Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gergin bekleyişim sona erdi beyaz ve 306

darısı diğer bekleyenlere
  • 306 larda ayak varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19:20 itibarı ile nihayet telefon geldi ve beklediğime değdi 306k ve beyaz diğer bekleyen arkadaşlar da mutlu sona ulaşır umarım.

@hsnyvz
    ayaktan kasıt arkadaki çıkıntılarsa evet ayak var
  • Arkadaşlar 301,302,303,304K ile ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz da, bu 306K ne ayak?
    İnternette bi şey de yazmamışlar 306K ile ilgili, bilen hatta şu anda elinde olup da gurcuklayan arkadaşlar bize de bilgi verebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky_

19:20 itibarı ile nihayet telefon geldi ve beklediğime değdi 306k ve beyaz diğer bekleyen arkadaşlar da mutlu sona ulaşır umarım.

@hsnyvz
    ayaktan kasıt arkadaki çıkıntılarsa evet ayak var

Teşekkürler, evet onu kastetmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 6 Ağustos 2013; 21:10:04 >
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    ben de 1000 tl yi tamamlamak için anahtarlık almıştım 1,9 tl li onu da göndermemişler,sitede kargo durumu ile ilgili bilgilendiriliceksiniz yazıyo. iptal ederlerse bişey yapamayacak mıyız?
  • Dun gece verdiğim sipariş su ana kadar kargo yapilmamis,bayramdan sonraya kaldi sanirim. Başka kargolanmayan varmi acaba?

• Arkadaşlar ürünü dün akşam saat 21.00 sularında sipariş ettim. "Ürünün faturalandı. Kargo süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız." bilgisi var şu an için. UPS Kargo'nun sitesinde yarın yarım gün çalışacakları yazıyor. Ürün bu gece kargolanırsa yarın elime ulaşır mı?
  • apartmansakini A kullanıcısına yanıt
    ben de ürünü dün akşam 21.13 de sipariş ettim ancak hala kargo süreci hakkında bilgi verilecek yazıyor bayram sonrasına kaldı anlaşılan ama inşallah 306 serisi gelir de beklediğime değer.
  • Cihazın tamamen beyaz olmamasını önce yadırgamıştım ama şuan kullanıyorum gerçekten cihazın rengi uyum açısından harika olmuş

Cihaz hem kasa yapısındaki kalite hemde donanım olarak gerçekten beni tatmin etti ancak;;

Benim için en önemli husus kulaklıkta yüksek kalitede ve seste müzik dinlemek lakin cihaz beklentimin yarısını bile karşılamadı arkadaşlar

Yanımda mp3 taşıcam sanırım gene
  • Arkadaşlar benim cihazımda kliksadan bu akşam elime ulaştı beyaz renk 306 k serisi...Ancak ben beyaz renk istemediğimden forumdaki arkadaşlardan siyahı ile değiştirmek isteyenler benimle acil irtibata geçebilirler.Beylikdüzünde elden değiştirebiliriz.Yoksa yarın iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Merhabalar efendim,

Ben Telpa Ceo'su İşemeli Sıçmalı,

Ürünümüzün forumlarda yaptığınız reklamları ve gerekli alakasız yerlerde yıkama yağlamanız için Halkla İlişkiler Bölümü'nden yarım saat içinde aranacak, eğer ilgilenirseniz size iş teklifi yapacağız. Üzerine 2 adet GM Discovery telefonu ücretsiz olarak bize adresinizi gönderdiğiniz takdirde ( yaglamacihediyesi@telpa.com.tr ) tarafınıza ulaştıracak, ek olarak bir adet de kucak alacaksınız.

Çalışmalarınızın devamını dilerim.

ben telefonlari aliym kucak senin olsun hayrini gorsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bu 302, 306 olayı ne yav

301 ve 302 ile başlayan seriler ilk çıkan seriler kamerada flaş patlayınca yansıma ve telefonu masanın üstüne koyunca düz zeminden dolayı sesin az çıkma sorunu,

303 kamera olayı güncellenmiş seri

304 telefonun arka kısmına 2 minik çentik eklenip hoparlörün biraz zeminden ayrılmış hali sesin artması için

306 son serilerden ve telefonun beyaz olanı

benim bildiklerim bunlar..

301 ve 302 ilk çıkan seriler değil ilk çıkan seriler 210 211 212 telefonun en son çıkan serisi 307

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.C. -- 6 Ağustos 2013; 22:43:09 >
  • Şampiyonluk yarınlara kaldı yeni indirimi bekleyeceğiz
  • Ups den mail geldi telefon ayın 13 üne gelecekmiş hadi hayırlısı :)))
  • Kliksaya neden kargolanmadi diye yazi yazmistim,biraz önce baktigimda kargo bilgisinin girilmiş olduğunu gordum, yalniz bende bin TL yi tamamlamak icin kalem almistim, ona kargo bilgisi girilmemis.

• UPS mail atmış bana da. Öngörülen zaman yarın diyor. Heyecanlandım.
  • Baktım istanbuldan adanaya yola çıkmış eğer yarın adanada olursa bayramdan sonrayı beklemem adanaya gider alırım telefonu :)
  • 1-2 fotoğraf koyun da görelim arkadaşlar beyaz cihazlarınızı.
  • Arkasındaki IMEI numara sinin olduğu barkodu cikarsak jilatine zarar verirmiyizki??arkasındaki jilatin gerçekten çok güzel oturmuş ve uzun sure korur cinsten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 7 Ağustos 2013; 1:43:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.