Şimdi Ara

LG M227WD mi yoksa samsung 23' 2333HD mi ??? acil alıcam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG M227WD mi yoksa samsung 23" 2333HD mi ???

gerçekten acil tavsiyenize ihtiyacım var,bide fiyat açısından yaklaşık 550 civarı bi fiyata sahipler,daha makulunu nerden bulabilirm ??acil alıcamda

• quote:

Orijinalden alıntı: BaSTiaN

LG M227WD mi yoksa samsung 23" 2333HD mi ???

gerçekten acil tavsiyenize ihtiyacım var,bide fiyat açısından yaklaşık 550 civarı bi fiyata sahipler,daha makulunu nerden bulabilirm ??acil alıcamda

Öncelikle ben de bu ikisi arasında kaldım ve monitörün ustası olan samsung 2333 SW aldım tek kelime ile mükemmel bir görüntüye estetiğe sahip bence düşünmeden 2333 SW alın almak içinde vatan bilgisayardan VCARD alın böylece fiyat 400 TL ye kadar düşür
    iyi günler
    monitör hakkında soru sormak vs için arayabilirsinz
    05067960361
  • LG 22LH2000 LCD mis gibi istersen tv istersen monitör

istanbul bilisim sitesinde incelemiştim yanılmıyorsam

bayağıda uygundu
  • vatanda 2333hd kalmış sw olanı yok

fark varmı aralarında
  • Forum İstanbul içinde bulunan Bimeksten LG M227WD modelilini aldım 497 tl ye. Tv olarak kullanıyorum. Bilgisayara bağladım. Ölü piksel kontrolü yaptım. Herhangi bir sorun yok. İster monitör olarak ister tv olarak kullanabiliyorsun. Şu ana kadar memnunum. Tv olarak da görüntü süper. Next uydu alıcı ile birlikte kullanıyorum.. Alacaklara tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

vatanda 2333hd kalmış sw olanı yok

fark varmı aralarında

Hd olan 100 TL falan pahalı ve sadece TV si var diğer her şeyi aynı 2333 SW ile bence 2333 vatandan değilde gigatek den falan alın kacirmayın bu monitörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.