Şimdi Ara

LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
31
Favori
73.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben bu usb belleğe yedeklemede bütün aşamaları geçiyorum.Send to usb diyorum.Ancak insert usb uyarısı alıyorum.Usb bellek takılı ama olmuyor.Usb belleği söküp yeniden takıyorum ancak bu seferde smart share menüsü geliyor.Önceki menü gidiyor.Var mı bunun bir çözümü acaba?

Usb'yi pc'de biçimlendir sonra USB APPS girişine tak dene...

Olmuyor 3 tane usb bellek kullandım hem ntfs hem de fat32 formatladım.Bir türlü belleği kabul etmiyor.Ama aynı bellekteki filmleri sorunsuz oynatıyor.Anlamadım nerede hata yapıyorum.
    Acaba bellekte bir dosya falan mı oluşturmam gerekiyordu.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu usb belleğe yedeklemede bütün aşamaları geçiyorum.Send to usb diyorum.Ancak insert usb uyarısı alıyorum.Usb bellek takılı ama olmuyor.Usb belleği söküp yeniden takıyorum ancak bu seferde smart share menüsü geliyor.Önceki menü gidiyor.Var mı bunun bir çözümü acaba?

Usb'yi pc'de biçimlendir sonra USB APPS girişine tak dene...

Olmuyor 3 tane usb bellek kullandım hem ntfs hem de fat32 formatladım.Bir türlü belleği kabul etmiyor.Ama aynı bellekteki filmleri sorunsuz oynatıyor.Anlamadım nerede hata yapıyorum.
    Acaba bellekte bir dosya falan mı oluşturmam gerekiyordu.

Sen ne yapmak istiyorsun kardeş?

• Kanal listesini usb belleğe yedeklemek istiyorum.Versiyon falan yükseltince kanal listesi silinirse hazır listemi yeniden bellekten yükleyeceğim.Başlıkta da bu anlatılmıyor mu zaten.
  • senin usb'de film oynatiyor ama kanal yedeklenmiyor öylemi? Eger usb okumuyosa tamam diycemde kanal yedeklemede ne hatası veriyor tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42lm660s yasasin tv geldi. Kurduk.. İlk led tv. Kablosuzdan bagladim. Guncelleme kurdu. Yalnız dart diye bir oyun vardı. Kurmak istedim. Tv takili kaldı. Mecburen kapattım. Bunun cozumu var mi

• quote:

senin usb'de film oynatiyor ama kanal yedeklenmiyor öylemi? Eger usb okumuyosa tamam diycemde kanal yedeklemede ne hatası veriyor tam olarak?

Tamamdır hallettim.Eski bir düşük kapasiteli belleği fat32 olarak formatladım.Bu sefer yüklemeyi kabul etti.Demek seçici davranıyor tv.İlgin ve emeğin için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 11 Şubat 2013; 12:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

42lm660s yasasin tv geldi. Kurduk.. İlk led tv. Kablosuzdan bagladim. Guncelleme kurdu. Yalnız dart diye bir oyun vardı. Kurmak istedim. Tv takili kaldı. Mecburen kapattım. Bunun cozumu var mi

İşlem tamam
    Yalnız bi sorum olacak. Cepteki görüntüyü televizyona aktarma imkanim var mi. Ayrica mesela portatif olan oyunlari (pes 6 vb) usb bellekten tv de oynatabilirmiyiz? Şimdiden tşkler..

• elinize sağlık teşekkürler,çok güzel bir inceleme olmuş.Birşey sormak istiyorum,bu tv yi alınca HD 1080p filmleri izlemek için mkv player şart mı acaba ? yada mkv player ile daha iyi mi olur teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

elinize sağlık teşekkürler,çok güzel bir inceleme olmuş.Birşey sormak istiyorum,bu tv yi alınca HD 1080p filmleri izlemek için mkv player şart mı acaba ? yada mkv player ile daha iyi mi olur teşekkürler

1080p filimleri çok rahat usb bellekten seyrediyosun zaten ayrıca 2 tb kadar hd destekliyor onunlada açabiliyosun desteklemediği video formatı yok gibi benim hd deki bütün formatları açtı çok net bir görüntüsü var ayrıca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssakman2

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

elinize sağlık teşekkürler,çok güzel bir inceleme olmuş.Birşey sormak istiyorum,bu tv yi alınca HD 1080p filmleri izlemek için mkv player şart mı acaba ? yada mkv player ile daha iyi mi olur teşekkürler

