Şimdi Ara

LG LM660S Kablosuz görüntü aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model olan LA serisi televizyonlarda miracast(widi) özelliği var ve Lg optimus g ile arasında bağlantı kurup görüntüyü kablosuz olarak aktarabiliyorum. Evimde olan 2012 model olan LM660S model televizyonumda widi özelliği olmasına karşın kablosuz görüntü aktarmayı başaramadım. Ayrıca widi özelliği olan bilgisayarımla TV ye kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyoruz. 660s kullan arkadaşlar arasında bu özellikler hakkında bilgi olanlar bizi bilgilendirebilirmi ? Herhangi bir ayar mı yapılması gerekiyor acaba yoksa widi ile miracast çok farklı uygulamalar mı ?

NOT: miracast(widi) dlna değildir. dlna ile veri aktarımı yapabilirsiniz ama ekran görüntüsünü anlık olarak ekrana yansıtamazsınız. miracast(widi) hdmi kablosu görevi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHeLeP

2013 model olan LA serisi televizyonlarda miracast(widi) özelliği var ve Lg optimus g ile arasında bağlantı kurup görüntüyü kablosuz olarak aktarabiliyorum. Evimde olan 2012 model olan LM660S model televizyonumda widi özelliği olmasına karşın kablosuz görüntü aktarmayı başaramadım. Ayrıca widi özelliği olan bilgisayarımla TV ye kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyoruz. 660s kullan arkadaşlar arasında bu özellikler hakkında bilgi olanlar bizi bilgilendirebilirmi ? Herhangi bir ayar mı yapılması gerekiyor acaba yoksa widi ile miracast çok farklı uygulamalar mı ?

NOT: miracast(widi) dlna değildir. dlna ile veri aktarımı yapabilirsiniz ama ekran görüntüsünü anlık olarak ekrana yansıtamazsınız. miracast(widi) hdmi kablosu görevi görür.

çözüm buldunuz my acaba ? aynı problem bende de mevcut telefon ve 660s birbirine eşleyebiliyorum fakat telefon kablosuz ekran olarak tv yi görmüyor görüntüyü aktarmak istediğimde

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: CHeLeP

2013 model olan LA serisi televizyonlarda miracast(widi) özelliği var ve Lg optimus g ile arasında bağlantı kurup görüntüyü kablosuz olarak aktarabiliyorum. Evimde olan 2012 model olan LM660S model televizyonumda widi özelliği olmasına karşın kablosuz görüntü aktarmayı başaramadım. Ayrıca widi özelliği olan bilgisayarımla TV ye kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyoruz. 660s kullan arkadaşlar arasında bu özellikler hakkında bilgi olanlar bizi bilgilendirebilirmi ? Herhangi bir ayar mı yapılması gerekiyor acaba yoksa widi ile miracast çok farklı uygulamalar mı ?

çözüm buldunuz my acaba ? aynı problem bende de mevcut telefon ve 660s birbirine eşleyebiliyorum fakat telefon kablosuz ekran olarak tv yi görmüyor görüntüyü aktarmak istediğimde

Çözüm şuan için yok

• Tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm bulabıldınızmı ınternette yapan bır kısı vıdeo eklemıs ancak nasl yaptıgını anlatmamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

çözüm bulabıldınızmı ınternette yapan bır kısı vıdeo eklemıs ancak nasl yaptıgını anlatmamıs

Benim bildiğim bir çözüm yok videonun linki yazarsanız nasıl yaptığı anlayamaya çalışabiliriz.
  • bende lg g2 almayı düşünüyorum. acaba miracast olayını başarabildiniz mi? lm660s televizyonum var eğer miracast başlantısı kurulabiliyorsa hemen gidip g2 alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

bende lg g2 almayı düşünüyorum. acaba miracast olayını başarabildiniz mi? lm660s televizyonum var eğer miracast başlantısı kurulabiliyorsa hemen gidip g2 alacağım.

Bende optimus g var olmuyor ama g2 de widi ve miracast beraber var diye biyerde okudum ama bilmiyorum. Bence teknosaya felan gidip deneyebilirsin.

• Merhaba bende lg g2 aldım miracasti açıp widi ile tv ye bağlanıyorum fakat görüntü tv ye gitmiyor bir süre sonrada bağlantı kesiliyor.

