Şimdi Ara

LG LM660S Kablosuz görüntü aktarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üzülerek söylemek istiyorum benim gibi lm serisi tvsi olup güncelleme ile miracast desteği bekleyenler lg miracast dongle yapmış bu saatten sonra güncelleme ile gelmez para ile extra dongle alın der geçer bence.http://www.amazon.com/LG-Electronics-DWD-300-Miracast-Certified/dp/B00C6VOZ2A
  • Meehaba ben de bunla ugrasiyorum 3-4 gundur birkac arkadas yazmis ama LM660 larda miracast yok. Bu yuzden kablosuz goruntu aktaramiyoruz.
    LG G3 ve Nexus 5 LG ile denedim. Arkadastaki LA660 ve ofisteki eski Samsung'da sorunsuz aktariyoeum.

Simdi de LG yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Meehaba ben de bunla ugrasiyorum 3-4 gundur birkac arkadas yazmis ama LM660 larda miracast yok. Bu yuzden kablosuz goruntu aktaramiyoruz.
    LG G3 ve Nexus 5 LG ile denedim. Arkadastaki LA660 ve ofisteki eski Samsung'da sorunsuz aktariyoeum.

Simdi de LG yaziyorum

LA serisinde zaten kimsenin sıkıntısı yok. LM lerde sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHeLeP

quote:

Meehaba ben de bunla ugrasiyorum 3-4 gundur birkac arkadas yazmis ama LM660 larda miracast yok. Bu yuzden kablosuz goruntu aktaramiyoruz.

Simdi de LG yaziyorum

LG'ye ileten oldu mu bunu?
    HDMI Miracat Adaptör almadan çözümü var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Simdi de LG yaziyorum

LG'ye ileten oldu mu bunu?
    HDMI Miracat Adaptör almadan çözümü var mı?

bir kaç arkadaş uğraştı ama lg destek vermiyor.

• benim televizyonum lgLw5500 wairles adaptörü var tv yi alırklen aldığım o takılı üzerinde
    lg g2 telefonuma daha önceden yüklemiş olduğum videoyu tv nin kendi video oynatıcısından açıp,
    sağ üst köşedeki telefondan dışarı doğru ok işareti olan bir ikon var ona tıklayıp tv yi seçiyorum
    görüntü televizyonda saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tampest1

benim televizyonum lgLw5500 wairles adaptörü var tv yi alırklen aldığım o takılı üzerinde
    lg g2 telefonuma daha önceden yüklemiş olduğum videoyu tv nin kendi video oynatıcısından açıp,
    sağ üst köşedeki telefondan dışarı doğru ok işareti olan bir ikon var ona tıklayıp tv yi seçiyorum

Yazdıklarının konuyla ne alakası var anlayamadım ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tampest1

benim televizyonum lgLw5500 wairles adaptörü var tv yi alırklen aldığım o takılı üzerinde

Yazdıklarının konuyla ne alakası var anlayamadım ??

kablosuz aktarmayla ilgili olabilircmi acaba
  • Ever sonunda kismen basardim! "Allcast" problemsiz calisiyor, yani telefondaki resim,video vs oynatabiliyorsunuz, tabi screen mirror yani birebir telefonun ekranini gosterme yok.

Bir de internet uzerindeki videolari LG TV den izlemek istiyorsaniz "Video Browser for LG TV" yi kurabiliriniz, mesela donanimhaber anasayfadaki videolari TV de izlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 20 Mart 2016; 11:44:28 >
  • hey kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten 2-3 sneedir herkes başarabiliyor :)
  • quote:

Bunu zaten 2-3 sneedir herkes başarabiliyor :)

Haha Ben 2-3senedir denememistim hic :))

• Arkadaşlar şu anda evde olmadığım için network üzerinden mi yapıyor? yoksa widi teknolojisi mi destekliyor bilemiyorum? Evde bakarım.

Samsung Galaxy S5 telefon görüntüsünü, 47LM660S televizyonuma aktarabiliyorum. Yani video ve resimleri değil direk telefonun menü vs görüntüyü.

Android telefonlarda Google Play Store dan "Screen Stream Mirroring" uygulamasını kurdum, zaten program televizyonu direk gördü ve görüntü aktarımını hallettim. İlk zamanlarda telefonu döndürdüğünüz zaman görüntü tam ekran olmuyordu televizyonda fakat bi kaç güncelleme sonrasında bu sorun da halledildi. Ben bu uygulamayı daha çok priskop uygulamasından maç seyrederken tv ye görüntü aktarmak için kullanıyorum.

Yapabilenlere iyi seyirler.

• CHeLeP C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konu baya eski ama, yine de yazmak istedim. LG LM660s tv'ye inter widi ile bağlantı yapabiliyorum.
    2 tane bilgisayarım var, eski olan sıkıntısız bağlanıyor. Yeni olan bilgisayar bir türlü bağlantı kuramadı.
    iki bilgisayarda da windows 10 yüklü her şey güncel sebebini henüz bulamadım. Sonuç olarak LG LM serisi de widi ile sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.