Şimdi Ara

Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
3
Favori
15.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kulaklık ses çıkışı nasıl? benzer bir fırsat olursa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

telefon geldi 302k serisi siyah ve siyah bantları yırtılmış bir şekilde ayrıca telefonun üzerinde parmak izleri vardı iade ediyorum

geçmiş olsun kötü bir durum,ben hala beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

telefon geldi 302k serisi siyah ve siyah bantları yırtılmış bir şekilde ayrıca telefonun üzerinde parmak izleri vardı iade ediyorum

geçmiş olsun kötü bir durum,ben hala beklemedeyim..

şansıma iade edicem bakalım telefonu hiç çalıştırmadım bakalım ne olacak
  • quote:

Hocam kötü olmuş durum
  • Banada gelen 306 serisi ve beyaz renk. Çok şanslıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

gelen kutu resimlerini ekledim. Ama kutuyu açmadım...
     Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa  [Fırsat Bitti] Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa  [Fırsat Bitti]

hayırlı olsun. Açtınmı kutuyu bir sorun çıktı mı?

• banada 302K gelmiş kutuyu açmadım hiç.geri göndersem 306yla değiştirirler mi acaba ?
  • Benim siparişlerde beyaz geldi, siyah daha adaletli duruyor gibi ama bakalım beyazıda yeni üretim diye bağrımıza bakacağız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekette kargo firması kalmadı mı arkadaş.. Yurtiçi olsa şimdsiye şarjı bitmişti aletin

hala UPS yolu gözlüyoruz
  • Dün saat 16.30 civarı vermiştim ben de siparişimi ancak hala ses seda yok!
    "Ürünün faturalandı. Kargo süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız." yazısı var dünden beri...
    Siyah 303K gelirse iade etmem, ancak 302K gelirse ederim.
    Beyaz da hiç yoktu aklımda ama, 306K olması biraz akıl çeliyor...
    Bekleyip , görecez bakalım...
    Dün sipariş verip de ürünü kargolanmayan var mı benim gibi başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir

Dün saat 16.30 civarı vermiştim ben de siparişimi ancak hala ses seda yok!
    "Ürünün faturalandı. Kargo süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız." yazısı var dünden beri...

Bende de aynı yazı var,yardim@kliksa.com'a email attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gergin bekleyiş son buldu. Bana gelen model 306k.. Beyaz olması çok güzel bie süpriz oldu eşime almıştım.

Herkesin telefonunu iyi günlerde kullanmasını dilerim.

iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir

Dün saat 16.30 civarı vermiştim ben de siparişimi ancak hala ses seda yok!

16dan sonra sipariş verdiğiniz için bugün verilir kargoya bende sahur vakti verdim siparişi bekliyorum aynı yazı var bende de
  • ve nihayet ups kargo benim telefonumu da getirdi ve benim telefonum da 306k geldi. siparişimi saat 10:30-11:00 gibi vermiştim. olay tamamen şans gözüküyor.

yarı siyah yarı beyaz tereddütlerim vardı ama elime alınca beğendim şahsen.

herkese hayırlı olsun güle güle kullanın.

google'ın bu telefonun içerisine kulaklık koymama sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
  • başka 302k siyah gelen var mı acaba ben bugün iade ettim hemen
    değişim olursa değişim olmazsa da iade istiyorum
  • Bende çok şaşırdım. 306 K beyaz geldi banada. Oysaki sipariş verirken beyaz renklisinin linkini aradım bulamayınca sadece siyah olduğunu düşünüp mecburen siyah siparişi verdim.yanlız simkart takmadım 100 tl puandan faydalanmak için pil siparişi etmiştim o daha kargolanmadı iptal etme ihtimallerine karşı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona bakarsanız discovery yi puanlarla kampanyalarla 550 ye alanlar oldu sizde 900 tl kampanyalı fiyatla nexus karşılaştırdınız. burda nexus iyi diyenler var.ne oluyor yani android 6 çıksa alsanız ne olacak başınız göğe mi eriyor. geçen senin cihazları perte çıkıyor siz nexus iyi diyorsunuz. laetin pili yetmiyor bir kere. ayrıca sizin o kötü dediğiniz discovery de harika bir ips ekran var her açıdan bakılabilen güneşte yansımayan %20 parlaklıkta bile gözlerimi kamaştıran renkleriyle beni kendine harika bırakan. bir telefon işlemcisi iyi diye nexus diye iyi telefon olmaz. şu forumda konuşuyorsanız bilerek konuşun. insanlar bu yorumlara bakarak telefon alıyor. ayrıca discovery 1.5 gün şarj mükemmel ekran ince tasarımı harika ekranı ucuz fiyatıyla sizin tipsiz işe yaramaz saece güncelleme alabilen nexusunuza bin basar. umarım bu mesajı anlayan çıkar ibret alır. her dili olan konuşursa millette kafa kalmaz.hadi iyi forumlar
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim,

Ben Telpa Ceo'su İşemeli Sıçmalı,

Ürünümüzün forumlarda yaptığınız reklamları ve gerekli alakasız yerlerde yıkama yağlamanız için Halkla İlişkiler Bölümü'nden yarım saat içinde aranacak, eğer ilgilenirseniz size iş teklifi yapacağız. Üzerine 2 adet GM Discovery telefonu ücretsiz olarak bize adresinizi gönderdiğiniz takdirde ( yaglamacihediyesi@telpa.com.tr ) tarafınıza ulaştıracak, ek olarak bir adet de kucak alacaksınız.

Çalışmalarınızın devamını dilerim.
  • arkadaşlar ereyonda orjinal bumper sadece siyah renk var.fakat beyazı da üretilmiş nexus 4 için satıldığı bir yer bilen var mı?

ya da kaliteli bir kılıf tavsiyesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Merhabalar efendim,

Ben Telpa Ceo'su İşemeli Sıçmalı,

Ürünümüzün forumlarda yaptığınız reklamları ve gerekli alakasız yerlerde yıkama yağlamanız için Halkla İlişkiler Bölümü'nden yarım saat içinde aranacak, eğer ilgilenirseniz size iş teklifi yapacağız. Üzerine 2 adet GM Discovery telefonu ücretsiz olarak bize adresinizi gönderdiğiniz takdirde ( yaglamacihediyesi@telpa.com.tr ) tarafınıza ulaştıracak, ek olarak bir adet de kucak alacaksınız.

Çalışmalarınızın devamını dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.