Bildirim
Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rbalkan
Baktım istanbuldan adanaya yola çıkmış eğer yarın adanada olursa bayramdan sonrayı beklemem adanaya gider alırım telefonu :)
benimde 22de şubeye gönderildi yazıyor yarın açık olurmuki kendimiz alabilirmiyiz -
saat 15 ten sonra siparis ettiyseniz buyuk ihtimal 302 gelecek umarim benim gibi magdur olmazsiniz sans iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsnyvz
Dun gece verdiğim sipariş su ana kadar kargo yapilmamis,bayramdan sonraya kaldi sanirim. Başka kargolanmayan varmi acaba?
12'sinde gelecekmiş,o da mail attım yoksa 13-14 giderdi
quote:
Orijinalden alıntı: ThbrK
quote:
Dun gece verdiğim sipariş su ana kadar kargo yapilmamis,bayramdan sonraya kaldi sanirim. Başka kargolanmayan varmi acaba?
size kargo bilgisi gelmişmiydi? en kötü ihtimal dün akşam yola çıksa bugün dağıtılması lazım arefe günü yarım gün tatil yazıyor ups sitesinde -
quote:
Orijinalden alıntı: orkan_pp.1
Arkasındaki IMEI numara sinin olduğu barkodu cikarsak jilatine zarar verirmiyizki??arkasındaki jilatin gerçekten çok güzel oturmuş ve uzun sure korur cinsten
yok zarar vermez ama benim tavsiyem filmi çıkarmanız yönünde çünkü film ekran parlaklığını ve kalitesini baya bi çalıyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: |WhiteNight|
quote:
quote:
size kargo bilgisi gelmişmiydi? en kötü ihtimal dün akşam yola çıksa bugün dağıtılması lazım arefe günü yarım gün tatil yazıyor ups sitesinde
Gece 2.30'da gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kargo aracım 500 metre uzaktaymış arkadaşlar. Bilgilendirme yapacağım ürün gelince.
Ve geldi cihaz. 306k ve beyaz arkadaşlar. Siparişi pazartesi akşam vermiştim. 302k ya da 306 olması tamamen şans sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apartmansakini -- 7 Ağustos 2013; 13:27:56 > -
-
Benim tlf da geldi, 306 beyaz olarak geldi. Pazartesi gece yarisi sipariş vermiştim.
Güncelleme yapalımmı sorun olurmu. Varmı güncelleyen? -
quote:
Orijinalden alıntı: lideramca
Bende çok şaşırdım. 306 K beyaz geldi banada. Oysaki sipariş verirken beyaz renklisinin linkini aradım bulamayınca sadece siyah olduğunu düşünüp mecburen siyah siparişi verdim.yanlız simkart takmadım 100 tl puandan faydalanmak için pil siparişi etmiştim o daha kargolanmadı iptal etme ihtimallerine karşı bekliyorum.
Aynı şekilde oldu,12'sinde telefon gelicek diyordu,bugün geldi,pil gelmedi.
306K'da ısınma sorunu var,1 dk'da yanıyor cihaz nedense
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lideramca
Bende çok şaşırdım. 306 K beyaz geldi banada. Oysaki sipariş verirken beyaz renklisinin linkini aradım bulamayınca sadece siyah olduğunu düşünüp mecburen siyah siparişi verdim.yanlız simkart takmadım 100 tl puandan faydalanmak için pil siparişi etmiştim o daha kargolanmadı iptal etme ihtimallerine karşı bekliyorum.
Aynı şekilde oldu,12'sinde telefon gelicek diyordu,bugün geldi,pil gelmedi.
306K'da ısınma sorunu var,1 dk'da yanıyor cihaz nedense
Benim pil de bugün geldi.ısınma sorunu varmı denemedim şimdide simkart kestirmem lazım. -
Kargosu bugün gelenler ürün ne zaman yola çıktı ve kargo nereye geldi? Benim kargo dün akşam yola çıktı bayramdan sonra gelecekmiş. -
Benim dün 23.15'te çıkmış kargo. Bugün öğlen geldi. İzmir' deyim.
@rbalkan -
Hadi ya ben aradım akşama adanada olur dedi geze geze geliyor heralde :) -
Evvet, an itibari ile cihaz yanıbaşımda...P.tesi 17.00 civarı vermiştim siparişi az evvel geldi (Isparta)
Siyah olmasını istiyordum fakat beyaz geldi ancak o da gayet güzel ve şık duruyor. (306K olması da başka bir artısı.)Zati bumpersız kullanmayın diyorlar, onu da takınca bişey farketmicek siyah ya da beyaz, ilk izlenimlerim gayet olumlu, hayvan gibi hızlı alet bu su götürmez, ancak ısınma problemi dedikleri kadar olacak sanırım, yarım saat kurcaladım, internete de girmememe rağmen aşırı olmasa alet ısınıyor... -
Hayırlı olsun ayrıca ıspartada alet ısınması sorun değil ısparta için artı bir özelliktir soğukta işe yarar baya :) -
Ben alışverişten worldpuan kazandım ama avantajix nedir bilen varsa aydınlatsın beni
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X