Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun tam modeli şu mu LG NP5550WL DTURLLK Music Flow P5
  • Bulursam alacam ben de, hic ihtiyacim olmamasina ragmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Orijinalden alıntı: ernaltnts

Arkadaşlar cahilce bir soru olabilir kusura bakmayın. Bu alet tv ye bağlanıyor mu bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor .?

Valla ben de utancımdan soramadım Nasıl bağlanıyor, hem tvden hem bundan aynı anda ses gelir mi, arkaya koyup sinema sistemi gibi kullanabilir miyiz gibi bir sürü soru var.

Ben vestel 55ua8900 tv,me şoktan aldığım bluetooth kulaklığı tanıttım. Ayarlar kısmında bu işi yapabilirsiniz. Bluetooth,a bağlanınca tv,den ses gelmeye devam ediyor. Kısmanız veya mute tuşuna basmanız halinde sadece kulaklıktan ses geliyor.

Bende LG 49uf8507 var ama bildiğim kadarıyla bluetooth yok. TVye bağlayamam o zaman.

• Benim tv Lg ama bildiğim kadarıyla tvde Bluetooth yok bu sebepten anladığım kadarıyla ben bu aleti tv ye bağlayamıyorum doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaltnts -- 9 Aralık 2016; 14:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt
    TV'ye ne amaçla bağlamak istiyorsunuz?

• ooooooo bim evimin altında açılır açılmaz ürünü almam lazım.

Geçen sefer 5+1 logitech ses sistemini 50 tl ye alıp iade etmiştim http://urun.n11.com/subwoofer/logitech-z-506-surround-51-speaker-P124770025?cid=604001&gclid=CjwKEAiAyanCBRDkiO6M_rDroH0SJAAfZ4KLuCP-d6RUV2h0uNNE7l6AtRzusCUlVQ4_zAyF5J5vNRoCoj3w_wcB&gclsrc=aw.ds

Bunu alırım inş.

• Olursa ses sistemi olarak düşünmüştüm oda biraz ufak büyük ses sistemi almak istemiyorum bu bağlanırsa işimi görür diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaltnts -- 9 Aralık 2016; 14:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Bunu alırsak tek başına kullanıcaz yani öyle mi? Musicflow sounbara entegre etme gibi bir durumu yok?

al bendende o kadar bi çaresi yok mu?
  • Lg49uf77 var bende baglaniyor hocam sorun olmaz baglanirsin

• Sadece lg tv yemi baglaniyor.grundig tv var alsam bluetooth dan ona baglanmazmi
  • Her yerde olmayacak sanırım. Manisada ki 16 aralık kataloğunda göstermiyor
  • Bluetooth ile laptopa baglayabilirmiyiz bilen var mi ?
  • Arkadaslar bu isten pek anlamam, alip kabloyla pc ye baglayarak hoparlor olarak kullanabilir miyim bunu? 10 tl'lik almistim bir tane, calisiyor ama cizirti yapiyor.
  • Yıkarlar :D
  • Fiyat çok iyi , umarım satıcılar alıpda ihtiyacı olanların hakkına girmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 15 Aralık 2016; 22:14:27 >
  • fiyat çok iyi ucuz hoparlörlerden çok çok daha iyidir sanırım.
  • Önce ikisini birbirine okutursak tv bunu tek mı görüyor ?

• Arkadaşlar Ankarada heryerde var bölgesel değil bide music flow yazınca nette başka model çıkmıyor
  • LG LED tv nin fiyatı nasıl beyler? aLınırmı?

• ayağına gelen fırsatı tepme böyle birşey herhalde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.