• arkadaşlar bende de lg 47lm860v modeli var.tv de widi ve wifi var ama GM discovery telefonumu bir türlü görüntü aktarımı olmuyor.o kadar para verdik tv ye bağlanmıyor?
  • Ben Laptop ile widi özelliğini kullanabiliyorum.

TV de Wi-fi direct - açık olmalı.
    Miracast / Intel's Widi açık olmalı.

Bu şekilde deniyorsunuz değilmi.
    Laptop da wi-di yi açınca TV yi buluyor , bağlan dediğimde TV de bir popup açılıp bağlansınmı diye soruyor. Onayladığınızda görüntü geliyor.
    LG telefon olmadığı için onu deneme şansım olmadı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ILy6vBIFJYs

Bu videoda nasıl yapıldıgını anlatıyor G2 yi deneyinde bende G2 alıyım :)
  • cevran C kullanıcısına yanıt
    laptopta widi nasıl açılıyor yardımcı olursan çok sevinirim.HP 650 serisi
    ikinci olarak bağlantı yolu şu şekilde mi
    smart share indirilip pc ye kuruluyor
    wifi direct açık olarak seçiliyor
    wifi direct araştırıyor ama bende bir türlü bulamıyor.
    bilgisayara bağlan dediğimde bağlı bilgisayar sürücüsü yok uyarısı veriyor.
    adım adım yazarsan memnun olurum
  • selam,

laptopun işlemcisi bunlardan biri olmalı.

WiDi Destekli İşlemciler Listesi

Intel® Core™ i7: 640M; 660LM; 640LM; 620M; 640LM; 690UM; 680UM; 660UM; 640UM; 620UM; 2820QM; 2720QM; 2620M; 2540M; 2520M; 2640LM; 2620LM; 2630UM; 2610UM; 2530UM

Intel® Core™ i5: 580M; 560M; 540M; 520M; 450M; 430M; 580UM; 560UM; 540UM; 520UM

Intel® Core™ i3: 370M; 350M; 330M

Ondan sonra en güncel Wireless adaptör driverı , ve en güncel grafik kart driver ını yükle.
    Sonrasında Intel Widi programını yükle ve onu çalıştır.
    TV yi görmesi lazım direk olarak.
  • arkadaşlar akşam tesadüfen benim oğlan discoveriyde çizgi film izlerken görüntüyü tv ye aktardı.youtube da direk görüntüyü aktarma özelliği varmış bende yeni öğrendim.bu arada tv ve telefonda görüntü aktarma aygıtları tamamen kapalı iken oldu bu işlem.sadece aynı wireless bağlantıyı kullanıyor tv ve telefon ....acaba internet ücretine ekstradan bir ücret yansır mı bu youtube dan görüntü aktarma işleminde kafama takıldı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

arkadaşlar akşam tesadüfen benim oğlan discoveriyde çizgi film izlerken görüntüyü tv ye aktardı.youtube da direk görüntüyü aktarma özelliği varmış bende yeni öğrendim.bu arada tv ve telefonda görüntü aktarma aygıtları tamamen kapalı iken oldu bu işlem.sadece aynı wireless bağlantıyı kullanıyor tv ve telefon ....acaba internet ücretine ekstradan bir ücret yansır mı bu youtube dan görüntü aktarma işleminde kafama takıldı ....

yansımaz bende kullanıyorum o özelliği arada
  • YOUTUBE DAN görüntü yansıyor ama başkası yansımıyor
  • Arkadaşlar laptop uyumluluğu demiş arkadaş nasıl bir uyumluluk gerektiriyor?
  • 47LM860V LG TV ve LGg2 telefonum var ama ekran görüntüsünü bir türlü aktaramadım tv ye. ayrıca tv ortak wifi kullanıyorum y,ne olmuyor yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: had3ss

47LM860V LG TV ve LGg2 telefonum var ama ekran görüntüsünü bir türlü aktaramadım tv ye. ayrıca tv ortak wifi kullanıyorum y,ne olmuyor yardımcı olabilir misiniz acaba?

47LM860V LG TV bu tv de miracast yok o nedenle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.