1080p filimleri çok rahat usb bellekten seyrediyosun zaten ayrıca 2 tb kadar hd destekliyor onunlada açabiliyosun desteklemediği video formatı yok gibi benim hd deki bütün formatları açtı çok net bir görüntüsü var ayrıca...

teşekkürler almayı düşünüyorum bu tv'yi.Bimeks'te 1899 tl şu an,ben önceden araştırmıştım dahili wifi ve hd uydu alıcı var yazıyor ama bimekste nedense bu özelliklere yer verilmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: has_başkan

quote:

Orijinalden alıntı: ssakman2

arkadaşlar lm660s hazır kanal listesi isteyen arkadaşlara aşağıda tüm sıralı kanalların olduğu dosyayı gönderiyorum türksat kanallar var kanal düzenleme programı ve servis menüsüne girerek düzenleyebilirler

benim birtürlü girimediğim menüye

buradan indirinhttps://hotfile.com/dl/193426219/f27fcb5/xxLM660S-ZA00001.rar.html

başka modellerin kanal listelerini de isteyen arkadaşlar pm atabilir

Tesekkurler paylasim icin aksam eve gitigimde deneyecegim

Paylaşım için teşekkür ederim yanlız bir sorum olacak. ben bu dosyayı şimdi usb içine atıp, usbyi de direk tv ye taktığımda otomatik olarak kanallar yüklenecek mi extra bir şey yapmamız gerekli midir??

• quote:

senin usb'de film oynatiyor ama kanal yedeklenmiyor öylemi? Eger usb okumuyosa tamam diycemde kanal yedeklemede ne hatası veriyor tam olarak?

hocam ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi aparatla dediklerinizi uyguladım(aparatı hazırlayarak) kanalları usb ye yedekledim.
    yalnız tv nin ülke ayarını değiştirdiğimde tvdeki tüm kanal listem kayboldu. yedeğini aldığım kanal listesini usb ye yükleyip tekrar tv ye göndermek istiyorum. tüm işlemleri yapıyorum. ancak recevie from usb ye basınca yüklemiyor acaba nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    (not usb yi bilgisayarda fat32 ile formatladıktan sonra kanal listesini usb ye yükledim)

Sorunu çözdüm. Yedeklediğim kanal listesinin adını değiştirdiğim için tv ye yolluyamıyordum.Adını düzeltince(xxLM660S-ZA00001 şeklinde) gönderebildim. Bu şekilde sorunla karşılaşacak arkadaşlar için iyi bir deneyim oldu :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erzen56 -- 14 Şubat 2013; 1:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erzen56

quote:

hocam ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi aparatla dediklerinizi uyguladım(aparatı hazırlayarak) kanalları usb ye yedekledim.
    yalnız tv nin ülke ayarını değiştirdiğimde tvdeki tüm kanal listem kayboldu. yedeğini aldığım kanal listesini usb ye yükleyip tekrar tv ye göndermek istiyorum. tüm işlemleri yapıyorum. ancak recevie from usb ye basınca yüklemiyor acaba nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    (not usb yi bilgisayarda fat32 ile formatladıktan sonra kanal listesini usb ye yükledim)

Sorunu çözdüm. Yedeklediğim kanal listesinin adını değiştirdiğim için tv ye yolluyamıyordum.Adını düzeltince(xxLM660S-ZA00001 şeklinde) gönderebildim. Bu şekilde sorunla karşılaşacak arkadaşlar için iyi bir deneyim oldu :):)

teşekkürler hocam paylaşımın için

• 47LM615 de de dediğiniz gibi apartlarla kanal yedekleme yapabilir miyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

47LM615 de de dediğiniz gibi apartlarla kanal yedekleme yapabilir miyim arkadaşlar?

yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech1122

quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

47LM615 de de dediğiniz gibi apartlarla kanal yedekleme yapabilir miyim arkadaşlar?

yapabilirsin

teşekkürler hocam
  • Acil cevap gerek bu tvnin uydusunda bisskey giriliyor mu aksama mac var da

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Acil cevap gerek bu tvnin uydusunda bisskey giriliyor mu aksama mac var da

malesef dahili uydu alıcısının biss key girişi yok.ancak hotbird uydun varsa zdf kanalı maçı şifresiz veriyor.
  • Pc yi tv ye bağlamadan, pes veya nfs gibi oyunları harici harddiske kurup, tv de oynamam mümkün mü? Bazı oyunların sadece flash belleğe kurulup oynandığını duymuştum. Fakat bununla ilgili birşey duymadım.
  • Saol lm640s de olurmu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.