Şimdi Ara

LG LM660s inceleme ve USB kanal yedekleme (Video ve Resimli) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
31
Favori
73.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradaki yönteme göre kanal listemi oluşturdum.

herşey sorunsuz gözüküyor.

ancak bir kanal eksik, bunu elle nasıl girerim , kendi mevcut listemi bozmadan.

sadece tek kanal frekansını girip, o kanalı listeme eklemek istiyorum yani.

manuel eklemeden yaparsam mevcut listem bozulur mu ve bunun için Ağ Arama yı seçmem gerekiyor mu?
  • Görüntü ayarları çin işkencesi gibi maşallah ben

Arka Işık: 100
    Kontrast: 100
    Parlaklık: 50
    Keskinlik: 50
    Renk: 75
    Ton: 0
    Renk Sıcaklığı: C50

GELİŞMİŞ KONTROL
    Dinamik Kontrast: Yüksek
    Dinamik Renk: Yüksek
    Clear White: Yüksek
    Tercih Edilen Renk: 0-3-0
    Süper Çözünürlük: Açık
    Gama: Orta

RESİM SEÇENEĞİ
    Gürültü Filtresi: Yüksek
    MPEG Parazit Azaltması: Yüksek
    Gerçek Sinema: Açık
    LED Yerel Karartma: Yüksek
    TruMotion: Pürüzsüz

şeklinde kullanıyorum ama Uzman ayarlarla daha da iyi bir görüntüye sahip olunabilinir sanırım. Değerlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz hocam

• eline sağlık hocam, paylaşım için teşekkürler

50ph670 plasma kullanıyorum, biz de kulaklık girişi yok
    bu tv de kanal yedeklemesi alabilir miyim?
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki anlatımla 47la660s nin kanal listesini usb ye atabiliyormuyuz. Deneyen oldumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat uydusundan her arama yaptığıma çıkan kanallar ve sıralamalar değişiyor. Sebebini anlamıyorum. Uydu tek ise belirli bir kanal sırası ve sayısı olması gerekmez mi?

11444,11012,10730 denedim hepsinde sinyal seviyelşeri ve kanallar farklı yokmu bunun bir standartı yada en iyisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikogrk -- 14 Ocak 2014; 11:50:44 >
  • akanarya2 kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişi tvden değil pcden olacak. Ayrıca kulaklık çıkışı olmayan tv olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

Kulaklık girişi tvden değil pcden olacak. Ayrıca kulaklık çıkışı olmayan tv olmaz...

ph670s de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanarya2

quote:

ph670s de yok

Valla yokmuş. :) Ses sistemi işini nasıl yapıyosanız?
  • palasibo P kullanıcısına yanıt
    optik çıkışı var, ordan receiver a
  • Mrb 6ay kadardır 660 s kullanıyorum sihirli kumandadaki tekerlek son zamanlar düzleştiğindn çevirmek güçleşti ve mesala 14 den 15 e getimek cok zor oldu .Bu kadar çabuk yıprananma sızdemı varmı?
    Birde kanal listesini açıp bır kanal acınca liste kapanıyor.Uyuzca bişey bu tv de kanal değişmek baska yolu varmıdır?listeye ulasmanın
  • merhabalar; 55LM760s ile Conax kart / Teledünya kullanıyorum. Bazı kanallar bazen siliniyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
    USB'ye kanal yedeklemek mümkün mü?
  • engizisyon E kullanıcısına yanıt
    sorunumu yedekleme yaparak çözdüm. Servis moduna geçip listeyi USB'ye yedekleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Mrb 6ay kadardır 660 s kullanıyorum sihirli kumandadaki tekerlek son zamanlar düzleştiğindn çevirmek güçleşti ve mesala 14 den 15 e getimek cok zor oldu .Bu kadar çabuk yıprananma sızdemı varmı?
    Birde kanal listesini açıp bır kanal acınca liste kapanıyor.Uyuzca bişey bu tv de kanal değişmek baska yolu varmıdır?listeye ulasmanın

Ben 660S'i Mayıs 2012'den beri kullanıyorum. Çok şükür akıllı kumanda'da sorun yaşamadım. Ipad veya Android cihazını var ise LG'nin uygulamalarından birini kurun, olmadı kanalları o şekilde kullanabilirsiniz.

Android-2012 LG 660S için;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteapps
    Ipad-2012 LG 660S için;https://itunes.apple.com/gb/app/lg-tv-remote/id509979485?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 15 Haziran 2014; 20:24:29 >

• quote:

5- Daha sonra tv'de IN_START menüsü beliriyor. Burada hiç değişiklik yapmadan kumandamızın settings tuşuna basıyoruz ve karşımıza şu ekran geliyor.

akıllı kumandada settings tuşu olmadığı için tv link loader ekranını açamıyorum bunun için ses dosyası yok mu?
  • Son güncellemeyi kurduktan sonra İDM ile intrnetten indirdiğim filmleri izleyemez oldum.Ne flastan nede hard diskten televizyon filmleri görmüyor.İşin garibi daha önce aynı programla indirdiğim filmleri izleyebiliyorum.Güncellemeleri geri almak mümkünmü acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhiym

Son güncellemeyi kurduktan sonra İDM ile intrnetten indirdiğim filmleri izleyemez oldum.Ne flastan nede hard diskten televizyon filmleri görmüyor.İşin garibi daha önce aynı programla indirdiğim filmleri izleyebiliyorum.Güncellemeleri geri almak mümkünmü acaba.

Son güncelleme dediğiniz hangisi? 04.54.03 ise o sürüm 30 Nisan 2014'de çıktı ve bu sürümde film izleyememe gibi bir problem yok. Çatır çatır izleniyor.

Güncellemeleri herhangi bir şekilde geri almak, LG LM platformunda, mümkün değil.
  • merhabalar bende 42lm660s var...
    şimdi uydu yayınlarını yeniden tarattım... taradı yeni kanallar buldu ama bu kanalların yerini değiştiremiyorum artık 1 2 3 4 sıralı kanallarım hepsi gitti :(
    işaretlediğimde kanalları kaydır ve program numarası düzenle çalışmıyor
    bi yardım etseniz...
  • bende 42la660s var aynı sorunu bende yaşadım kaydır seçenekleri pasif hale geldi müşteri hizmetlerini aradım.fabrika ayarlarına dönderin dediler
    yaptım arama yapıp sıralama yaptım oldu
  • ali ile usb üzerine kaydedebilen varsa paylaşırsa sevinirim
  • 15 temmuz 2014 kanal listelerine usb aktarabilen varsa burda paylaşırsa sevinirim.usb linkini burda paylaşırsa memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.