Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara Çankaya bölgesinde bu broşür var, az önce mağaza müdürüne sordum gelecek dedi.
  • bu fiyata bedava 1 aydır kullanıyorum çok memnunum hatta 50 liraya bunu da alıp stereo ya çevirmek mantıklı şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

Kablolu olarak da kullanılabiliyomu beyler

Evet ama bir arkadaşın dediği gibi 2,5 mm değildir inşallah. Eski telefonlarda filan olurdu ama artık kalmadı 2,5 mm.
    BİM nereden uydurup yazdıysa artık, LG'nin sayfasında da yazmıyor, şöyle şeyleri görünce hayret eder ve çok kızarım, yazsan ne olur bütün dünyaya satıyorsun ve kaç milyon insan bilmek isteyecektir.

Sonuçta LG'nin sayfasında resmi yakınlaştırınca 3,5 gibi duruyor.
    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda
    Bende Amethist NOV 1453 var, bir de Anker Premium var. Eğer yerel değilse bu fiyata süper olur tam hediyelik.

Bu arada birisi bunu 150 TL'ye almış fiyatı iyi diyor.
    Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda

• 16 aralik.... haftaya cuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah şöyle, abidik gubudik şeyler yerine böyle güzel ürünler getirin. Genel satış olacak sanırım. Ama beyaz esyacilardan bize dusermi?

• Ürün çok iyi. Fiyatı şaşırtıcı. Defolu falan mı acaba Gerçi bize kalır mı bilmiyorum. Mağaza çalışanları bile yumulabilir. Dahası başkası için saklayabilir. Hatta ertesi gün 70 liraya malum sitelerden satışa da çıkarılır.
  • Bence hatalı
    fiyat

• Takipteyız bulabılırsem alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inception28

quote:

Orijinalden alıntı: burkman

Bence hatalı
    fiyat

her BİM e asmışlar sanmam

dostum ben kampanyalı 99 tl ye aldım ses kalitesi çok iyi süper diyemem malzeme kalitesi üst seviyede bu fiyata bana imknasız gibi geliyor içerisindeki piller bile 20-30 tl yapar ben o sebepten hatalı dedim. bekleyelim görecez
  • burkman B kullanıcısına yanıt
    fiyat hatalı değil. bilgi, BİM bölge müdüründen.
  • Arkadaşlar cahilce bir soru olabilir kusura bakmayın. Bu alet tv ye bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

Arkadaşlar cahilce bir soru olabilir kusura bakmayın. Bu alet tv ye bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor .?

Valla ben de utancımdan soramadım Nasıl bağlanıyor, hem tvden hem bundan aynı anda ses gelir mi, arkaya koyup sinema sistemi gibi kullanabilir miyiz gibi bir sürü soru var.
  • TV de bluetooth olmadı lazım, android işlemcili TV lerde olabilir. Usb dongle ile çalışmasının garantisi yok.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Tvniz de bluetooth ses aktarımı varsa bağlayabilirsiniz. Çoğu yeni nesil tv de var diye biliyorum artık çünkü soundbarların da çoğu bluetooh özelliği dahil olarak üretilmekte artık. Bunlara herhangi bir bluetooh kulaklık bile bağlayabilir gece tv den kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz. TV kitapçığına bakmanızda fayda var.

Vallahi hiç ihtiyacım yok ama fiyattan dolayı alsam mı acaba diye düşünüyorum ben de.

Bir de bazı yorumlar gördüm bette. LG muzik flow olduğu için bir biriyle de eşleşiyormuş sanırım ikitane alıp stereo yaptım diyen falan vardı. Normalde kaynaklar tek cihazla eşleşir. Bizim tv de iki kulaklık aynı anda çalışmıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Aralık 2016; 13:8:11 >
  • Cihan9999 kullanıcısına yanıt
    Bunu alırsak tek başına kullanıcaz yani öyle mi? Musicflow sounbara entegre etme gibi bir durumu yok?
  • Bu alet de radyo var mi

• Soğanlık bime de koymuşlar reklamını. HAla kararsızım almakta neyse ki zaman var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

Arkadaşlar cahilce bir soru olabilir kusura bakmayın. Bu alet tv ye bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor .?

Valla ben de utancımdan soramadım Nasıl bağlanıyor, hem tvden hem bundan aynı anda ses gelir mi, arkaya koyup sinema sistemi gibi kullanabilir miyiz gibi bir sürü soru var.

Ben vestel 55ua8900 tv,me şoktan aldığım bluetooth kulaklığı tanıttım. Ayarlar kısmında bu işi yapabilirsiniz. Bluetooth,a bağlanınca tv,den ses gelmeye devam ediyor. Kısmanız veya mute tuşuna basmanız halinde sadece kulaklıktan ses geliyor.

• usb girişi mevcut mu bunda ?
  • Usb yok.

Lg tv ye doğrudan 2 adet bağlanır.

Telefona 2 adet bağlanır stereo dinlenir şahane olur.

3.5 inç mevcut.

Kalite şahane üst düzey ses beklentiniz yoksa tatmin eder.

2 adet var her gece dinlerim , 2 adet daha alacam o derece..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.