Şimdi Ara

LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
31
Favori
73.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle arkadaşımıza emeğinden dolayı çok teşekkür ederim benim bir isteğim olacak elinde doğru düzgün eksiksiz sıralı bir kanal listeği yedeği olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ve bu forumda bence gerekli hem türksat tek hem türksat ve hotbird bir sıralı doğru düzgün eksiksiz bir liste olması lazım..
    Birde sorum var bende bazı kanallar eksik çıkıyor ve ülke olarak diğeleri seçimini yaparsam o smart menüdeki login simgesi yani adam resmi kayboluyor bunun için ne yapıcaz dailymotion kullanamıyorum türkiyeyi seçersem uk de seçmek istemiyorum ama palasibo arkadaşımız gibi diğerleri seçersemde login olamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürediyorum...
  • Evet beyler yokmu kimsede eksiksiz sıralı düzgün bir liste zaten ufacık bir dosya bir kişi paylaşırsa bir sürü kişi yararlanacaktır eminim ki paylaşırsanız çok mutlu olurum saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

kamera takılabiliyormu bu tv ye artı skype varmı arkaaşlar ??

kendine has kamerası takılırsa skype tan görüşme yapılabiliyor

teoride mi yoksa denedik mi hocam ?

skype uygulaması halihazırda mevcut yalnız kamerası olmadan hiç bir fonksiyonu kullanılamıyor.
    Youtube da videolarıı bulabilirsiniz. büyük elektronik marketlerde de kamerası mevcut.
    belki ısrarcı olursanız denetebilirsiniz diye düşünüyorum

teşekkürler hocam

bu kararsızlıkla hangi tv'nin hangi modelini alıcam bende cok merak ediyorum :)

samsung , lg ve philips arasında mekik dokuyorum

Cevap çok basit daha çok multimedya oynatımı gibi özellikleri görüntü kalitesine, iyiliğine tercih ediyorsan Samsung ama yok televizyonu 4-5 sene kullanacağım, en önemli şey doğal olarak görüntü kalitesi, diğer multimedya oynatımı gibi eksiklikleri 99 TL'ye Philips HMP3000 ile basit bir şekilde kapatırım ama bir kez aldığımda bir daha iyileştiremeyeceğim görüntü kalitesinin en iyisine, en üst düzeyine sahip olurum diyorsan ki ben böyle diyorum Philips almalısın. LG'yi düşünme bence.

• samsung es8000 aldim hocam
    bugün kurulumu yapılacak

saolasin öneriler için
  • Arkadaşlar bana düzenlenmiş kanal listesini usbden nasıl yükleyeceğimi birisi tarif edebilir mi? Yani ben kanal arama felan yapmadan usbdeki kanal listesini yeniden yüklemek istiorum ilk servis geldiğinde yaptıkları gibi ama o kanal listesi yedeğim yok bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • lg yeni yazılım güncellemesi yayınladı 04.20.53 olarak.
  • arkadaslar yaklasık iki ay önce 55 lm 660s tvyi aldım.Ama şöyle bir sıkıntım var tv açıkken yada standby konumundayken sürekli olarak bi 2-3 dakikada bir çıtlama sesi duyuyorum.Sessiz bir ortamda çok daha belirgin olarak duyuluyor.Servisi aradım fakat tam tatmin edici bi cevap alamadım.Bana söylediği daha önce başına hiç böylr bir olay gelmedi dedi.Acaba benimle aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşım varmı acaba bu forumda merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

arkadaslar yaklasık iki ay önce 55 lm 660s tvyi aldım.Ama şöyle bir sıkıntım var tv açıkken yada standby konumundayken sürekli olarak bi 2-3 dakikada bir çıtlama sesi duyuyorum.Sessiz bir ortamda çok daha belirgin olarak duyuluyor.Servisi aradım fakat tam tatmin edici bi cevap alamadım.Bana söylediği daha önce başına hiç böylr bir olay gelmedi dedi.Acaba benimle aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşım varmı acaba bu forumda merak ediyorum?

galiba, şikayetvar.com da benzer konuda bir şikayet vardı.
  • lg 42lm660s tvmin service menüsüne girmek için kullandığım şemayı çizip paylaşmak istedim.Ancak devreden dolayı oluşabilecek herhangi bir sorun devreyi kurup deneyene aittir. o yüzden sorumluluk kabul etmem. deneyip de yapamayanlar için en son deneyebilecekleri şema olarak paylaşıyorum.
     LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli)

herkese iyi akşamlar.
  • sağ ve sol çıkışı kısa devre etmeyin... kulaklık çıkışını riske atar... tek kanal kullanın...
  • devreyi yaptım. In startı açtım şifreyi de girdim ama bana farklı bir menü geldi. Çözemedim bilen varsa yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümitc54 -- 4 Nisan 2013; 21:52:01 >
  • devreyi yaptım In startı çalıştırdım. Parolayı da girdimm ama bana farklı bir ekran geldi. Nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümitc54 -- 5 Nisan 2013; 18:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümitc54

devreyi yaptım In startı çalıştırdım. Parolayı da girdimm ama bana farklı bir ekran geldi. Nasıl olacak?

5- Daha sonra tv'de IN_START menüsü beliriyor. Burada hiç değişiklik yapmadan kumandamızın settings tuşuna basıyoruz ve karşımıza şu ekran geliyor.

Birinci msjı okumamışsın...
  • mesaj dursun akşam evde bakarım
  • hocam kulaklık jakının streo yada mono olması farkeder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

hocam kulaklık jakının streo yada mono olması farkeder mi?

kulaklık çıkışını bozabilir... sterio kullan... tek kanal bağla...
  • Arkadaslar selamlar,
    bende paralel ithalat LG TV var. Ulke olarak Turkiye'yi goremedigim icin Turkcell TV uygulamasini kuramiyorum. flash disk e v.s. kopyalayip bi sekilde kurmanin bir yolu var midir?

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

Arkadaslar selamlar,
    bende paralel ithalat LG TV var. Ulke olarak Turkiye'yi goremedigim icin Turkcell TV uygulamasini kuramiyorum. flash disk e v.s. kopyalayip bi sekilde kurmanin bir yolu var midir?

Tesekkurler.

ayarlardan ülkeyi other ( diğer ) yap... bak... dil Türkçe kalsın...
  • Devreyi yapamadim. Ankarada olan var mi ? :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

Arkadaslar selamlar,

Tesekkurler.

ayarlardan ülkeyi other ( diğer ) yap... bak... dil Türkçe kalsın...

hocam bu dediğinizi yaptım fakat bu sefer de smart tv ye login olmak icin username ikonu gelmiyor. yani bu durumda smart tv ye hic baglanamiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.