV 5.00m33-4 ve 1.50; internette 6.60 kolay bulunuyor 1.50 bulmak çok zordu;http://db.tt/ONwScIFC magic stick için gereken dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 2 Şubat 2013; 19:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşım,Cine5 kanalı,sky türk,flaşh tv gibi bazı kanalların yayınları,sinyalleri düşüktür.Öncelikle çanak en az 90 cm lik olmalı,0.1 desibel lnb almalısınız.Ayrıca çanakta çok iyi ayar yapılmalı,Hatta ayar yapıldıktan sonra cine5 frekansında iken sinyal kontrolü yapılmalıdır.Tv ye sinyal geldiği anda olay bitmiştir.Birde Tv nin kendi uydusunun tüneri benim görebildiğim kadarı ile zayıf kalıyor.En güzeli kaliteki bir HD cihaz almak sanırım bu sorunları çözecektir.

sky , flash hepsi sorunsuz sinyal gücü 90 larda , çanağım en küçük olanı , lnb de 0.3 desi. ayrıca tv yi güncellemeden önce fabrika ayarlarına almadan önce cine5 te vardı sorunsuz. ayrıca cine5 kanalı hiç yok, yani cine5 kanalını açıp sinyal yok yazsa anlayacağım çanağı oynatacağım sağa sola sinyal gelene kadar ama cine5 hiç yok nasılsa ???

32 inç samsung lcd (next minix uydulu) da tp ekledim (4 çıkışlı next lnb ile) cine5 çıktı. lg de tık yok . yalnız next uydulu samsung da turksat 2a3a yazıyor. acaba lg de uydu eklemede turksat2a3a mı olması lazım??

• lütfen yardım edin kanalları tv ye geri yükleyince fabrika ayarlarına dön kapalı görüküyo nasıl fabrika ayarlarına döndürecem ben bu tv yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre kar

lütfen yardım edin kanalları tv ye geri yükleyince fabrika ayarlarına dön kapalı görüküyo nasıl fabrika ayarlarına döndürecem ben bu tv yi

Hotel mod ayarlarını aktif hale getirmişsin kardeş. Tabi kurcaladın ne varsa demi? Servis menüzüne tekrar gir hotel modu pasif hale getir sorun düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

lütfen yardım edin kanalları tv ye geri yükleyince fabrika ayarlarına dön kapalı görüküyo nasıl fabrika ayarlarına döndürecem ben bu tv yi

Hotel mod ayarlarını aktif hale getirmişsin kardeş. Tabi kurcaladın ne varsa demi? Servis menüzüne tekrar gir hotel modu pasif hale getir sorun düzelir...

teşekkür ederim sorunu sayende hallettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

teşekkür ederim sorunu sayende hallettim

Ben teşekkür ederim kardeşim ilginize...
  • Emeğin için teşekkürler. En kısa sürede USB'den yedeklemeyi deniycem...
  • Ben bu usb belleğe yedeklemede bütün aşamaları geçiyorum.Send to usb diyorum.Ancak insert usb uyarısı alıyorum.Usb bellek takılı ama olmuyor.Usb belleği söküp yeniden takıyorum ancak bu seferde smart share menüsü geliyor.Önceki menü gidiyor.Var mı bunun bir çözümü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben bu usb belleğe yedeklemede bütün aşamaları geçiyorum.Send to usb diyorum.Ancak insert usb uyarısı alıyorum.Usb bellek takılı ama olmuyor.Usb belleği söküp yeniden takıyorum ancak bu seferde smart share menüsü geliyor.Önceki menü gidiyor.Var mı bunun bir çözümü acaba?

Usb'yi pc'de biçimlendir sonra USB APPS girişine tak dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

çok saolun inceleme için bende yapmak istedim lakin fotoğraf makinesi yok telefonumda pek uygun değil bu iş için kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olucaktır bu incelemeler.
    arkadaşlar şu kanal usb ye atarak düzenleme işini bir türlü yapamadım.
    kumanda led- kulaklık jakı-kablo - ile denedim olmadı
    hopörlorü takarak denedim olmadı
    birtürlü servis şifresi sorduramadım
    bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum..

ip tv çok iyi çalışıyor onu becerdim ama tr kanal fazla yok olanlarda eh işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssakman2 -- 9 Şubat 2013; 1:10:44 >
  • arkadaşlar lm660s hazır kanal listesi isteyen arkadaşlara aşağıda tüm sıralı kanalların olduğu dosyayı gönderiyorum türksat kanallar var kanal düzenleme programı ve servis menüsüne girerek düzenleyebilirler

benim birtürlü girimediğim menüye

buradan indirinhttps://hotfile.com/dl/193426219/f27fcb5/xxLM660S-ZA00001.rar.html
    link hotfile kapandığı için silinmiş yandex e yükledim işinize yarar işallah
    http://yadi.sk/d/v9_FDqLTFXYVM

başka modellerin kanal listelerini de isteyen arkadaşlar pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssakman2 -- 6 Ocak 2014; 12:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssakman2

arkadaşlar lm660s hazır kanal listesi isteyen arkadaşlara aşağıda tüm sıralı kanalların olduğu dosyayı gönderiyorum türksat kanallar var kanal düzenleme programı ve servis menüsüne girerek düzenleyebilirler

benim birtürlü girimediğim menüye

buradan indirinhttps://hotfile.com/dl/193426219/f27fcb5/xxLM660S-ZA00001.rar.html

başka modellerin kanal listelerini de isteyen arkadaşlar pm atabilir

Tesekkurler paylasim icin aksam eve gitigimde deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: ssakman2

arkadaşlar şu kanal usb ye atarak düzenleme işini bir türlü yapamadım.
    kumanda led- kulaklık jakı-kablo - ile denedim olmadı
    hopörlorü takarak denedim olmadı
    birtürlü servis şifresi sorduramadım
    bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum..

ip tv çok iyi çalışıyor onu becerdim ama tr kanal fazla yok olanlarda eh işte

Sayet led baglantisini duzgun yaptigina eminsen hoprler cikisina bagla gucu yetmiye biliyor ben cozumu anfi cikisina baglayarak cozdum tabi sesi fazla acma yoksa led patiliyor bu dediklerimde olmadiysa ledin bacaklarini degistir belki yanlis yapmis ola bilirsin kolay gelsin sana

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.