Yani karanlıkta film seyrederken korku filmi karanlık yerde ışıkla siyah veren telefonu satmıştım sırf bu sebepten. siyahları ışıkları kapatarak kullanan ekran olanı almıştım :D şimdi isimlerini unuttum ekranların biri lcd biri ips ti galiba. |
Lg NANO816NA / un81006lb / un71006lb fark (2. sayfa)
-
-
Ya hocam benim 50un7400 de va direck Led işte attım resimleri bende rnnn nin gazıyla aldık ama 1 yıla yakındır kullanıyorum siyahlar ıps yakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizin dedikleriniz amoledle ips e benziyor :)
-
Sayın Rnnn madem tavsiye ettin ee aldırdın burda da tavsiye vermeye devam ediyorsun eee madem neden lg yi kötüleyen bir konu açıyorsun. Demezler mi adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
https://forum.donanimhaber.com/m_148702950/tm.htm
Eee bu ne o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mYa hocam benim 50un7400 de va direck Led işte attım resimleri bende rnnn nin gazıyla aldık ama 1 yıla yakındır kullanıyorum siyahlar ıps yakın.
Gördüm ustam şimdi. aynen siyahlar parlak duruyor o olayı istemiyorum işte doğru diyorsun. 2008 de lg nin bir tane lcd sini almıştım babamlar hala onu kullanıyor 106 ekran siyah gelince simsiyah oluyor . valla olsa esk model demeyeceğim öyle bir şey alacağım da işte smart olsun yeni olsun derken bir şeyler bulamıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNhocam sizin dedikleriniz amoledle ips e benziyor :)
aynen onlar :D
-
orda paylaşılan modellerle 50un8100 deki panelin hiçbir alakası yokta o yüzden ibrahim...kendi evinde o izlediğin karanlıkta ips paneli hiç görmediğin için insanların günahını alıyorsun ibrahim iş bilmezliğine veriyorum susuyorum hala konuşuyorsun ibrahim ey gidi ibrahim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Nisan 2021; 20:23:50 > -
hocam siyah beklentiniz yüksekse fald aydınlatma modellere yada oledlere bakın bunlar kesmeyebilir
-
Ben attım isteyen istediği gibi yorumlar hatta isteyen varsa gece ful karanlıkta resim atarım
Satacaktım ama hem düşük fiyattan dolayı hemde evdekiler itiraz ettiği için satmaktan vazgeçtim.
Aynen sen önerdin ya Rnnn o yüzden ben yanlışım neyse ben karışmıyorum isteyen ne alırsa alsın
Hocam 5 6 sene önce kardeşim aldı ıps panel ama siyahlar simsiyah bende şaşırdım dediğim gibi sen bilirsin karar sizin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 16 Nisan 2021; 20:27:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNhocam siyah beklentiniz yüksekse fald aydınlatma modellere yada oledlere bakın bunlar kesmeyebilir
yani 6000 i geçmeden en yakın ne bulabilirim modundayım işte. 8100 ü alayım diyorum. Lg ile olan gönül bağım da olduğu için biraz son 15 yılda alınan tvler hiç üzmedi bizi arıza çıkarmadı ondan başka markaya yönelmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mHocam 5 6 sene önce kardeşim aldı ıps panel ama siyahlar simsiyah bende şaşırdım dediğim gibi sen bilirsin karar sizin
ben geçen hafta un7400 alıyordum ama çok yorum okuyunca kafam karışıp onun yerine daha yeni diye 7100 e yöneldim oradan 8100 sonra nano da girdi işin içine iyice karıştı kafam
-
hocam o teldeki siyahı oled almadan bulamazsınız açıkcası...fald olmayan tv ler arasındada aradığınız fiyat aralığına yakın en iyi siyahı 50q60t modelinde görürsünüz fald olsun derseniz en az 9bin verip indirimdeyken sony xh90 bakabilirsiniz ama 2021 yılında o parayı edermi oda soru işareti yani aralık enterasan şuan tv piyasasında iş görür orta seviye bişey alayım deseniz 5-6 bin biraz düzgün bişe olsun diyince hop 10 bin oluyor
-
Hocam 50nano796 da güzel siyahlar daha iyi orada bi bakın kafanızı karıştırmak istemiyorum karar sizin. Ama beni yanlış anlamayın 5 6 bine iyi bir TV alınmaz o yüzden mümkünse bütçeyi artırın derim
Hocam bak bu videoyu izle siyahlar bana biraz daha güzel geldi.
Klasik rnnn hani sen olede karşıydın oled yanıyordu şimdi de gelmiş oled alsaydın diyor ya insan kendiyle bu kadar mı çelişir.
Hocam severek ve 5 6 ay araştırma sonucu aldığım TV ye şuan bakasım bile gelmiyor inan. Evdekiler itiraz etmese ya ucuza verip geçeçeğim yada inan bak kıracağım o kadar kızıyorum keşke hem yarı fiyatına hi level vestek alıp geçmediğime pişman oldum.
Sevgili hocalarım böyle atısarak bir yere varamazsınız. Birkac model arasında kalmış kişilerin kafası daha fazla karışıyor böyle. Sizden tavsiye isteyen arkadaşlara öneride bulunursunuz ondan sonrası kişinin tercihine kalmış tabi ki.Bence bu duruma bir son verin.
quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mHocam severek ve 5 6 ay araştırma sonucu aldığım TV ye şuan bakasım bile gelmiyor inan. Evdekiler itiraz etmese ya ucuza verip geçeçeğim yada inan bak kıracağım o kadar kızıyorum keşke hem yarı fiyatına hi level vestek alıp geçmediğime pişman oldum.
çok haklısın hocam . almak için tv 2 3 bine bile var işte insan bir kere alıyoruz diyor. E o kadar tv de seyretmiyoruz ama olmadan da olmuyor. Yeni ev kurarken de en fazla bu kadar ayırabiliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X