Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelepir

Umarım 304K serisidir.
    Ben de mail attım ama cevap vermediler.
    10 gün evvel doğubank'dan 1050 TL'ye verseydi eleman alacaktım, 1150 diye tutturdu (paralel), ben de almadım. Buradan selam olsun kendisine :)
    İnşallah sorunsuz bi ürün teslim alırız...

Ne farkı var hocam 304K serisi ile 304-303'ün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: kelepir

Umarım 304K serisidir.
    Ben de mail attım ama cevap vermediler.
    10 gün evvel doğubank'dan 1050 TL'ye verseydi eleman alacaktım, 1150 diye tutturdu (paralel), ben de almadım. Buradan selam olsun kendisine :)
    İnşallah sorunsuz bi ürün teslim alırız...

Ne farkı var hocam 304K serisi ile 304-303'ün?

http://nexus4tr.blogspot.com/2013/06/hangi-nexus-4u-satn-almalym.html

• bende şiparişi geçtim hayırlı olsun hepimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

bende şiparişi geçtim hayırlı olsun hepimize

Bende aldım ama avantajx ile ilgili bir şey anlamadım,hemde kredi kartı mastercard olduğu halde yanlışlıkla Visa girdim
  • Sayın İlgili,

kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

İlgilenmiş olduğunuz ürünün şuan için stoklarımızda 303 serisi mvcut olmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    kliksa.com

-----Orijinal Mesaj-----

siparişimi iptal tıkladım ama faturalandırmışlar. umarım kargolamadan iptal ve iade işlemini gerçekleştirirler beni uğraştırmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Sayın İlgili,

İlgilenmiş olduğunuz ürünün şuan için stoklarımızda 303 serisi mvcut olmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    kliksa.com

-----Orijinal Mesaj-----

siparişimi iptal tıkladım ama faturalandırmışlar. umarım kargolamadan iptal ve iade işlemini gerçekleştirirler beni uğraştırmadan

yani 303 serisi iyi değil mi?
  • http://nexus4tr.blogspot.com/2013/06/hangi-nexus-4u-satn-almalym.html arkadas eklemisti bir bakin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de temmuz başında kliksadan avantajix ile aldım ama şimdi baktım hâlâ para iadesi onay bekliyor diyor yani iade filan alınamıyor arkadaşlar. ona göre.... ne zaman iade edecekler onu da bilmiyorum. Bilen biri varsa aktarabilir mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Sayın İlgili,

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    kliksa.com

-----Orijinal Mesaj-----

yani 303 serisi iyi değil mi?

Almaman gereken bir seri.
    Kliksa' yı dürüstlüğünden ötürü tebrik etmeli.
  • En azindan 302 serisi degil verdikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

http://nexus4tr.blogspot.com/2013/06/hangi-nexus-4u-satn-almalym.html arkadas eklemisti bir bakin isterseniz.

Benim bu yazıdan anladığım 303k dan sonra sadece hoparlör çentik eklenmiş. 303k dan sonra bu çentik dışında ilave güncelleme var mı? Eğer sadece çentik farkı var ise ben iade etmeyeceğim.

• fiyat 1200 olmuş zzzz.
  • bu telefonda flash bulunmamaktadır. flash uygulamalarını çalıştırmaz.ek bilgi olarak söyliyeyim dedim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 6 Ağustos 2013; 9:37:41 >
  • Kullanan yada bilen birisi Varsa 303 serisi hakkinda bilgi verebilirmi kargo birazlan teslim edecek ona gore almayalim

• Ne alaka nerdeyse 4 aydir 303k serisi cihazi kullaniyorum en ufak yanlisini gormedim . Sadece tasarimsal olarak bi degisiklik var baska bisey yok o degisiklikte hoparlor ve kamerada kucuk degisiklikler

Edit: Buyuk ihtimalle 303k gelecek herkese sorun etmeyin en son cikinca en iyisi olmuyor . Su an kampanya bitmis sanirim o fiyata bi tane daha alacaktim bitmeseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Aşkın -- 6 Ağustos 2013; 9:53:11 >
  • 2 çentiği yok diye iade edilir mi yav yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

2 çentiği yok diye iade edilir mi yav yapmayın

aynen öyle 303 de kamera sıkıntısı güncellendi,304 dede 2 mimik çentik eklendi,

o çentikler için vazgeçilirmi bu telefondan bu fiyata,hemde fiyat tekrar artmışken...
  • Allah'tan fırsat bitmiş. Harcama yapmadan bunu da atlattım
  • Kargo 07.08.2013'de teslim edilecek diye mail geldi. Kargo takibinde ise; 06.08.2013 10:07:46 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI yazıyor Sanırım bu gün teslim edilecek hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak74 -- 7 Ağustos 2013; 10:39:11 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.