Şimdi Ara

LG LX9500 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG 55LX9500 televizyon kullanıyorum. Ancak sorunlarım var. DTS sesi çözmek bir yana geçirmiyor bile optik ses almak için ne yapabilirim? Bazı mkv formatlarını hiç okumuyor. Acaba 3.party çözümlerini bilen varmı? Çünkü aldığım bilgiye göre 3. party çözümleri varmış. Teşekkürler

• Merhaba arkadaşım;

Bende bu hafta LG LX9500 almayı düşünüyorum fakat Samsung 8000 serisi ile git gel yaşıyorum. mkv desteğinin olmadığını şimdi sizden duydum. Bu baya kötü benim için. Başka N gibi eksikleri var sizce..? Tafsiye edermisin..?
  • başka kullanıcı yokmu ? tavsiye edermisiniz ?
  • vay hacı binbaşı olmuşun tebrikler
  • LX9500 serisi ile LX6500 serisi arasındaki farkları inceliyordum. THX sertifikasyonu bunlardan biri.
    DTS desteği THX içine dahil değil mi ?
    yani THX varsa DTS de var olmalı diye düşünmüştüm. yanılıyor muyum ?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Benim aşağıdaki gibi bir sorunum var, yaşayan başka birisi var mıdır acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_47650166/tm.htm
  • bende aynı tv'yi kullanıyorum ve hiç bir şekilde tazeleme hızı sorunu olmuyor. mkv sorunu hiç kalmadı. half sbs bile oynatıyor. yeni yazılım var. ancak ben mkv ve 3d işini bir harici player ile çözdüm. Buda wdtv live ve çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG KS8500 kullanıcıları
    9 yıl önce açıldı
    Samsung AU9000 Kullanıcıları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün aldık :)
  • arkadaslar bende bu tv yı almak ıstıyorum ama karar veremıyorum bı turlu cunku yıgınla para harcıycam emın olmak ıstıyorum digerlerinden farkı benim gordugum full led gercek led yani edge led degil (led aydınlatma oluyo sanırım bu) ozellıklerıde cok ıyı gorunuyor tru motıon 400hz falan 10.000.000 contrrast oranı ben hersey icin kullanıcam normal yayın blue ray filim pc baglıycam ps3 baglıycam fiyatida tam benim sinirimda bütün heryeri gezdim tekno marketlerı avm lerı carrefour kipa teknosa bimeks orda ki goruntulere baktıgımda samsng dedim ve 40d7000 alıcaktım kı su fpr gozluk olayını ogrendım ve bırde tabıkı bu 8000 ve 7000 de olan clouding oyunlarda bulutlanma olayı oluyomus forumda oyunlar ıcın en iyinin sony oldugunu gorsum ama buda butcemı asıyor lg ıse 3d ve en ıyı olarak gosterılıyo oyunlardada ıyı ee yayınlardada ıyı bi seviye almıs ban ıdeal olanının bu oldugunu dusunuyorum sizinde goruslerınızı almak ıstedım lx9500 kullanıcıları olarak simdiden tesekkurler...bişey daha burdayım nezamandır ama hep acemıyım ben bu sevıyelerı nsl atlıyoruz =)

• Selam arkadaşlar
    Bana bu ürünün yani LG 55LX9500-ZA modelinin anakartı lazım eğer elinde bulunan varsa alabilirim.
    Anakart modeli LD03R EBT61137402 EAX62116804 (LG 55LX9500-ZA)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.