Şimdi Ara

LG MEDIA PLAYER HXF1 500 GB 2.5' HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürün 1080 P Full HD bir ürün.. VOB - DVİX - XVID gibi formatları kendi dahili programıyla beraber oynatıyor. Tabiki doğal olarak HDMI cıkısı da var. Ancak bu ürün her ne akla hizmetse Full HD olmasına rağmen en gerekli formatlardan biri olan MKV formatını oynatmıyor. Hatta kullanma kılavuzunda MP4 ve x264 formatını oynatabilir dese bile yine onun için de codec soruyor. Firmanın web sitesinde herhangi bir güncelleme yok. Acaba şu an için LG nin firmware güncellemesini beklemekten başka seçeneğim yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerworld -- 26 Temmuz 2010; 16:04:34 >

• HXF2 ürününü kardeşime almak istiyorum ama bu üründen alan yada yorumlayan birine rastlamadım henüz.
    Sizdeki bir alt modeli galiba.Bu model hakkında bir fikriniz var mı?125 TL gibi bir rakama alabileceğim.
    Bu modelde mkv yi desteklediği yazıyor.Siz nedersiniz.

LG HHXF2P50BC 2.5" MEDIA PLAYER 500GB HDD Detay Bilgisi
    --------------------------------------------------------------------------------

Form Faktörü : 2.5"
    Bağlantı Arabirimi : USB 2.0, HDMI
    Desteklediği İşletim Sistemleri : Windows 2000/XP/Vista, Mac 10.0 or later
    Web Adresi :www.lge.com
    Kutu İçeriği : Power adaptor, AV cable, USB cable, SCART adaptor (EU only), Remocon, Quick guide, CD
    Müzik : wma, asf, ogg, mp3, wav, flac
    Fotoğraf : JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
    Video : mkv, wmv, asf, xvid, avi, rm, rmvb, dat, mpg, mpeg, vob, iso, Ifo, ts, m2ts, mts, tp, trp, mp4, mov, flv
    Altyazı : SRT, SUB, SMI, SSA, IDX+
    Garanti (Ay) Açıklama : 24 ay
    Boyut : 153.0 (L) x 94.0 (W) x 25.3 (D) mm
    Ethernet : Yok
    Marka : LG
    Disk : İçerir
    Kapasite (GB) : 500

• ilginç bi dizayn..ilk baştakı buyuk resmı tartıya benzettım :))))
  • LG HHXF2P50BC 2.5" MEDIA PLAYER 500GB HDD
    Bu ürün nerde 125 TL link verir msin?
  • bu fiyat ilk mesajımı yazdığım tarihte indexpazardan 150 adet için 75$+kdv ile kampanyalı satışa sunulmuştu ama 2 gün içinde tükenmiş...
    Bende alayımmı almayayımmı diye araştırırken ,düşünürken birde baktım stok kalmamış

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

LG HHXF2P50BC 2.5" MEDIA PLAYER 500GB HDD
    Bu ürün nerde 125 TL link verir msin?

• nerde var bu üründen arkadaşlar?
    ya da alternatifi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerworld

Arkadaşlar Merhaba;

Bu ürün 1080 P Full HD bir ürün.. VOB - DVİX - XVID gibi formatları kendi dahili programıyla beraber oynatıyor. Tabiki doğal olarak HDMI cıkısı da var. Ancak bu ürün her ne akla hizmetse Full HD olmasına rağmen en gerekli formatlardan biri olan MKV formatını oynatmıyor. Hatta kullanma kılavuzunda MP4 ve x264 formatını oynatabilir dese bile yine onun için de codec soruyor. Firmanın web sitesinde herhangi bir güncelleme yok. Acaba şu an için LG nin firmware güncellemesini beklemekten başka seçeneğim yok mu?

bu sorunu çözebilen oldumu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: astramastra

HXF2 ürününü kardeşime almak istiyorum ama bu üründen alan yada yorumlayan birine rastlamadım henüz.
    Sizdeki bir alt modeli galiba.Bu model hakkında bir fikriniz var mı?125 TL gibi bir rakama alabileceğim.
    Bu modelde mkv yi desteklediği yazıyor.Siz nedersiniz.

LG HHXF2P50BC 2.5" MEDIA PLAYER 500GB HDD Detay Bilgisi
    --------------------------------------------------------------------------------

Biraz geç oldu ama bu ürünü ben yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Gerçekten memnunum.. Bendekinin tek sıkıntısı MKV formatını oynatamaması..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.