Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende biraz önce şubeden aldım 306k beyaz çıktı alan herkese hayırlı olsun
  • bende aldığım gibi iade için mesaj atmıştım kargolamışlar

kargo takibinden baktığımda şubede görülüyor ve şubede tatilde bayram sonrasına kaldı iade

cihasa bi bakayım beyas ise iade etmem sanırım siyahsa iade ederim

birde bu iade etme için fatura kesildikten sonra 7 gün içerisinde mi yoksa ürünü kargodan teslim aldıktan sonra 7 gün içerisindemi iade edebiliyoruz ?
  • arkadaslar puanlar ne zaman yatıcaktı ve son kullanma tarıhı neydı acaba?? unuttum gıttı vallahı
  • 1 - 12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kliksa.com'da World'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL Worldpuan hediye. Üstelik peşin fiyatına 12 taksit fırsatı!

Kampanya Detayı:
    Kampanya kapsamında 1 - 12 Ağustos 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL – 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır.
    Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak en fazla Worldpuan tutarı 100 TL'dir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 20 Ağustos 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 1 Eylül 2013'tür.
    Kullanılmayan Worldpuan'lar 2 Eylül 2013 tarihi itibari ile geri alınacaktır.
    Business kartlar , banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.
    Yapı Kredi ve Kliksa.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar

BULDUM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER

• Benim pilim tam 8 günde geldi,worl puan halen yüklenmedi...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.