Bu arkadaşın gazına geldim 2 2500 e geçen sene alıp geçeceğim TV yi yok şu olmaz yok bu olmaz diye diye 4700 e zor durduk da aldık. Şimdide çıkmış bana tavsiye verdim hakkımı helal etmiyorum diyor asıl ben etmiyorum 2 kat para hakaret ne istersen var ayrıca 4 5 kişiye aldırdı onlarda iadeye uğraşıyordu. Bakalım onların haklarını nasıl vereceksin Rnnn ona şaşırıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lg NANO816NA / un81006lb / un71006lb fark (3. sayfa)
-
-
Hocam atışmak değil ben kullandığım modeli söylüyorum başkası gibi resim ve video ya dayanarak söylemiyorum isteyen inanır isteyen inanmaz. Benimde ticari bir beklentim yok ben deneyimlerimi yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 16 Nisan 2021; 20:58:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen ibrahim aylarca sana cevap verdim 1 kuruş çıkarım varmış gibi...sana fotolardaki leş tv yi aldırtmadım va paneli aldırttım paranın alabileceği en iyi tv o olduğu için sana anlattık dedikki bak bu paralar olmaz bu işler dedinki çıkamam sürekli giriş seviye ips çöplere baktın alma diye uğraştım ve zamanında paranın karşılığında alabileceğin en iyi tv yi aldırttığım ve senin oled siyahı beklentini karşılamadığı için özür dilerim...ama yine söylüyorum aylarca uğraştım seninle en ufak hakkım varsa helal değil...
-
kedilere diyorlar ama bu insanlar kadar nankör başka bi canlı yok :)
-
Ya hadi şurdan aylarca uğraşmış aldıktan sonra teskin etmek için yazdığın 2 3 yazı ondan sonra kayboldun. Ya ben de etmiyorum sen attığın iftiralara cevap ver işi çevirme
Sensin nankör senin kuyruk acın q70t de ışık sızması var dedim diye düşman oldun hala daha işi çarpıtmaya çalışıyorsun. Eh her yerde olduğu gibi işin içinden yine sıyrılırsın sana laf çıkışmaz
yüzlerce sorusundan bazıları insanlara böyle şeyler yapmak tarzım değil ama zorluyorsun beni ibrahim hocam hocam diye aylarca yazdın millet bıktı senden kimse kaale alıp cevap vermediğinde bile aynı sorularına onlarca kez cevap verdim ama paşam oled siyahı bulamadığı için kötü olduk :))
-
Rnnn efendi laf kalabalığını bırak 3 tane şey söyledin bunları kanıtla yoksa iftira atmış olursun. Artık bu işi yapma veya nick değiştir yeterince ifşa oldun.
KANITLA 3 MADDEYİ hadi
Hatırlatayım istersen
1. Lg fan boyu olduğumu
2. Her forumda seni kötülediğimi
3. Q70t için ışık sızması var deyince etmedim dediğin hakaretler
Sen bunlara cevap ver her yerde laf yetiştireceğine
Hay sana yazacağıma ellerim kırılsaydı herkes soruyor tavsiye veriyor diye sorduk sorduğum güne lanet olsun. Her zaman olduğu gibi yazarda yazarsın
şu mesajları lütfen okuyun arkadaşlar kimin ne niyette olduğunu anlarsınız buda son mesajım...adam iyisini alsın istedik kötü olduk tüm zoru bu...
-
İşte arkadaşlar bu yüzden söylüyorum buna bişey sormayın ya hakaret eder ya herkesin yazdığı forumda soruma cevap verdim diye her yerde hakkımı helal etmiyorum der.
Ya baydın artık ne yaparsn yap
Bir TV için birbirinizi üzmeyin canlarım.
-
ibrahim takılmış kaset gibi aynı şeyleri tekrarlamana gerek yok son paylaştığım mesajları okuda belki utanırsın a101 deki dandik toshibalara giriş seviye ru lara 7100 modellerine bakıyordun sanki oled alacaktında alma dedik...sana iyisi bu para dedik ben hayatta çıkamam dedin o paraya daha iyisimi vardı ibrahim? beni neyle suçluyorsun ibrahim? gerçekten hiç utanmıyormusun ibrahim?
-
VA panel seni tatmin etmiyorsa OLED almaktan başka şansın yok. en pahalı va panelli sony tvyi de alsan aşağı yukarı aynı siyah performansını alacaksın
-
Sana sorduğum güne lanet olsun bilseydim sormazdım ne yapmamı bekliyorsun TV yi kırıp videosunu çekip mi atayım. Onu mu istiyorsun ne yapayım.
Ya bunları inkar mı eden var gelip yazıyorsun sen iftiralara cevap ver laf çambazlığını bırak
Arkadaşlar cidden komple tv almaktan vazgeçeceğim :D
-
hocam konu tv değilki insanların nankörlüğü düşmanlığı nefreti bu ve bunun gibi 2-3 tip daha var sistematik olarak yazdığım her konuya gelip saldırıyorlar konuda yazanlarlada bi alakası yok konuyu açan adamada bi faydası yok...tv karşılaştırma konusu açıyoruz bunlar sorun konusu açıyoruz bunlar öneri isteyen adama cevap veriyoruz bunlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sx1_emreVA panel seni tatmin etmiyorsa OLED almaktan başka şansın yok. en pahalı va panelli sony tvyi de alsan aşağı yukarı aynı siyah performansını alacaksın
Oled e bütçem yetmez Bu 3 tv içinde Va panelli olan 8100 var galiba sadece ya da Nano 796 mı va panelliydi. Arkadaşların tartışmasından kafam iyice karıştı.
-
Utanmaz sensin hakaret etmekte üstüne yok sana 3 tane soru sordum cevap ver sadece
Bu kavgalar neden q70t için hadi yaz dur
hocam konunun özünü anladığınızı düşünüyorum tv piyasasında durum bu son karar sizin kolay gelsin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X